Hami Özat'la el sıkıştı mı maçtan önce?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Mersin İdman Yurdu l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Lig TV göstermediğine göre sanmıyorum...İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami Özat'la el sıkıştı mı maçtan önce?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
O da insan, çok zor günlerden geçiyoruz, anlamak lazımİlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehami hoca stres boşalması yaşadı2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
bende hami ii yetersiz gorurum ama bu bir stress bosalmasıİlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRezil kepaze seviniyor bide sanırsın şampiyonluğa gidiyor13 Vitor Hugo
Yorum
-
Bu haliyle isabetli top da alsa bişey yapamayacağı apaçık ortada. Ancak goldeki gibi çarparsa böyle gol olurİlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeza sahasına isabetli 1 orta görmedim. Hangi kontrolden bahsediyoruz ? Adamın koşmamasının sebebi ağır olması zatenm defans önüne atılan toplarda her savunma oyuncusu Cardozo' dan önce davranır. İkili mücadeleye girince de kontrol edemiyor haliyle, ki zaten orda kontrol etse ne olacak ?///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Marin kime sarıldı ? Görebilen var mı ?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

saygıdan ilkini seçiyorum.

Yorum