Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Mersin İdman Yurdu l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ...................onur
    cavanda...yumlu..boss...yusuf
    ..............okay..aytaç
    ....erkan......marin......sefa
    ................cardozo

erkan topu içeri çekip oyalanmasın, cardozo'ya orta atsın.sefa da yusuf'a yardım etsin, gol koşusu yaptığında kaleyi karşısına alsın, marin sol tarafa top almaya gittiğinde kalabalık yapmasın, cardozo'nun yanına ekstra adam olarak girsin.
    En son artvints tarafından düzenlendi; 11.03.2016, 18:54.

Yorum

• Sevgili günlük;bugün günlerden Trabzonspor demeyeli-yada demek istemeyeli- aylar oldu.
      Bugün hem TV başında bizlerin,hem tribündeki binlerin hem de sahadaki 11'lerin BÜYÜK TRABZONSPOR'DAN esintiler görmemizi diliyorum.
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İkınci yarı puan tablosuna göre sonuncu sıradayız zaten. Bu hesaba göre bütün takımlar bizden daha formda olduğu için tek puan bile alamadan Ptt' ye düşüyoruz.
        Valla 5 gün önce oynadığımız Konya maçındaki kötü bile denilmeyecek futbolu Mersin karşısındada oynarsak halimiz perişan.Hoca değişiyor lakin ne taktik anlamda nede pozitif anlamda değişen hiçbir şey yok.Bugün kazanalımda nalet olası lig bitsin artık.

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          -------------------esteban-------------------

-------------------bosingwa------------------

---------mustafa--------------akakpo---------

---------------aytaç-------okay--------------

--cavanda----------------------------yusuf---

--------------marin--------erkan-------------

--------------------cardozo------------------
          En mantıklı kadro bu.
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• geçen hafta konya maçında nasıl hiç puan ümidim yok ise bu hafta tam tersi farklı kazanacağız diyorum CRALDOZO iki gol atar taraftra sayısını da merak etmiyorum değil şimti trabzonda TRABZONSPORU sevenler belli olacak zaten çok kırgınım bu konuda eğer akşam taraftar doldurmaza stadı bu takımı ne kadar sevdiği belli olacak
            Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• rüyamda golleri Cavanda ve Mustafa Yumlu'nun attığını görmüştüm.

hayırlısı bakalım.

Yorum

• Aksal Yavuz'dan

O KARANLIĞI SENİN GÜCÜN YIRTACAK!..

Böyle bir günde Trabzonspor’u yalnız bırakmak, kaderine terk etmek olmaz arkadaş..!

Başarılarıyla gurur ve onur duyan, yenildiğinde oyuncağı elinden alınan çocuklar gibi üzülen, haksızlığa uğradığında gözüne uyku girmeyen sen değil miydin?

“Biz zoru severiz, üstesinden geliriz… Biz Trabzonspor’un çocuklarıyız…” diyen sendin, bendim…

“ Sen, ben” dememden sakın alınma/darılma/gücenme gardaş. Bu köşenin yazarı “sen ve ben” demekle sadece milyonların duygularını anlatmaya, hislerine tercüman olmaya çalışıyor…

*

Evet, bizler Trabzonspor’un çocuklarıyız.

O, bu zamana dek yüzümüzü hiç ama hiç kara çıkartmadı.

O’nunla hep gurur duyduk. O’nu baş tacı yaptık, derdimizin dermanı- ilacı varsaydık.

Mağlup olduğunda bağrımıza taş bastık, yas tuttuk, isyan ettik ama hiç ama hiç vurup kırıp-yakıp-dökmedik, kimseleri taşlamadık başkaları gibi… İsyanımız ise sadece ve sadece kendimizeydi!

O’nu, anne, baba, sevgili, yavuklu/yar ile eşdeğer tutup, evin en küçük kardeşi kabul edip, kimseye laf söyletmemeye, koruyup kollamaya gayret ettik, etmeye de devam edeceğiz…

*

Bu zamana dek yaptıklarıyla övündüğümüz, başarılarıyla gurur ve onur duyduğumuz Trabzonspor zor günler geçiriyor…

Elbet bu günler gelip geçer… Koca dev Trabzonspor hepsinin üstesinden gelir evelallah. Sadece yaşam yolunda değil futbolda da var bunlar…

Kırk yılda bir, ya da iki kez sana/bana bu derece ihtiyacı oldu karakterimizi altın tuğlalarla ören Trabzonspor’un.

*

Sen Trabzonsporlu kardeşim,

Sezon başı milyonların “ O yıl bu yıl” dediği, ilk haftalar alınan galibiyetler sonrası sistem tarafından doğranmaya başlayan Trabzonspor’u yalnız bırakmayı düşünmüyorsun değil mi?

İçinden Trabzonspor’un bugünkü maçına gitmeyi düşünmeyen, Trabzonspor’u bu yolda yalnız bırakmayı düşünün var ise düşüncesinden an itibariyle vazgeçsin…

*

“Trabzonspor” denildiğinde tüyleri diken diken olan şair ceketli Kazım’ı, “Trabzonspor’dan başka bir takımda oynamam” diyen Dozer Cemil’i düşün kardeşim. Bordo-Mavili takımın temellerini atan, Trabzonspor için canını hiçe sayan ve bugün aramızda olmayan futbol şehitlerini aklına getir arkadaş…

*

Gözlerinden ameliyat olan Ordu Anadolu Lisesi öğrencisi Hamza Alperen’in, doktorlara ve bizlere neler söylediğini hatırla:

“ Görüp/göremeyeceğimi tam olarak bilmiyorum, fakat Trabzonsporumu izleyemeyeceğime çok üzülüyorum”

*

“Ölüm değil, Trabzonspor’un şampiyonluğunu görmeden ölürsem işte o beni kahreder” diyen 16 yaşındaki Gökhan Uzun’un o cümleleri hafızalardaki tazeliğini hala koruyor… ( Mekânı cennet olsun)

*

Mehmet Dalman ve Hüsnü Civelek..!

