Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A.Furuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar iki adet Maraton J Blokta kombine bilet var biri bana ait diğeri kardeşime. Maç için yükleme yapabilirim. Biz gidemiyoruz bari iki renktaşımız faydalansın. İhtiyacı olan, bilet almak isteyip te alamayan arkadaşlar varsa özelden T.C. kimlik numaralarını göndersin yüklemeyi gerçekleştireyim.
    Ilgilenelim arkadaslar
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bu maçı kazanmak için birçok sebebimiz var;
      1-Yeni stadımıza güzel bir başlangıç yapmak.
      2-Beşincilik iddiamızı kuvvetlendirmek.
      3-ilk yarı kaybettiğimiz maçın rövanşını almak.

Tüm camia olarak güçlü bir şekilde kenetlenmemiz gerektiğini son günlerde yaşanılan olaylar özetler nitelikte

Şimdi bize yakışan hem sahada hem saha dışında güçlü olma, birlik olma zamanı.

Yorum

• Herkese hayırlı yolculuklar orada olmayı çok isterdim
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Biletini paylaşan arkadaşlara hayranlıkla imreniyorum bir gün ben de yapacağım
          Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam İstanbul'da Beykoz'da İshaklı Köyü çok Trabzonsporlunun olduğu yer. Bende yakınım oraya. Emin değilim ama kesinlikle orada maç kalabalık bir ortamda yayınlanır ve izlenir.

İstanbul - Taşdelen Kardiyum karşısında Ligtv veren yer var. Oturduğum yerdir ayrıca. Orası kesin verir. Taşdelen Ekşioğlu yöresi olduğu için Rize Trabzon Giresun Gümüşhanelilerin ağırlıkta olduğu yer burası. Trabzonspor maçı diğer maçlardan daha fazla seyirci toplar.
            Madenler'de oturuyorum ben de. Şartlar oluştuğunda bir organizasyon yapalım Sercan

Yorum

• Yola çıkan arkadaşlara hayırlı yolculuklar..Yollar Ordudan sonra tehlikeli biraz,dikkatli gelin
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bilet kalmaz kardesim.. sehir disindan alinan kombinelerden kaynakli kucuk bosluklar olursa olur sadece..15bin rakami bisey degil hava muhalefetine ragmen bitcektir biletler..
                inşallah, tek temennimiz bu şu an doğu ve güneyde biletler baya azaldı ama kuzeyde çok boşluklar var.
                uy aha aha aha güzel günler var daha

Yorum

• Maça giden ve gidemeyen arkadaşlarım, ''Gazamız Mübarek Olsun''
                  Uzun bir aradan sonra hepimizi yeniden bir heyecan sardı. İçimiz yeniden kıpır kıpır!
                  İnş. bu tatlı heyecanı Pazar günü nihayete erdirip üç puanı hanemize yazdıracağız.
                  Ve işte o zaman bu stadyum ile birlikte yeni bir sürece gireceğiz.

Satılan biletlere baktığımda fena bir satış yok. Kar yağışı nedeniyle tamamen dolacağını sanmıyorum.
                  Kar yağmamış olsaydı tamamen dolabilirdi. Hayırlısı olsun.

Yorum

• Maç muhtemelen dolu tribünler önünde oynanacak. Son 5 yıldır bu atmosferde çıktığımız bütün maçları kaybettik. Umarım yarın bu laneti de bozarız.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• ulan gidemiyorum ya çıldırıcam trabzonda olup gitmeyenlere aklım ermiyor
                      ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                      Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maç muhtemelen dolu tribünler önünde oynanacak. Son 5 yıldır bu atmosferde çıktığımız bütün maçları kaybettik. Umarım yarın bu laneti de bozarız.
                        Bozarız efendim bozarız.

Yorum

• Kuzey Üst D blokta yerimizi aldık.
                          Hayırlısı inşallah.
                          Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• bilet devredilmistir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• doluluk son oranlar nedir arkadaslar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Heyecanla maç saatini bekliyoruz. Umarım yarınki uçuş seferlerimizde sıkıntı olmaz.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Yükleniyor...
                                X