3 gol farkla yeneceğiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Mersin İdman Yurdu l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 gol farkla yeneceğiz.
Yorum
-
yusuf -- sefa -- musa 11 de yoktur inşallah..
esteban
bosingwa - akakpo - mustafa - cavanda
okay - aytaç - yusuf yazıcı
erkan - marin
cardozoEn son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 11.03.2016, 17:52.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami'nin son maçı
Puan almak imkansız. Son 9 maç 8 yenilgi. Böyle devam eden takımın sonu bellidir. Fazla sıkmayın canınızı.
Hıı derseniz ki olmaz. Kardeş bak ortasahası Akakpo ve Ramazan Övüç'ü oynatan, yokluğunu arayan takım için bu bile fazla.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu kadroyla cikarsak mac sonu tribünler sahaya girer muhtemelen..Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
macta fatih gibi kazmayi 11 görürsem hami küfürü hak ediyor Ramazan gayet iyi oynamisti gerci cezali oynat baska bir genc fatih den her daim iyi oynar. hami ye neden bu sakatlik olaylarini sormuyor lig sonuna kadar saglam oyuncu birakmiyacakYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Esteban
Cavanda Mustafa Akakpo Bosingwa
Aytaç Okay
Sefa Marin Erkan
Cardozo
Uzun zaman sonra ideale yakın bir kadroyla çıkacağız. Mehmet , Güray , Onur ve Aykut önemli eksiklerimiz.
2 - 0.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak Ercan DEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler acil yardım. Biletimi aldım ama oğlumda gelmek istiyor. 6 yaşında. Passolig almam gerekirmi? Gerekmezse ne yapmalıyım? Gişeden bilet mi almalıyım?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum