Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aslinda Trabzon gibi bir sehir full cekmesi lazim.Tek Trabzon degil, Trabzondan daha büyük sehirler mesela Kayseride full cekmesi lazim! Fakat Istanbulun üc sikeci takimlari bile 17 Hafta full oynamiyor ama nerdeyse sonuncu olan Hamburg full cekiyor.

Kisacasi: Yok hava soguk,yok akyazi cok uzak diye bahane arayan renktaslarimi gercekten anlamiyorum.Haaa dün seyirci atmpsfer olarak iyidi onlara lafim yok ben genel olarak sorunlarimizi aktardin.

Saygilr.

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bizim millet passolig almaya üşeniyor sadece, benim çevremde bile birsürü var passolig almaya erinen.

Rant konusunu bir kenara koyarsak bence sistem güzel, Riyad'dan oturduğum yerden bilet alıp Kasımpaşa maçına gittim.

Eskiden biletix kuyruklarında soğuktan burnumuz donar üstüne üstlük alamadan eve dönerdik.

Takım kazandıkça insanların iştahı artacaktır tribünler daha kalabalık olacaktır, ayrıca dünkü maçta tribünler gayet iyiydi her maç böyle olsun başka bişey istemem.
      sistem Türkiye deki seyirci sorununun temel ve tek nedenidir. Ne demek arkadas insan bir mac izleyecek diye bir kart satın almak zorunda mı ? dahası sen bilgilerini istiyorsun insanların. Neden vermeli sana. Hadi verdin güvende mi ? Kaç kişinin bilgileri çalındı. dahası sen elinle verdin bigileri dataları devlet olarak
      13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sistem Türkiye deki seyirci sorununun temel ve tek nedenidir. Ne demek arkadas insan bir mac izleyecek diye bir kart satın almak zorunda mı ? dahası sen bilgilerini istiyorsun insanların. Neden vermeli sana. Hadi verdin güvende mi ? Kaç kişinin bilgileri çalındı. dahası sen elinle verdin bigileri dataları devlet olarak
        İddia ediyorum dünkü maçta passolig olmasaydı en az 5-10 bin kişi daha fazla olurdu stadyum.....

Bu sistem neden çıktı güvenlik için değil mi ?

Maraton tribünde 1 kişi olay çıkarıyor bütün tribün kapatılıyor....

adamın bütün bilgilerini alıyorsun , resmini alıyorsun stadyuma onlarca kamera koyuyorsun sonra olay çıkınca bütün trbünü binlerce insanı cezalandırıyorsun... peki o zaman neden çıktı bu sistem...
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Resmi site maç fotoğrafşarını yüksek çözünürlükle paylaşsa keşke...

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Macin gizli kahramani okaydir.
            Pas isabeti yuzde 94.8.
            Top calmada macin en iyisi.
            Ve macin en fazla kosani. 11400 cibari olmasi lazim.

Mehmet ekiciye uzulmem ama okayi kaybedersek cok uzulurum.

Sozlesmesi yenilenmeli.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Bu istatistikleri nerden buluyorsunuz hocam

610806
            Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                +1967

610806
                Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak selcukyazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kayıtlarda kalsın

610806

Yorum

• İlk olarak Fatih Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu istatistikleri nerden buluyorsunuz hocam

610806
                    Whoscored.com
                    Butun futbolcularin istatistikleri mevcut.
                    Mackolikte de oynanan macin verileri mevcut.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Müthis olmus, her akyazi macinda yapilsa süper olur. Avrupadaki bir macta gibi hissetdim kendimi
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Bu arada Yazik Damdoy'un nizami golünü vermedi hakem, ilginc bir sekilde Ugur'a faul caldi. Ondan haric ama cok güzel bir mac yönetti hakem.
                        "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Maçın tamamını izleyebileceğimiz bi adres var mı

Yorum

• Her şeyiyle güzel bir seyahat ve güzel bir maç oldu.

Dönüş yolu hariç.
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Takımı daha güçlü rakipler ile yapacağı maçlarda değerlendirmek lazım.

Rakibin durumu, açılış maçının verdiği motivasyon tabii ki etkili oldu.

Yorum

• Herşey harikaydı,

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Dünki eleştirilerin yerini artık doğru yapılan herşeye destek ve yanlışlara karşı hatırlatma yer alacak.

İnşallah olacak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X