Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Mersin İdman Yurdu l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sahanın en kötü 2 kişiden biri...
    Hocam Okay kötü değil ama gittikçe kötüleşti. Malesef başımızda 1 senedir hoca yok. Antreman kondüsyon yok hali ile takımda.

Tam örnek olur mu bilmem ama gecen nba de curry nin basta neden bu kadar etkili olmadığından bahsedildi. tek cevap eskiden bu kadar güçlü değildi dendi. Hatırlayın ersun yanal zamanında celimsiz cale bile 90 dakika sol kanatta ileri geri giderdi. promise sonradan girer etki ederdi. ceyhun gulselam bile mac kurtarabiliyordu
    13 Vitor Hugo

Yorum

• Futbol olarak bir beklentim hiç yok zaten, okay ve aytaçın mücadelesini beğendim takım mesajı almış geçen haftadan.
      Çok önemli bir 3 puan oldu sivasıda yendikmi ligi bitiririz inşallah..
      İnsan ol evlat!

Yorum

• Gerçekten işimiz zor.

Herseyden önce taktik kadar antreman ve sablon bilen bir hocaya ihtiyac var.
        song gibi tecrubeli ama saglam bir defans. defansın ileriye topla çıkabilmeli. Bunu tek becerebilen adam cavanda.

orta sahaya yeni belki tecrubeli bir selcuk inan.
        tabiki iyi scout yapılmıs defansı daraltan bir forvet.

cavanda,aykut,akokpo, erkan.marin,ekici,okay,muhammet demir, aytaç ve kaleciler kalabilir. Belki abdulkadir, beşir, ramazan . Güray soru işareti. en az etkili 6-7 transfer yapmalıyız.
        13 Vitor Hugo

Yorum

• Hocam orda 3lü 5li çektirdiler ne olmuşta bu kadar coşulmuş bence anlamsız.
          İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kutlamak değil yenildikten sonra da çağırıyorlardı. Bence doğru bir hareket.

Yorum

• iyiki okay aytaç bu maç döndüler yoksa kesin mersin aldıydı ki zaten şansa bir gol atabildik..hami nasıl yükleniyosa idmanda özer de sakatlanmış..lig sonuna kadar bırak şu adamların yakasını hami efendi..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• benim kalacaklar listem: onuru saymaya gerek yok. onun dışında
              1-aykut demir
              2-erkan zengin
              3-mehmet ekici
              4-cavanda
              5-aytaç
              6-muhammed demir
              ve belki ucuz yedek anlamında mustafa yumlu

bunların dışında cardozo ve marin dahil alayı satılmalı, yollanmalı...

Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                benim kalacaklar listem: onuru saymaya gerek yok. onun dışında
                1-aykut demir
                2-erkan zengin
                3-mehmet ekici
                4-cavanda
                5-aytaç
                6-muhammed demir
                ve belki ucuz yedek anlamında mustafa yumlu

bunların dışında cardozo ve marin dahil alayı satılmalı, yollanmalı...

erkan dışında katılıyorum. aykut yerine mustafa da olabilir. ayrıca altyapıdan ramazan, yusuf yazıcı ve m.beşir de olur.
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocam orda 3lü 5li çektirdiler ne olmuşta bu kadar coşulmuş bence anlamsız.
                  Öyleyse yersiz olmuş cidden. Kusura bakmayın ben sadece arkanızdayız mahiyetinde çağırıldı sandım.
                  Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyiki okay aytaç bu maç döndüler yoksa kesin mersin aldıydı ki zaten şansa bir gol atabildik..hami nasıl yükleniyosa idmanda özer de sakatlanmış..lig sonuna kadar bırak şu adamların yakasını hami efendi..

Özerin oynamaması daha iyi oldu bosver. Keske bu formayı hiç giymemiş olsaydı
                    En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 12.03.2016, 03:22.

Yorum

• Maçı ızleyemedım.Ama ıyı oynayamamısız.Kaza bela bır gol atarsak kazanırdık onuda attık.Ya sabır çekmeye devam edıyoruz

Yorum

• Kabul edelim ki çok şansa kazandık mersinin daha çok pozisyonu olması da garip

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          erkan dışında katılıyorum. aykut yerine mustafa da olabilir. ayrıca altyapıdan ramazan, yusuf yazıcı ve m.beşir de olur.
                          Tek istekli adam Erkan tamam iyi olmayabilir ama en istekli arzulu adam o

Yorum

• Maçın ikinci yarısını izleyebildim. Derli toplu futbol oynamıyoruz.
                            Bu sezon sonuna kadar da oynayamayacağız bariz belli.
                            Cavanda'yı biraz kendine gelmiş gördüm. Marin ağırlığını hissettiriyor.
                            Aytaç ve Okay'ı genel olarak beğeniyorum. İyi bir hocanın elinde üst seviyeye çıkabilirler.
                            Son olarak Cardozo değişikliği normal ama yerine Fatih Atik giriyorsa anormal.

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              akakpo neden yok anlamadim
                              Beşiktaşta bizim maça stopersiz çıkacak 2 stoperi de bizim maçta yok

Yorum

• bjk maçı moral bozmaz inşallah ta şu şikecilerin metresi sivassporu yeneriz,
                                benim için artık 2 maç ve 2 hedef kaldı bu sene için,
                                sivas ve esk yenelim,onlar küme düşsün başka da bişi istemem.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X