Başakşehir attı, her şey lehimize.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Yusuf Allah nazardan saklasın şımarmadan yoluna devam edip daha çok geliştirin kendini. Yönetim maaşına zam yapmadan profesyonel yaşam koçu tutulmaliYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
arkadaşlar stad boş derken neyi kast ediyorsunuz anlamadım, en fazla 8 bin kişilik falan yer vardır onunda yaklaşık 4 bin kişilik kısmı batı taraftadır. bence bu soğukta gayet iyi rakam, maç içinde ısındım ama durunca resmen ciğerlerim donuyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf Yazıcı konusunda baştan uyarayım; Ekinin hareketlerini yapmasın. Hızlı ve basit oynasın.
Loading %61..
Yorum
-
İlk olarak aky_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendini toparlamış ama bayağı. İyi niyetli heyecanının olumsuz bir getirisi oldu kart gördü. 60 civarı Medjani girer.
Loading %61..
Yorum
-
Castillo'nun attığı golden sonra Ersun Yanal'ın Castillo'nun yanına koşması takım ruhu için fevkalade.
Ekli dosyalar
Yorum
Yorum