Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu hoca ya Baskan guvenirse hatasinin yanlisini yapar Hami maglubiyete uzulmemis futboldan memnun aklina göre evdeki 3 maci kazanacak garantini varda eminsin Hami korkakliginla özerle asla basarili olamazsin
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• *bu işin şakası yok,işimiz çok zor,
      *dün konyadaydık,stada girmeden otelden stada giderken takıma moral vermek anlamında
      *oradaydım,futbolcular otelden bir çıktı,suratlar 5 karış,hami hoca asık suratla takım otobüsüne binince,
      *maçın orada yapbedildiğini anlamıştım.
      *sağ salim bu sezonu bitirirsek,
      *başkanın devrim yapmasını bekliyorum,
      *3-5 oyuncu dışında tüm oyuncuları göndermesi gerekiyor.
      *kimler kalabilir,onur ve genç oyuncular dışında tümoyuncuları göndermesi gerekiyor.
      *devrim şart.
      *çıplak gözle marini 3 kes izledim,
      *niçin onca takım dolaştığı belli oluyor.
      *ayağına top atılınca oynamaya çalışıyor,oynasa bari,
      *onun dışında hiç bir şey yapmıyor,
      *sen kimsin kardeşim messi misin?sezon sonu güle güle denilmesi gerekiyor,
      *m.demir efendi canımı sıktı,1-0 yeniliyoruz,oyuncu değişikliği
      *ve sen sallana sallana oyundan çıkıyorsun ,kişiliksiz herif,
      *başımıza belamısın sen,depar atarak dışarı çıkmıyor resmen bizlere hakaret edercesine sahadan çıktı,
      *bu hareket tarafımdan unutulmayacak.kendine bir gün hatırlatırım.
      *birileri bizi içten yıkmaya çalışsa,bir oyuncuyu satın alsa bu operasyonu yap dese
      *sefa nın geldiği günden bugüne kadar yaptıklarından 1 gr.fazlasını yapmazdı.
      *bu adama taahmül edemiyorum.sıfır ama sıfır katkıyla oynuyor devamlı,
      *bosiwga bitmiş,hiç bir numarası yok,bütün topları kaybetti,,
      *dün bal yapmayan arı gibiydiler,ama yusuf ve özer çok koştular,çok mücadele ettiler,
      *ramazanın gözlerinden öpüyorum,süper bir oyuncu geliyor,inşallah,
      *konya stadı harika,seyircisinide tebrik ediyorum,
      *puan cetvelindeki durumumuzu göz önünde tutarak,
      *duymayı değil,yazılmasına bile katlanamadığım,
      *o kelimeyi bağırmadılar.

Yorum

• Ortada takım diye bir şey kalmamış, siz hala hoca değişsin, hoca değişsin deyip durun...50 tane hoca değişti ne fark etti ? hepsine bir kılıf bulundu ..birini defans oynatmakla,diğerini korkak oynatmakla bir başkasını adam kayırmakla vs vs diyerek hocaları yerin dibine soktuk ve gönderdik..en son gelen Sadi hocayı da iş bilmemekle suçladık onu da postaladık...şimdi elimizde bir Hami kaldı ,bu da giderse yerine gelecek olan "haşa" mucizemi yaratacak ?

Yorum

• Takım mı?
          Sefa mı?
          Yuh be...
          Su ilk maçına çıkan çocuklar bile sizden daha vefalıysa vay sizin halinize...
          Ruhsuzlar ordusu dolmuş takıma....

Yazıklar olsun...

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Takım kötü oynuyor yine içimde bir ümit vardı güveniyorum atacağız golü diyorum bu oyuna rağmen bütün herşeyin içine ediyor Hami oyuncu değişikliğiyle Muhammet - Cardozo değişikliğiyle :/

Hocam sen ne yapmaya çalışıyorsun Allah aşkına :/

Yorum

• Sorunun, kağnı gibi oynayan, topun kıçını başını düzelteyim derken elin oğlu gelip çoktan topu çalmasına müsaade eden topçularımızdan kaynaklandığını herkes biliyor...Ama burda tek çıkar yol takıma öyle yada böyle bir sinerji vermek bir ateşleyici tetik oluşturmak gerekiyor ki buda kısa vadede hoca değişikliği ile gerçekleşebilir. Haminin kıvıracağı iş değil bu aşikar, efsanemiz ama hoca olarak batmış vaziyette! 10 maçta 9 mağlubiyet ne demek?....
              Başkan gelecek sezon için şu anda ÇALIŞAN bir hoca ile anlaştı o yüzden takımın başına getiremiyor gibi geliyor bana, yoksa bu acıya can dayanmaz....
              Er Rayn'ı kurtarmak filmi vardı hatırlarsanız, alman asker bıçağı yavaş yavaş sokuyordu amerikalı askere, şu anda Trabzonsporun durumu odur. Bıçak yavaş yavaş giriyor gırtlağımıza ama başkan kapı dibinde sonucu bekliyor....Bekleme başkan hocayı usulünce yolla Ersunu getir acilen, yoksa yiyicez o bıçağı....
              .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Bu yoneticilerimiz genelde hepsinin elemani var değil bunlarin elemanlari Hami gibi hata yapsalar misal uretimde calisiyorsa hep barcalari yanlis cikariyorsa saglik elemani yanlis ine yapiyorsa acaba sahip cikarlarmi. Daha fazla gec olmadan takima neşter vurulmali ayni durum 1461 icinde gecerli.
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Takım bağıra bağıra bn düçmek istiyorum diyor. Bu rezilliği yaşatmayın bize ey ruhsuzlar sürüsü. 3.4 isim hariç hepsi kesinlikle gönderilmeli. Bu kişiler trabzonsporu çok sıradan bir klüp sanıyorlar. Başlarında hoca diye birşey yok. Utanması olsa insan içine çıkamaz. Saddce 1 galibiyet almışssın. Utanmadan açıklama yapıyorsun. Bu takıma bundan sonr hiçbir trabzonlu futbolcu ve antrönör girmemeli. Tekke ile gökdenizdn başka 10 yıldır kaliteli topçu geldiği de yok. 2 çalım atan görsek artık umuda yolculuğa çıkıyoruz.2 hafta sonra batırıyor o gençde.

Yorum

• Özetleri izledim. Takim burada anlatildigi kadar kötü oynamamis. Sefa ve Özer insan gibi o toplara vursalardi, en azindan beraberlik cikara bilirmisisiz. Mustafa yi begendim bugün(Özetlere göre)
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• Takım dediğimiz sahadaki 11 kişi özgüvensiz,stresli ve panik halinde..Bu durum mücadelelerine de yansıyor..Hami hoca ise saha dışında bu stresi yaşamakta..Sene sonuna kadar korkulu rüya devam eder..Hocayı gönderelim tamam ben de memnun değilim ama o zaman oyuncu kellesi de alacaksın ki..Şu durumda kelle alırsan faydası mı olur zararı mı bilemiyorum..iki ucu pis bir deynek..çok zor bir süreçten geçiyoruz..İş yine oyuncularda bitiyor..

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hami Mandıralı :

3 gün önce Beşiktaşla yüksek tempolu bir maç oynamış takım seni evire çevire yeniyor...

Ve hala konuşuyorsun.....
                        Konya temposunun yarısını bile ortaya koymadı.
                        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Istemeyerek olsada özeti izledim.

yazik bize, yazik!!
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Konya temposunun yarısını bile ortaya koymadı.
                            Aynen konya tempolu oynanamasına rağmen bizi yendi. Yani bizi normal bir takım birazcık disiplinle rahat yeniyor. Korkumuzun sebebi de bu.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• abarttığınız konyanın gol harici 1 tane poziyonu yok, bizim çok net yüzde yüzlük 3 tane pozisyonumuz var, birde 5 tane az adamla yakaladığımız poziyonlar var azıcık becerikli olsak farklı kazanırdık. üstelik dünkü takım Trabzonspor bile değildi, paf takımı gibiydik buna rağmen böyle oldu tamam kötüyüzde o kadarda yerin dibine sokmayın şu takımı, hayır konyayı yensek ne olacaktı? küme düşmeyiz ama avrupada yalan oldu artık çoktan, bu sene çöpte zaten

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özetleri izledim. Takim burada anlatildigi kadar kötü oynamamis. Sefa ve Özer insan gibi o toplara vursalardi, en azindan beraberlik cikara bilirmisisiz. Mustafa yi begendim bugün(Özetlere göre)
                                Mustafa yı begendiniz?

Takım eğer ilk 10 için oynayacaksa Mustafa gibi stoperler iyidir. Ama şampiyonluğa oynayacağım diyerek Mustafa'yı stoperin göbeğine koyarsan işte o zaman b...ku yedik
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Yükleniyor...
                                X