Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uçak seferi iptal olacak diye çok korkuyorum. gerekirse trabzon üstüne kadar gelip paraşütle atsınlar bizi ona da razıyım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
    https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Devletin politikasi bu konuda cok yanlis simdi de hataya stad yapiyorlarmis amaclari ne anlamiyorum potansiyeli olmayan sehirlerde modern yuksek kapasiteli bos stadlarda mac oynatarak mi futbolu gelistirecekler anlamiyorum..bunun yerine alt liglerde ki takimlari destekleseler de oynanan oyun buzun ustunde futbol mu buz hokeyi mi diye ayirt edebilsek en azindan..ne gerek var her sehire 30bin kisilik stadlara , yap 10 bin 15 kisilik de kalan parayi alt liglere gonder sartlar duzelsin..yazik gunah valla milli servet..olimpiyat diye bir stad yaptilar sampiyonlar ligi finali gordu erzik kiyagi ile sonrasinda sayemizde seyirci gordu curumeye terk edildi..
      Amaç dünya kupasına ev sahipliği yapıp, bu süreci güzel yönetemeyip tüm dünyada algımızın içine etmek. Bu kadar çok stadın amacı sadece bu.
      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Amaç dünya kupasına ev sahipliği yapıp, bu süreci güzel yönetemeyip tüm dünyada algımızın içine etmek. Bu kadar çok stadın amacı sadece bu.
        30 yeni stad ve projesi var su anda butun stadlarda 1 mac yaptirsalar ancak dunya kupasinda..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          uçak seferi iptal olacak diye çok korkuyorum. gerekirse trabzon üstüne kadar gelip paraşütle atsınlar bizi ona da razıyım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Yarın, sabah seferleri aksayabilirmiş. Ancak hava durumunda öğleden sonrası parçalı bulutlu. Yani iptal olmazda rötar olur biraz.

Yorum

• Yarın İstanbul'dan otobüsle yola çıkıyorum ben de. İnşallah bir aksilik yaşamayız yollarda. Trabzon'dan gelen fotolar pek iyi değil
            ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
            #Ziya Doğan

Yorum

• kacmaz
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• statta oluşacak atmosferle bizim oyuncularin performansı müthis artacaktir. evimizdeki antep ve alanya maçları geçilir, aradaki osmanlı maçıda osmanlinin avrupa ligi maçı öncesine denk geliyor. zaten bu aralar osmanliyi gelen geçen yeniyor. konya deplasmanına kadar iyi fikstür var. umarım güzel bir galibiyet serimiz olur.

Yorum

• Henuz su maci aliriz diyebilecegimiz bir mac yok.Dengesiz ve kirilgan takim var yine sahada.Ilk golu bizim atmamiz gerekli galibiyet icin.Cok onemli bir mac insallah galip geliriz de stadimiz dolmaya baslar.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yönetim ilk maça özel hatıra bileti çıkarıyor, ücretsiz. Bence cüzi bir miktara satılabilirdi
                    nasıl temin edebiliriz ?
                    http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nasıl temin edebiliriz ?
                      Maça girişte turnikede dağıtılacak.

Yorum

• Ne zaman havaya girecek bir maç gelse, bir aksilik çıkıyor. İnşallah kazanırız. Takıma güvenmediğimden değil de bu dediğim yüzünden ümitli olamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yönetim ilk maça özel hatıra bileti çıkarıyor, ücretsiz. Bence cüzi bir miktara satılabilirdi
                          Olur da maça gelemezsem bu bileti nasıl alabilirim acaba? Trabzon'daki arkadaşlardan yardım istiyoruz.

Yorum

• renktaşlar maça gitmek istiyorum bi arkadaşımla .. acaba gurbetçi gençler falan otobus kaldırıyormu istanbuldan .. bilgisi olan paylaşabilirmi .. teşekkür ederim ..

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              nasıl temin edebiliriz ?
                              Stada girerken turnikelerden alabilirsiniz.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

Yükleniyor...
                              X