Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 19. Hafta | Trabzonspor 4-0 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erkut Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kar yağışının stadyuma etkisi nedir maçın oynanmama ihtimali varmı.

stadda akıllı çatı özelliğinin etkisi nedir
    Trübünlerin üstü kapalı, sahada da ısıtma sistemi var, yani etki etmez. Yeter ki antep Trabzona gelsin

Yorum

• Az once passodan baktim sadece tribunlerin orta kisimlari dolmus diger yerler bombos..
      Bu gidisle 25bin anca olur..
      YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Az once passodan baktim sadece tribunlerin orta kisimlari dolmus diger yerler bombos..
        Bu gidisle 25bin anca olur..
        nasıl baktınız bende bakım var yazıyor hala?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
        https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Stadın dolması 3puandan daha önemli

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            nasıl baktınız bende bakım var yazıyor hala?

Bende yazmiyordu.. Hala acik bende resmi siteden baktim.
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stadın dolması 3puandan daha önemli
              Bu hava şartlarında zor en ufak bir ihtimalde uçakları iptal eden şirketler mevcut

Yorum

• bir iki tribünü sayıp, boşlukları kabataslak oranlayarak elde ettiğim verilere göre
                batı tribününde:3000
                doğu tribününde:4000
                güneyde:3500
                kuzeyde:4000 kişilik boş yer var.

bu yazdığım sayılardan daha az yer kalmış olabilir ama daha fazla olamaz, çünkü oranlarken hep düşündüğümden biraz daha boşluk varmış gibi hesap yaptım. stadın kapasitesini 41 bin 500 olarak düşünürsek şuan 27 bin kişi maça geliyor. doğu tribünü çok hızlı tükeniyor, muhtemelen yarın akşama doğru biter. güney kale arkasının ise maç günü biteceği düşüncesindeyim, kuzey kale arkasının bitmesi pek mümkün gözükmüyor muhtemelen bin kişilik bir boşluk olacaktır. yine batı tarafında da bin kişilik boşluk olacaktır muhtemelen.

sonuç olarak bu şekilde giderse 35-40 bin arası bir taraftar olacak statta

-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• Nedir hava durumu?

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Stadın dolması 3puandan daha önemli
                    bu mac 3 puan alirsak üst üste 3. galibiyet eder ve bu paralelde stad sezon sonuna Kadar dolar. tam tersi olursa zaten dolmaz. hele hele antebin basinda su bülo denen herif varken 3 puan kesinlikle ama kesinlikle cok önemli.
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Stat dolmaz arkadaşlar gelemeyecek çok kişi var bence. Trabzondakiler bilet alsın gitsin

Ama hava günlük güneşlik sıcak olsa full olurdu.
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 27.01.2017, 11:06.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İnsanlar son dakikaya bırakıyor işlerini şuan 25 bin üzeri deniyor 2 günde 35 bini bulur kesinlikle tamamen bile dolabilir.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• bende baktım az önce yarı yarıya gibi doluluk var şuan maça kadar 35 bin civarı olur
                          Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Karda buzda 30 000 kişi gelse ben ona da razıyım. Keşke ilk maç hatırına bilet fiyatları biraz daha düşük olsaydı

Yorum

• Pazar günü yağmurlu görünüyor ama daha dün akşam ptesi salı yağış yoktu bence uçuşların çoğu iptal olacak

Yorum

• Yunus emre sel Twitter'da açıkladı 25 bin dedi.. ama buna kombineler dahilmi bilmiyorum..Stad dolacak inşallah. Bu arada bende yeni üyeyim

Yorum

Yükleniyor...
                                X