Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hami gitmeyecekse
    biri sahayi yonetsin

Yorum

• Açıkçası zerre kadar üzülmüyorum her maç sonrası bağrışmalar, eleştiriler oraya-buraya sataşmalar. Sonuç ne peki? eleeştirdiğiniz, karşı çıktığınız, beğenmediğiniz durumlar karşısında yarın nasıl bir tavır alacaksınız? Söylüyorum değişen bişey olmayacak!!! Şu beyninizin % 5 ini kullansanız bile kafi....aman aman hakkımız yendi allah belalarını versin, yediğiniz hamsiler boğazınızda kalsın gibi komik cümleler ile ne kadar elaleme rezil olduğunuzun farkında değilsiniz.2011 geçeli neredeyse 6 yıl oldu nasılda uyuttular sizi.Çalınan şampiyonluk sonrası dalga geçer gibi bu şehre girip çıktılar, ağababalar gibi ağırlandılar.Geleceğin çalındığı gibi biraz yükselişe geçtiğin anda da kıçından tekmeyi yersin. Ne olmasını beklerdiniz Ayşe teyze gibi evde bön bön beklersiniz..

Yorum

• trt spor da baskanın ucakta konusmasını yayınladılar. haminin arkasındaymış. anlasılan bu sezon hami ile bitecek. ama bu acıklamasını hic begenmedim .
        Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          trt spor da baskanın ucakta konusmasını yayınladılar. haminin arkasındaymış. anlasılan bu sezon hami ile bitecek. ama bu acıklamasını hic begenmedim .
          eee dedim bu sezon öyel yada böyle hamiyle biticek .11 maç kimse gelemz sezon sonu gonderileceğini bile bile.sezon sonu dünya klasında hoca alıcaklar.

Yorum

• şu sezon hayırlısıyla bir felaket yaşamadan bir bitse...
            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• usta o zaman sen yönet takımı .Göndermiyorsan hamiyi sen yönet usata nediyelim.8 maçta 7 mağlubiyet alan Türk futbol tarihinin en başarısız hocasının arkasındaysan helal olsun demek ki.Bu işi biliyorsun .Haaaa eğer mersin maçınıda kaybedersek ve sen bu sefer iş işten geçtikten sonra hamiyi kovarsan TAM KARŞINDA DURACAĞIM SAYIN USTAAAAA.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yattara yaz 1890 gönder

arkadaşlar yeri değil ama destek olalım
                Bi şikecilere destek olmadığımız vardı onu da gördük. Kurtarın Yattara'yı aferin aferin !!!
                Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Hami Mandıralı : "3-4 tane net pozisyonumuz var. Formda bir takım karşısında 3-4 net gol pozisyonuna girip atamazsanız böyle yeniliyorsunuz. Sonuç olarak ben oynanan futboldan, oyuncuların mücadelesinden çok memnunum."

Şu demeçleri ben sıradan Anadolu takımlarının hocalarından duyardım. Demek bize de nasip olmuş.
                  Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    usta o zaman sen yönet takımı .Göndermiyorsan hamiyi sen yönet usata nediyelim.8 maçta 7 mağlubiyet alan Türk futbol tarihinin en başarısız hocasının arkasındaysan helal olsun demek ki.Bu işi biliyorsun .Haaaa eğer mersin maçınıda kaybedersek ve sen bu sefer iş işten geçtikten sonra hamiyi kovarsan TAM KARŞINDA DURACAĞIM SAYIN USTAAAAA.
                    bu iş geçiş dönemi idarelik sezon bitirilmeye çalışılıyor.hamide kalmıcak sezon sonunda futbolcuların yüzde 90 nıda kalmıcak.

Yorum

• çarşının çocuğu cüneytleşerek (fırsat kollayarak) ramazanı resmen atmış. futbolda yerleşik savunmada bir takımın ön liberosunun (ön libero pozisyonu içinde ramazan)hafif yandan yaptığı faul ne zaman direkt sarı olmuş bunu biri bize açıklasın yazıklar olsun diyorum hakem iyi diyenlere...

Yorum

• Yine bizlerle dalga geçmeye devam. Geldiğinden beri bahane üretiminde... Konya bugün iyi falan değildi ve en az beraberlik çıkabilirdi; üstüne kaçırılan 2 net pozisyon olsa da sen takım olarak hayalet gibi sahada gezmekten başka hiçbir şey yapmadın ya. Maçın içinde topçuların yerlerini değiştirip (Sefayı en ileri alıp arkasına Mami sağa Özer vs. veya Cardo'yu alıp arkasında Mamiyi yaklaştıracak şeklinde) belki de rakibin kafasını karıştırabilecek varyasyonlar deneyeceğine sadece aval aval baktı.

Başkanın konuşması iyi niyetli ve yapıcı olsa da malesef hikaye, sabaha kadar konuşsa, boncuk dağıtsa ne olacak ruhsuzların bir kulağından girip ötekinden çıkacaktır. Önemli olan -hele ki böyle bir dönemde- saha yönetimiydi. Şu süreci yönetip takımdaki geçiş dönemini minimum zararla atlatabilecek son hocaya(!) takımı teslim edince işler iyice moka sardı. Zira çile sezonu, gelen geçene yenilip seriye bağlamak değil bu süreci en az kayıpla atlatmaktı ama iyice rezil olduk. Artık lig 50.sine falan gol atınca Hami de tribüne hareket çeker.
                        En son Erkin tarafından düzenlendi; 07.03.2016, 00:28.
                        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bi şikecilere destek olmadığımız vardı onu da gördük. Kurtarın Yattara'yı aferin aferin !!!
                          Bak işine
                          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                          HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yine bizlerle dalga geçmeye devam. Geldiğinden beri bahane üretiminde... Konya bugün iyi falan değildi ve en az beraberlik çıkabilirdi; üstüne kaçırılan 2 net pozisyon olsa da sen takım olarak hayalet gibi sahada gezmekten başka hiçbir şey yapmadın ya. Maçın içinde topçuların yerlerini değiştirip (Sefayı en ileri alıp arkasına Mami sağa Özer vs. veya Cardo'yu alıp arkasında Mamiyi yaklaştıracak şeklinde) belki de rakibin kafasını karıştırabilecek varyasyonlar deneyeceğine sadece aval aval baktı. Başkanın konuşması iyi niyetli ve yapıcı olsa da malesef hikaye, sabaha kadar konuşsa, boncuk dağıtsa ne olacak ruhsuzların bir kulağından girip ötekinden çıkacaktır. Önemli olan -hele ki böyle bir dönemde- saha yönetimiydi. Şu süreci yönetip takımdaki geçiş dönemini minimum zararla atlatabilecek son hocaya(!) takımı teslim edince işler iyice moka sardı. Zira çile sezonu, gelen geçene yenilip seriye bağlamak değil bu süreci en az kayıpla atlatmaktı ama iyice rezil olduk. Artık lig 50.sine falan gol atınca Hami de tribüne hareket çeker.
                            o yer değişikliği bizim takımın kafasını karıştırır yine rakibe bir şey olmaz.aksine sakinlik lazım. biraz yerinde düzenli oynasın futbolcular.sürekli bir panik hali, değişiklik isteği. mevkisinde yapamadığını başka yerde mi yapacak oyuncu? eleştirilecek çok şeyi var da çok acayip eleştiriler okuyorum.

Yorum

• Adamlar rotasyonunu yaptı değişik bir kadro çıkardı rahat yendi geçti.Yazık ne hallerdeyiz

Yorum

• Konya'ya da saygi duymak isterdim ama hocasi aykut, kalecisi s.kirintili olunca saygi duyasim bile yok... bir de 10dk boyunca koyalim moyalim tezahürati iyice sinirimi bozdu, biz fb'ye yapsak o tezahürati 2dk sonra çitimi çikarmam bikarim utanirim, herifler 10dk bagirdi ve hiç sesleri kisilmadan...
                                Yazik yani, ayip ettiler...
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Yükleniyor...
                                X