Kaybedersek küme hattına yaklaşıyoruz iyice. İnşallah kazanırız.
STSL 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Mersin İdman Yurdu l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Evet, yeni hocayla 3 puan gelecektironurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-

Ümit Özat olmasaydı her türlü 3 puan derdik ama ister istemez çekiniyoruz. Bu hâle düştük ne yazık ki...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
-
-
MİY bizim maçı kader maçı olarak görecektir.
Kolay olmayacak
Sürekli kaybetme psikolojisi bizim oyuncuları olumsuz etkilemese bari
Kazanıp ohhh bbbeeeee dememiz gereken hayati bir maç2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
MİY maçını kaybedersek biteriz, Allah korusun.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPORYorum
-
mersin öne geçer olaylar çıkar maç yarıda kalır. 3-0 hükmen mağlup oluruz 5 maç seyircisiz ceza alırız. ondan sonrası allaha kalmışYorum
-
çok zor bir maç.
Mersin'de takım olarak bence bizim oyun yapımıza-var mı o da belli değil- ter bir takım.
hızlı ileri uçları var.en basit Nakoulma bizi yakar.
Sonumuz hayrolsun.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal KaramanYorum
-
En kritik maç. Tüm kent seferber olmalı.
Esteban
Cavanda - Yumlu - Douglas - Akakpo
Aytaç - Okay
Marin - Ekici - Erkan
Cardozo
Yavuz, Bosingwa, Musa, Özer, Sefa, Muhammet Beşir, Muhammet Demir
Bu kadro mutlaka her türlü fedakarlıkla sahada olmalı.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!Yorum
-
Nakoulma'nın golü var.
Tek farkla yeniliriz ve aşağılara doğru ilerleyişimiz devam eder.
Vizyonlu bir şekilde küme düşmenin tadına varırız."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”Yorum
-
küme düşmeme açısından en kritik 2 maçtan biri muhakkak yenerek düzlüğe çıkmalıyız. ama bu futbolla galibiyet hayal olur. beraberliğe kefilim..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum