Bugün günlerden GALİBİYET !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Mersin İdman Yurdu l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Son antrenman fotoğraflarına bakarsak Özer yok. Orta saha Aytaç ve Okay dan olacak. Keşke Ramazan cezalı olmasa da Aytaç ın yerine oynasaydı.
Ekici Beşiktaş maçında oynamak istiyorum diyordu ama takımla antrenmana henüz çıkmadığını düşünürsek en erken sivas maçı.
Eğer bir sakatlık daha yaşamazsak ancak milli maç sonrası tam kadro olacağız gibi gözüküyor....6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Yorum
-
fatih atik ve musa nizam faktörünü unutuyorsun.. haminin en büyük kozları...İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigin en kötüsü Kayseri'ye bile 5-6 pozisyon verip zor yenmiştik,Çıkışta olan Mersin'i nasıl yenecez hemde taktik fukarası Hami'yle?Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
katiliyorum söyle Saglam en az 2 tane DMC lazim. Muhakkak iyi bir AMC ye de mutlak suretle ihtiyacimiz var. olmazsa olmaz iki Saglam en azindan Glowacki kalitesinde DC lere de ihtiyacimiz var.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye yapacağımız en baştaki şey iyi bir ön libero bulmak ve defansımıza çok iyi adamlar almak. fbye bakın, Mehmet topal ,alper uludağ, nani,ozan tufan orta sahası çok çok sağlam ve güçlü. Defansıda çok çok sağlam.usta öncelikle pozisyon bilgisi olmayan vitaminsiz yumluyu göndermekle başlamalı ondan sonrada kabileyetisz özer ile okayı yolL.amalı çok iyi bir stoper,çok iyi bir ön libero sağlam sert bir orta saha mutlaka alınmalı bu saçma defans ve zayıf orta sahadan kurtulmamız şart.HOCASI PORTEKİZLİ AMA DEFANSİF FUTBOL NASIL OYNATILIR DERSİNİ VERİYOR .BZİZM BENİMSEYECEĞİMİZ YENİDEN YAPILANACAĞIMIZ SİSTEM BU OLMALI.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Rüyamda maçı gördüm. İlk golü hatırlamıyorum, Cardozo attı 2-0 oldu Erkan attı 3-0 oldu sonra koştu hakemin çantasından fb bayraklarını çıkardı saha çizgisinin yanına dizdi bizim oyuncular toplaştılar oraya dalga geçtiler. Sonra hakem geldi doğru gördüysem 4 kişiye kırmızı kart çıkardı saha yine karıştı tam söverken uyandım."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Rahat kazanacağız Fatihİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLigin en kötüsü Kayseri'ye bile 5-6 pozisyon verip zor yenmiştik,Çıkışta olan Mersin'i nasıl yenecez hemde taktik fukarası Hami'yle?
.....Ama sonrası bay egoyu tut tutabilirsen
....
Yorum
-
Ula ruh halimize bak.....Tam rahatlayacakken uyanmışsın Mertİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRüyamda maçı gördüm. İlk golü hatırlamıyorum, Cardozo attı 2-0 oldu Erkan attı 3-0 oldu sonra koştu hakemin çantasından fb bayraklarını çıkardı saha çizgisinin yanına dizdi bizim oyuncular toplaştılar oraya dalga geçtiler. Sonra hakem geldi doğru gördüysem 4 kişiye kırmızı kart çıkardı saha yine karıştı tam söverken uyandım.
......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum