Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Mersin İdman Yurdu l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ıkına sıkına da olsa kazandık, bu zor süreci atlattık...

Yorum

• Bjk maçında M. Demir oynamalı. Maçın gidişatına göre Cardozo girebilir.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Hırslı değildik, çok zorlandık.
        Oyun üstünlüğü kuramadan, tabiri caizse 2 top yapamadan 3 puan aldık.
        Hafta içi Beşiktaş bize en az 3 atar böyle oynarsak.
        Hami efendi santrafor çıkarmasa dahi yeniliriz.
        İsterse 5'li defansla çıksın.
        Futbolcularda azim yok renkdaşlar, umurlarında değil.
        Kendimizi kandırıyoruz.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gerçekten işimiz zor.

Herseyden önce taktik kadar antreman ve sablon bilen bir hocaya ihtiyac var.
          song gibi tecrubeli ama saglam bir defans. defansın ileriye topla çıkabilmeli. Bunu tek becerebilen adam cavanda.

orta sahaya yeni belki tecrubeli bir selcuk inan.
          tabiki iyi scout yapılmıs defansı daraltan bir forvet.

cavanda,aykut,akokpo, erkan.marin,ekici,okay,muhammet demir, aytaç ve kaleciler kalabilir. Belki abdulkadir, beşir, ramazan . Güray soru işareti. en az etkili 6-7 transfer yapmalıyız.
          Ustanında bunun farkında olduğuna inanıyorum.Okayın kalması kısmı hariç katılıyorum.Okay büyük takımda büyük hedeflere oynayacak oyuncu değil.Millet küçümsüyordu ama şu takımın orta sahasında eski oyuncumuz bir Ayman veya onun tarzında bir adam olsa şu kaybettiğimiz maçların 3/2 sini alırdık.Orta sahaya çok güçlü ve sert bir adam ve oyunu 2 yönlü oynayabilecek selçuk inan tarzı bir adam şart OKAY GELDİĞİ YERİ GERİSİN GERİ POSTALANMALI...
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Beşiktaşta bizim maça stopersiz çıkacak 2 stoperi de bizim maçta yok

Sent from my iPhone using Tapatalk
            bjk şu anda çok abartılacak bir oyun oynamıyor.konya maçında gördük fB maçında gördük.Ama biz çok kötüyüzde bizim yerimize bursa çıksa evire çevire yener bjk yı.

Yorum

• Rezil bi futbol herzamanki gibi bu kez degisen sey sans bizden yanaydi 3 puan aldik ilac gibi..mersine karsi 90 dakika tek bir gol pozisyon yok ,duran toptan sansa bulunmus bi gol..hakikaten takimda sikinti buyuk sene sonu buyuk bi temizlik sart..oyuncular futbol oynamayida takim olmayida unutmuslar onlarda bir an once senenin bitmesini bekliyorlar ,bir cogu sezon sonunda takimda olmayacaginin farkindalar..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                benim kalacaklar listem: onuru saymaya gerek yok. onun dışında
                1-aykut demir
                2-erkan zengin
                3-mehmet ekici
                4-cavanda
                5-aytaç
                6-muhammed demir
                ve belki ucuz yedek anlamında mustafa yumlu

bunların dışında cardozo ve marin dahil alayı satılmalı, yollanmalı...

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                Benim listemde bu ..Bu liste haricinde kalacak her adam ustayı ocakta yollar.6 adam harici direk satış yollu gönderilmeli..Akappoda kalabilir maliyeti ucuz ve iyi bir kesici yedekte değerlendirilebilir gerisini bozuk sebze gibi DÖK DENİZE GİTSİN.
                En son nakzo tarafından düzenlendi; 12.03.2016, 09:31.

Yorum

• Dün iyi ya da kötü tempo olarak düşene kadar (son 20 dakika kondüsyon olarak bittiler) orta alanı bu sefer güzel kapattık.

Aytaç ve Okay o noktada iyilerdi. Yani sahaya tvden bakınca ortada o büyük ve kopuk görüntü yoktu, sırıtan nokta fazla pas hatası yaptılar. Çıkışlarda hep sıkıntı oldu ama ben bu adamları beğeniyorum. İyi bir takım oluşursa bu iyi takımla birlikte aytaç ve okayında performansı artar.

Panik durumu var ama bu maçı atlattık. BJK maçına daha motive olmuş "bu maçı kazanabiliriz" modunda olacaklar. Çok zor maç tahminim kaybederiz ama hiç belli olmaz böyle maçlar. Hayırlısı diyelim.