Bu iki isim Trabzonspor’a yapılan kahpeliği içine sindiremeyip canına kıyan renktaşlarımız değil mi?

*

“ Bu yıl da bizi şampiyon yapmayacaklar” dedikten sonra kalp krizi geçirip aramızdan ayrılan Mustafa Çelik’i kim unutabilir?

*

Trabzonspor’un başına gelenler kötü hastalıkla mücadele eden efsane başkan Şamil Ekinci’nin yaşam mücadelesini etkilemediğini mi zannediyorsun?

O formayı yıllarca giyen efsane futbolcuların ve milyonlarca Trabzonsporlunun içinin yanmadığını/yanmayacağını mı düşünüyorsun?

Bugün aramızda olmayan Trabzonsporlu kardeşlerimizin, Bordo-Mavili takımın yalnız bırakıldığını hissettiklerinde kemiklerini sızlatanlara ve bizlere hakkını helal edeceklerini mi sanıyorsun?

*

Böyle bir yolculukta Trabzonspor’u yalnız bırakamayız, bırakmamalıyız arkadaş!

İlk defa sana, bana bu derece ihtiyacı oldu İstanbul takımlarının saltanatına son veren kökü Trabzon’da, dalları dünyayı saran/sarmalayan koca çınarın…

Durma, Trabzon’da olamayan milyonlar ve futbol şehitleri adına koş Avni Aker’e.

Haykır “Ben geldim… Milyonların selamını getirdim sana…” de o’na.

Böyle bir durumda karanlığı yırtacak gücün sahibi bir sensin, bir de Trabzonspor’dur çünkü!

Yorum

• tekrarlıyorum farklı kazanacağız craldozo show yapar o kadar eminim
                  Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• __________okay____aytaç

______erkan____________marin

____________beşir__cardo

4-4-2... Dene artık şunu... İğreniyorum artık oynamaya çalıştığımız şeyden, 4-2-3-1 için ne kanatlar nede sistemin en önemli parçası 10 no yeterli değil. Ulan sezon başından beri şu sistemle sahaya çıkıyoruz 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil aylardır aynı nakaratı tekrarlamakta tam olarak maksat nedir çözemedim. Olmuyor işte, 4-2-3-1 ile rezil oluyoruz. Basit oynatın şu takımı, basit basit ! Çıkar 4-4-2 oynat ne kaybedeceksin ?

Sefa, Yusuf musuf oynamasın Erkan ile Marin i koy kanatlara, koy merkeze 2 tane orta sahanı, koy ileriye 2 tane forvet biri top dağıtsın diğeri vursun. Farklı şeyler deneyin 10 maç aynı sistemle gelene geçene yenildik Sadi bile farklı taktikler denedi forvet çıkarmadı sahaya adam o derece yani, Hami tutturdu 4-2-3-1 gelen geçene pozisyona giremeden yeniliyoruz ayıptır ayıp.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      __________okay____aytaç

______erkan____________marin

____________beşir__cardo

4-4-2... Dene artık şunu... İğreniyorum artık oynamaya çalıştığımız şeyden, 4-2-3-1 için ne kanatlar nede sistemin en önemli parçası 10 no yeterli değil. Ulan sezon başından beri şu sistemle sahaya çıkıyoruz 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil aylardır aynı nakaratı tekrarlamakta tam olarak maksat nedir çözemedim. Olmuyor işte, 4-2-3-1 ile rezil oluyoruz. Basit oynatın şu takımı, basit basit ! Çıkar 4-4-2 oynat ne kaybedeceksin ?

Sefa, Yusuf musuf oynamasın Erkan ile Marin i koy kanatlara, koy merkeze 2 tane orta sahanı, koy ileriye 2 tane forvet biri top dağıtsın diğeri vursun. Farklı şeyler deneyin 10 maç aynı sistemle gelene geçene yenildik Sadi bile farklı taktikler denedi forvet çıkarmadı sahaya adam o derece yani, Hami tutturdu 4-2-3-1 gelen geçene pozisyona giremeden yeniliyoruz ayıptır ayıp.
                      muhammet demir cezalı olmasa 2 forvet oynatsın diyeceğim ama beşir ve cardozo birlikte oynayamaz bence
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• Bu kadro, bu ortasaha yapısıyla, hele hele Hami varken 4-4-2 oynayamaz. Boşuna çift forvet hayali kurmayın. Hele hele Cardozo ve Muhammet Beşir Bu arkadaşların hucüm pres gibi bir kavramdan haberleri bile olduğunu sanmıyorum, boşu boşuna eksik oynarız sahada.

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          muhammet demir cezalı olmasa 2 forvet oynatsın diyeceğim ama beşir ve cardozo birlikte oynayamaz bence
                          Aynen. Beşir ve Cardozo benzer oyuncular. Demir farklı. Cardozo - Demir yada Demir - Beşir olur ama Cardozo - Beşir olmaz.
                          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Tek umudum Marin - Cardozo ...

Yorum

• Bugün rahat galip geliriz

Yorum

• Güldürün be yüzümüzü yeter be
                                ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.