Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 30. Hafta | Trabzonspor 0 - 4 şikebahçe | Maç Tamamlanmadı #ONURunaSahipÇık

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• onur resmen birakti
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ts birinci sıra milletvekili fb uyesi daha ne olsun.
      hay agzın bal yesin.Ondan sonra yalandan tepki versinler.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Onur Trabzonspor'u bırakmaz. Sanırım futbolu bıraktı.
        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Onur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• kaptan da gemiyi terketti .. gemi su alıyordu .. bugün battı işte ... yazıklar olsun o taraftara .. kale arkasındakiler .. taraftarı manüpile eden tff ye hakemlere .. ve ruhsuz oyunculara .. yazıklar olsun ..

Yorum

• Ne yaptı Onur? Ben kapattım tv yi çoktan.

Yorum

• Ustanında çok çok çok büyük hataları var takımın bu hale gelmesini seyretti resmen böyle bir başkanlık yok.
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• onur ya futbolu bıraktı. yada ts yi
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aha işte dediğim 1 saat olmadan gerçekleşti. O penaltıyı üç hakem net şekilde görüp de vermezse, biri atlar sahaya kendi adaletini sağlamaya çalışır...Kimse taraftara kızmasın, yıllardır bizans takımlarıyla yaptığımız maçlarda alenen kesiliyoruz, biçiliyoruz, aleni penaltılarımız verilmiyor, şike ile kupamız çalındı kimsenin umurunda değil, kimsenin de kılını kıpırdattığı yok, bu olacaklar belliydi. Yıllardır hakkımızı yiyen siyasiler, federasyon, medya kına yaksın bir tarafına.....Şike seviciler çıkıp bize fair-playden bahseder bize. Şerefsizler ordusu, köpekler, pisliğinizde boğulun......
                    Bu yorumun uzerine soylenecek baska hicbir sey yok.
                    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• malum taraftar topluluğu mu girdi sahaya? hani TS nin kupasını gasp eden malum kişiyi omuzlarda taşıyan topluluk?

bu kafayla bu şehirden bir şey olmaz. yıllarca istanbulda kaldım keşke şu lanet şehre dönmeseydim. bu kadar cahil ve salak bir topluluk olamaz. yarın fb üyesi olan Trabzon mv gelir alır gazımızı
                      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Onur da gitsin takımı da kapatsınlar o dertten de kurtulalım. zaten bu b*ktan düzende oynasan ne takip etsen ne. bu ükede futbol demek sadece birilerinin cebini doldurmaktan öte bişey değil. zaten ilk fırsatta bu ülkeyi de terketmeyi düşünüyorum. 40 dere paklamaz hem ülkeyi hem Trabzon u...
                        from BOGAZIÇI

Yorum

• Onurun yaptığını birisi açıklayabilir mi?
                          Kaptan ,sen nereye ?

Yorum

• bittik.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Onur bos ver 4 salağı. senin gibi kaleci demiyorum ama adam gelmedi bu takıma
                              13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ustanında çok çok çok büyük hataları var takımın bu hale gelmesini seyretti resmen böyle bir başkanlık yok.
                                Usta resmen bizim gibi izledi belki son aşamada hacıdan bile büyük zararları oldu.çünkü hacı birseyler yapmaya çalıştı eline ayağına dolaştırdı usta hicbir sey yapmadı

Yorum

Yükleniyor...
                                X