...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 30. Hafta | Trabzonspor 0 - 4 şikebahçe | Maç Tamamlanmadı #ONURunaSahipÇık
Daraltma
X
-
İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazıyı da rüyalarında görürler artık. Kamuoyunun da destekleyeceği şekilde en az 10 maç seyircisiz gelecektir.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Taskinligin sorumlusu Hamidir, ayrica sadece kendisine zarar vermedi Onurunda basini yakti.
Umarim performansiyla gurur duyiyordur...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEsteban neden kesik yedi Allah'ın belası Hami
nasıl bir oyunun icindeyiz. aklım almıyor artık.
Yorum
-
Adam orda kendinden geçmiş yaptığı yanlış ama anlayabiliyorum snirden nefes alamadım dışarı çıktım.96 da intihar edenler olmuştu ondan sonra belkide en büyük acı bu saatten sonra ceza alsak ne olur almasak ne olur deli gibi seven adam 4 0 seney ne olur diye mi düşünür.Taraftar sahaya giriyo bizim formayı taşıyanlar da kaçıyor bi Onur bi Aykut kalabildi neyse yazmak da çok zor bela okumayacam ama yazıklar olsun#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUstanında çok çok çok büyük hataları var takımın bu hale gelmesini seyretti resmen böyle bir başkanlık yok.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePolis arabalarını yakıp tüm stadı rehin alan fB kaç maç ceza yediyse ondan fazlası olamaz.
Yorum
-
İlk olarak kopeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületalimat gelmistir fb'ye yat die.
nasıl bir oyunun icindeyiz. aklım almıyor artık.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
Yorum