Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bozarız efendim bozarız.
    İnsallah 😊
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Doluluk ne durumda acaba

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Doluluk ne durumda acaba
        30 binin üzerinde şuan, 32 bin civarı diyebilirim.

Yorum

• En son 2010 daki ibb maçında bu kadar heyecan olmuştu, biletim hala duruyor Bir de burdaki hatıra biletiyle koleksiyona devam

Yorum

• İlk olarak Umut Kanber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            doluluk son oranlar nedir arkadaslar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            Satılan bilet 11000 civarı..kombinelerle birlikte 27000 civarı olacak.
            Bilet gişeleri de oldukça yoğun görünüyor.

Yorum

• O değilde bizimkiler inşallah ilk gol tribine girmezler. Bencillik hat safhada olabilir.

Yorum

• Umarım bu maçta yeni forvetimiz oynar hoca damsız gol attı diye 11 de başlatmaz
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Selamünaleyküm arkadaşlar

Normal şartlarda dün akşam Trabzona gelecektim malesef hava şartlarından dolayı uçak seferi iptal olunca almış olduğum bilet boşa çıktı. Trabzonda olup maça gitmek isteyen arkadaş var ise aktarma yapabiliriz inşallah

Batı Tribünü üst D blokta 1 kişilik bilet vardır isteyen var ise bana ulaşabilirler

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    30 binin üzerinde şuan, 32 bin civarı diyebilirim.
                    Buna da sukur bence simdiye kadar coktan bitmis olmasi lazimdi insaAllah o stadyum her zaman dolar.

Yorum

• İlk olarak fatihaltun08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Selamünaleyküm arkadaşlar

Normal şartlarda dün akşam Trabzona gelecektim malesef hava şartlarından dolayı uçak seferi iptal olunca almış olduğum bilet boşa çıktı. Trabzonda olup maça gitmek isteyen arkadaş var ise aktarma yapabiliriz inşallah

Batı Tribünü üst D blokta 1 kişilik bilet vardır isteyen var ise bana ulaşabilirler

bugun gelenler oldu ama .
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bugun gelenler oldu ama .
                        Benim uçuş gece 11 de idi tamamen iptal oldu. Bugün ki uçuşlar da problem yoktu benimde bildiğim kadarıyla nasip diyelim

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Rakibe bakmak gerekirse Gaziantepspor zor günler geçiriyor.Kadro ve teknik adam değişikliği ile karşımıza çıkacaklar.Tahmini 11'i:Gökhan,Barış,Gonzalez,Elyasa,Pedroso,Muhammed ,Abdülkadir,Kislyak,Kangwa,Sefa,M.Demir şeklinde çıkacalar.Savunmadaki pedroso ligimizde dikkat çeken bir oyuncu olabilir.Orta sahası sınırlı yetenekleri olan oyunculardan kurulu bir takım.Şu hücum presi işini iyi yaparsak çabuk gol buluruz gibime geliyor.
                            If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                            Milton Friedman

Yorum

• Maç kadrom budur;

Loading %61..

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X