İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gelme düşüncem vardı ama ameliyat oldum. Gideceklere iyi eğlenceler.senle iletişime geçip arabayla gideceksen benide al diyecektim
Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçmiş olsun abicim benimde işim olmasaydısenle iletişime geçip arabayla gideceksen benide al diyecektim
Güzel düşünce ama araba yok bende
Uçakla gidecektim de kısmet olmadı.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim ilk maça özel hatıra bileti çıkarıyor, ücretsiz. Bence cüzi bir miktara satılabilirdi
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim ilk maça özel hatıra bileti çıkarıyor, ücretsiz. Bence cüzi bir miktara satılabilirdi
İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sağ üst kısımda sponsor adı yazıyor ama blur atmış kulüpdesign is my passion
Yorum
-
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO 50. Yıl logosu bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça girerken mi verilecek?
Yorum
Yorum