Trabzonspor bitmiştir..Ligden çekilmek en hayırlısı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 30. Hafta | Trabzonspor 0 - 4 şikebahçe | Maç Tamamlanmadı #ONURunaSahipÇık
Daraltma
X
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç maç gelir abi?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam olarak ne oldu, orda bulunan yok mu? onur eldivenleri bıraktı mı?
Yorum
-
Sayın başkan noldu
bitnel bıraktı mı?
arkasındaki güçler yıkıldı mı?
bize yada anadolu takımına haksızlık yapılmadı mı?
o kadar konuştun ettin de noldu??
hacıosmanoğlundan farkını göremedik sayın başkan. Varsa göster de samimiyetine inanalım.
Yorum
-
Şu Trabzonspor bitti vs tarzı mesaj atanlar lütfen gölge etmesinler. Trabzonspor ne bitecek öyle kolay mı ? O hakemi sahada yatırıp yedi ceddini sıraya dizselerde Trabzonspor bitmez. Bu ülkede futbol biter Trabzonspor bitmez.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Birde artık şu şike olayını kapatın hiçbir faydası yok amacı yok şenolunuz bile oynaya oynaya şikeci bjk ye gitti mutluluktan uçuyor biz bir lanetin içinden kurtulamıyoruz.Ayrıca 1 sene için takımın kesinlikle İstanbul alınması gerekiyor.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde artık şu şike olayını kapatın hiçbir faydası yok amacı yok şenolunuz bile oynaya oynaya şikeci bjk ye gitti mutluluktan uçuyor biz bir lanetin içinden kurtulamıyoruz.Ayrıca 1 sene için takımın kesinlikle İstanbul alınması gerekiyor.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Trabzon şehri bitmiş satılmış. Sen küme düşmeye yaklaşacağın sivas mersin maçlarına 3000 kişi gitme, fener gelince stadı doldur. Eminim oradaki taraftarın yarısı fenerlidir gslidir bjklidir. Futbolcuların sahtekarlıkta taraftarınla yarışıyor.
İyi niyeti azınlık taraftarı bir kenara bırakırsak, bu şehir ve taraftarından bir cacık olmaz.
Senden kupanı çalan zihniyete git yüzde seksen oy ver, sonra git hakemi döv. Oh ne güzel dünya be.
Yorum
Yorum