İlk olarak cewat tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Mersin İdman Yurdu l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle__________okay____aytaç
______erkan____________marin
____________beşir__cardo
4-4-2... Dene artık şunu... İğreniyorum artık oynamaya çalıştığımız şeyden, 4-2-3-1 için ne kanatlar nede sistemin en önemli parçası 10 no yeterli değil. Ulan sezon başından beri şu sistemle sahaya çıkıyoruz 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil aylardır aynı nakaratı tekrarlamakta tam olarak maksat nedir çözemedim. Olmuyor işte, 4-2-3-1 ile rezil oluyoruz. Basit oynatın şu takımı, basit basit ! Çıkar 4-4-2 oynat ne kaybedeceksin ?
Sefa, Yusuf musuf oynamasın Erkan ile Marin i koy kanatlara, koy merkeze 2 tane orta sahanı, koy ileriye 2 tane forvet biri top dağıtsın diğeri vursun. Farklı şeyler deneyin 10 maç aynı sistemle gelene geçene yenildik Sadi bile farklı taktikler denedi forvet çıkarmadı sahaya adam o derece yani, Hami tutturdu 4-2-3-1 gelen geçene pozisyona giremeden yeniliyoruz ayıptır ayıp.
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence yazısından dolayı Aksal Yavuz'a teşekkür etmeliyiz... keşke futbolcular da okusa biraz hırslansa....Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEsteban, Cavanda, Mustafa Yumlu, Akakpo, Yusuf Erdoğan, Okay Yokuşlu, Aytaç Kara, Erkan Zengin, Marin, Sefa Yılmaz ve CardozoAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyosun abi, kazanır mıyız ?
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleıkına sıkına kazanırız...BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf'un 11 çıkacağı maçlardan umudumu keseli çok oldu.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
kolay kolay heyacanlanmam ama gerçekten heyecen bastı.
kaldı 3 saat,al şu maçı rahatlıyalım be,
**
bugün ligin en iyi topunu bjk ve fb oynuyor
herkes bunu kabul ediyordur.
bu takımlar bile maçlara çift forvetle çıkmıyor,
bazı arkadaşlarımız,
trabzonsporumuzun,
güçsüz olduğunu,3 pas yapamadığını,koşmadıklarını,mücadele etmediklerini,
rakip ataklarında defansa hiç kimsenin yardıma gelmediklerini,ilerde çakılı 5-6 kişinin
kaldığını bilmiyorlar gibi,
çift forvetlerle çıkmamızı istiyorlar.
bu durumumuzda maça çift forvetle başlamak intihardır.
şunu anlarım yeniksindir,çift forvete dön.
tüm basın ve taraftarlarımız akokko yu yazıyor mustafanın yanına
ama dauglas oynuyacak.
**
allah yardımcımız olsun.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum