Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Başakşehir attı, her şey lehimize.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu takım Ersun Yanal'ın takımı diyebilyorum artık.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Takim efsane iyi olmus en buyuk etken olcay ve tabiki beklerin kalitesinin 3-4 katina cikmasi oldu..
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Onazi bugünün vasati sensin genel anlamda sikinti yok ta mental olarak düşük kaliyor

bir de kaleci ile karşi karşiya vursana ne çekiyon topu

Yorum

• rode girerse her turlu yazar
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Yusuf Allah nazardan saklasın şımarmadan yoluna devam edip daha çok geliştirin kendini. Yönetim maaşına zam yapmadan profesyonel yaşam koçu tutulmali
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yusuf ile kaç yıllık mukavelemiz var?
                TRABZONSPOR 1967

Yorum

• arkadaşlar stad boş derken neyi kast ediyorsunuz anlamadım, en fazla 8 bin kişilik falan yer vardır onunda yaklaşık 4 bin kişilik kısmı batı taraftadır. bence bu soğukta gayet iyi rakam, maç içinde ısındım ama durunca resmen ciğerlerim donuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                  https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• damdoy kesinlikle bir forvet değil ama çok akıllı paslar atıyor topu iyi saklıyor oyunu iyi okuyor

Yorum

• yusuf yazici 5.86 km ile en cok kosan oyuncu
                      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yusuf Yazıcı konusunda baştan uyarayım; Ekinin hareketlerini yapmasın. Hızlı ve basit oynasın.

Loading %61..
                        Bir de ne olur şımarmasın. Böyle iyi giderken inşallah şımarıp kendini bozmaz , çalışır devam eder.

Yorum

• Gaziantepspor çok kötü uzun bir aradan sonra küme düşebilir. Yanlış değilse 28-29 sezon birinci ligdeler.

Yorum

• İlk olarak aky_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kendini toparlamış ama bayağı. İyi niyetli heyecanının olumsuz bir getirisi oldu kart gördü. 60 civarı Medjani girer.
                            İkinci yarı belirgin şekilde düzelme var ama daha iyisine ihtiyacımız var.

Loading %61..

Yorum

• Allah yazıcıyı nazardan korusun mükemmel bir oyuncu kalecilik dışında herşeyi yapıyor sahada.

Yorum

• Castillo'nun attığı golden sonra Ersun Yanal'ın Castillo'nun yanına koşması takım ruhu için fevkalade.

Ekli dosyalar

Yorum

Yükleniyor...
                                X