Yorum

• Mersinin de yardımıyla Akakpo ve Yumlu hayatlarının maçını oynadılar.
                    Adam gibi şut çekilmediği için Esteban da dünyanın en iyi yer tutan kalecisi gibi gözüktü tabi gerçekler böyle değil.
                    Aytaç ve Okay çok istekliydiler ikisi de iyi oyuncu ama çok hata yaptılar.
                    Maçın yıldızı bence Erkan'dı! Ama Serkan o kadar iyi oynadı ki Erkan ön plana çıkamadı. Vasat gibi gözüktü. Futbol bu işte...
                    Bosingwa'da bariz bir performans düşüklüğü var, stoper oynatsalar daha verimli olur diye düşünüyorum. Yaptığı hatalar maç eksiği ile alakalı bu adam hala top oynar.
                    Cavanda özlemiş, BJK maçında özlerse sorun yok, özlemezse de yapacak bir şey yok.
                    Bu takımın forveti Mami'dir. Cardozo'yu çok severim ama ne yazık ki bizim kimyamıza uygun bir forvet değil. Başakşehir'de oynasa iddia ediyorum 30 gol atar.
                    Sefa denen adam sırf satılsın diye kadroda, yani yapacak bir şey yok.
                    Marin... Marin kötü değil ama Marin iyi de değil. Marin bu ligi sallar... Şu şekilde olsa var ya:

------------------------------mami--------------------------------
                    --------------------marin-------------ekici------------------------

Ama bu adam, öyle bir adam ki LOADING tarzı bir formu var, yani kupa hazırlık lig antreman hiç bir zaman takımdan alınmamalı, akşam yemekten sonra bile maç yapmalı, doluyor çünkü yavaş yavaş...

Hami... Antrenörün takıma etkisi hele de kısa vadede %10'u geçmez. Ama ben hala seni beğeniyorum. Bu depresif yapıya rağmen Mersin maçında maçı isteyen taraf ve hırslı oynayan taraf bizdik. Erkan köpek gibi koştu. Ne alaka? Bu seninle ilgili. Bu kadar zor bir durumda yine de gülüyor olman millete batıyor ya, yapacak bir şey yok ki! Olumlu bakmak zorundayız, sen de motive edeceksin. Sana inanıyorum herkesin aksine bir taktik deha olmadığını biliyorum ama senin bu takımda her zaman yerin var...

Yorum

• seneye takımda gormek istedıklerım

1-aykut demir 2-mustafa yumlu 3-onur recep kıvrak- 4-ramazan 5- okay 6-muhammet demir 7-erkan zengin 8 markomarin 9 cavanda ... yusuf bu kafayla seneye zor oynar hee bi de özledıgımız mehmet ekıcının kalmasını ıstıyorum takımda ve her ne olursa olsun özerın en azından iyi bi yedek oldugunu dusunuyorum
                      Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maçın en kötüsü kesinlikle aytaç tı. Okay o kadar da kötü değildi kesinlikle. Sakatlıktan çıkmış normal. Aytaç ise neredeyse tüm pas ve şut tercihlerini yanlış yaptı.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                        ilk yarı için kesinlikle haklısınız ama ikinci yarıda aytaç diriydi bana göre.. bjk maçında bu ikiliden en az biri değişmeli o alanda..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• takımda bireysel oyuncu performansından çok takım olma adına çok büyük eksiklikler var.. ersun yanalın fb soyunma odasında verdiği bir taktik vardı.. ilerde bir oyuncu tek başına pres yapıyorsa boşuna o presi yapma diye uyarıyor.. pres yapacaksanız hep birlikte rakibe basın diyordu..

dün akşam bu işi sefa bolca yaptı.. doğrusu sefanın beğendiğim tek özelliği bu..

ama sefa pres yaparken etrafındakiler eli belinde bekleyince hem kendisi erken yoruldu hem de rakip iki pas yaparak kolayca sahamıza girdi.. maçın sonlarına doğru bir ara aytaç aynı şekilde rakiplerine pres yaparken , siz de katılın diye bağırdı ..
                          En son memozcan tarafından düzenlendi; 12.03.2016, 11:02.
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Maçın en güzel hareketi ikinci yarı TG'nin Çılgınlar tarafı şeklinde adlandırılan deniz tarafı-kapalı köşesine geçmesi oldu sanırım. İkinci yarı, golün erkenden gelmesiyle ilk yarıdaki silik görüntüden sıyrılıp olması gerektiği şekle döndü tribünler. Tabii o kısmın üstünün kapalı olmasıda ayrı bi avantaj. Beşiktaş maçında Deniz Tarafinin tek ses ve konum olarak aynı şekil olması gerek kale arkasinda. Ayrıca Çılgınlar 50-60 civarı üyesiyle geri döndü tribünlere.

Yorum

• Mehmet ekici bu sene kac mac oynadi
                              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mehmet ekici bu sene kac mac oynadi
                                Super ligde 10-11 maç oynadı sanirim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X