Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 30. Hafta | Trabzonspor 0 - 4 şikebahçe | Maç Tamamlanmadı #ONURunaSahipÇık

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur bence ben artık gitmek istiyorum dedi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onurun yaptığını birisi açıklayabilir mi?
      Kaptan ,sen nereye ?
      Eldivenlerini birakti sadece formasini degil.
      Futbolu birakti demek. Ama ikna ederler insallah.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        0-4
        19 Nisan'da attım bu mesajı, maçın yarıda kalacağını tahmin edemedim ama.
        8. Kuşatma

Yorum

• şiddet yanlısı biri değilim ama o penaltıyı görüp de vermeyen hakemin gözüne iki tane çakılması ayrı hoşuma gitti. umarım patlamıştır.

kadro falan diyoruz da biz gidip barca ileri üçlüsünü getirsek ilk 5 hafta tüm hedefi yok edecek hakemler var.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Nedir bu ya Türkler ve yunanlılar oynuyor sanırsınız. % 70 i veren bu şehir, CB seçimlerinde rekor kıran bu şehir.Görende bir düşman bir düşman....Açık ve net yazdım ve yazıyorum siz 2011'de bu davayı sattınız.Ağlamaya hakkınız yok herşeye katlanacaksınız..Açıkcası zerre kadar hiçbirşeye üzülmüyorum.Çekeceksiniz hem de çooooooook.

Yorum

• onur defolsun gitsin kalecilik yaptığı falan yok zaten. artist
              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Esteban neden kesik yedi Allah'ın belası Hami

Yorum

• Nerden bakıcaz nasıl bakıcaz ne dicez nasıl bir durum bu neler oluyo nerdeyız çok zor bır gece daha

Yorum

• Yardımcının dayak yemesi sahadan atlandığında en yakın saldırılacak köpek olmasındandır
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Yazık bize valla. Ne illet bi takım
                      Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• burda her mac sonu hamiye futbolcuya takima laf edenler bu sahaya girenlerle ayni iste.

sezon bitmis takim zaten kotu birakin dedik bikac ay izlemeyin sinirlenmeyin stres olmayin.

yok arkadas her hafta yok o oynatilir mi yok bu oynatilir mi yok hami yok marin

hakkatten haketmiyorsunuz. burda arkadaslar tek suclu taraftar mi diye sormustu gecen. evet kardesim tek suclu sizsiniz.

Yorum

• Onuru bu macta oynatmak bile hataydi.

Bugunu Hami ve destekcileri hazirladi

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ligden çekilme kozu son kez elimize gelmiştir. Hakemi bahane ederek TFF MHK 2011 haklarını iste veya ligden çekil.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Akyazıyı da rüyalarında görürler artık. Kamuoyunun da destekleyeceği şekilde en az 10 maç seyircisiz gelecektir.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ustanında çok çok çok büyük hataları var takımın bu hale gelmesini seyretti resmen böyle bir başkanlık yok.
                                niye mbia satıldıgında burada zil calıp oynayanlar vardı.Ortasahayı tek basına ayakta tutuyordu adam.
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Yükleniyor...
                                X