İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoluluk ne durumda acaba
Yorum
-
İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledoluluk son oranlar nedir arkadaslar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilet gişeleri de oldukça yoğun görünüyor.
Yorum
-
Selamünaleyküm arkadaşlar
Normal şartlarda dün akşam Trabzona gelecektim malesef hava şartlarından dolayı uçak seferi iptal olunca almış olduğum bilet boşa çıktı. Trabzonda olup maça gitmek isteyen arkadaş var ise aktarma yapabiliriz inşallah
Batı Tribünü üst D blokta 1 kişilik bilet vardır isteyen var ise bana ulaşabilirler
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30 binin üzerinde şuan, 32 bin civarı diyebilirim.
Yorum
-
İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamünaleyküm arkadaşlar
Normal şartlarda dün akşam Trabzona gelecektim malesef hava şartlarından dolayı uçak seferi iptal olunca almış olduğum bilet boşa çıktı. Trabzonda olup maça gitmek isteyen arkadaş var ise aktarma yapabiliriz inşallah
Batı Tribünü üst D blokta 1 kişilik bilet vardır isteyen var ise bana ulaşabilirler
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebugun gelenler oldu ama .
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Rakibe bakmak gerekirse Gaziantepspor zor günler geçiriyor.Kadro ve teknik adam değişikliği ile karşımıza çıkacaklar.Tahmini 11'i:Gökhan,Barış,Gonzalez,Elyasa,Pedroso,Muhammed ,Abdülkadir,Kislyak,Kangwa,Sefa,M.Demir şeklinde çıkacalar.Savunmadaki pedroso ligimizde dikkat çeken bir oyuncu olabilir.Orta sahası sınırlı yetenekleri olan oyunculardan kurulu bir takım.Şu hücum presi işini iyi yaparsak çabuk gol buluruz gibime geliyor.If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
Yorum