Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 25.Hafta | Trabzonspor 1 - 0 Mersin İdman Yurdu l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün günlerden GALİBİYET !!!
    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Son antrenman fotoğraflarına bakarsak Özer yok. Orta saha Aytaç ve Okay dan olacak. Keşke Ramazan cezalı olmasa da Aytaç ın yerine oynasaydı.

Ekici Beşiktaş maçında oynamak istiyorum diyordu ama takımla antrenmana henüz çıkmadığını düşünürsek en erken sivas maçı.

Eğer bir sakatlık daha yaşamazsak ancak milli maç sonrası tam kadro olacağız gibi gözüküyor.
      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Mersin ve Bjk Maçlarını alamazsak seneye PTT'deyiz !
        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Kazanırız. Nerdeyse küme düşecez diye sevinen taraftarcıklardan da kurtuluruz böylece.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ligin en kötüsü Kayseri'ye bile 5-6 pozisyon verip zor yenmiştik,Çıkışta olan Mersin'i nasıl yenecez hemde taktik fukarası Hami'yle?
            fatih atik ve musa nizam faktörünü unutuyorsun.. haminin en büyük kozları...
            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• Haftalar sonra ilk 3 puanımızı alırız. Sıkıntı yok.

Yorum

• Kazanacağız İnşallah

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Seneye yapacağımız en baştaki şey iyi bir ön libero bulmak ve defansımıza çok iyi adamlar almak. fbye bakın, Mehmet topal ,alper uludağ, nani,ozan tufan orta sahası çok çok sağlam ve güçlü. Defansıda çok çok sağlam.usta öncelikle pozisyon bilgisi olmayan vitaminsiz yumluyu göndermekle başlamalı ondan sonrada kabileyetisz özer ile okayı yolL.amalı çok iyi bir stoper,çok iyi bir ön libero sağlam sert bir orta saha mutlaka alınmalı bu saçma defans ve zayıf orta sahadan kurtulmamız şart.HOCASI PORTEKİZLİ AMA DEFANSİF FUTBOL NASIL OYNATILIR DERSİNİ VERİYOR .BZİZM BENİMSEYECEĞİMİZ YENİDEN YAPILANACAĞIMIZ SİSTEM BU OLMALI.
                  katiliyorum söyle Saglam en az 2 tane DMC lazim. Muhakkak iyi bir AMC ye de mutlak suretle ihtiyacimiz var. olmazsa olmaz iki Saglam en azindan Glowacki kalitesinde DC lere de ihtiyacimiz var.
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• 4*1 cardoza show var akşama
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• inşallah kazanırız..başarılar Trabzonspor..

Yorum

• Rüyamda maçı gördüm. İlk golü hatırlamıyorum, Cardozo attı 2-0 oldu Erkan attı 3-0 oldu sonra koştu hakemin çantasından fb bayraklarını çıkardı saha çizgisinin yanına dizdi bizim oyuncular toplaştılar oraya dalga geçtiler. Sonra hakem geldi doğru gördüysem 4 kişiye kırmızı kart çıkardı saha yine karıştı tam söverken uyandım.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ligin en kötüsü Kayseri'ye bile 5-6 pozisyon verip zor yenmiştik,Çıkışta olan Mersin'i nasıl yenecez hemde taktik fukarası Hami'yle?
                          Rahat kazanacağız Fatih .....Ama sonrası bay egoyu tut tutabilirsen....

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rüyamda maçı gördüm. İlk golü hatırlamıyorum, Cardozo attı 2-0 oldu Erkan attı 3-0 oldu sonra koştu hakemin çantasından fb bayraklarını çıkardı saha çizgisinin yanına dizdi bizim oyuncular toplaştılar oraya dalga geçtiler. Sonra hakem geldi doğru gördüysem 4 kişiye kırmızı kart çıkardı saha yine karıştı tam söverken uyandım.
                            Ula ruh halimize bak.....Tam rahatlayacakken uyanmışsın Mert ......

Yorum

• En az 10.000-15.000 olmalıyız.

Trabzon aşkına

Haftalar sonra 3 puan ve BJK maçı öncesi iyi bir hava yakalama imkanı

BAŞKA TRABZONSPOR'UMUZ YOK.
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Yine 3-5 atmaya başlamışız. 😀.1-0 olsun bizim olsun.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X