İlk olarak Hakan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kaç oyuncu kadro dışı bırakılmalı.
11 adam bulamıyoruz kadro dışı yapalım çok güzel
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir iddaan ve kaybın olmayacağı gözüken o anda, aylık 100 Bin TL' ye hocalık yapacak Hami' den daha mantıklı ve yerli hoca tercihi kim olabilirdi mesela ?YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftaya nakulma ve velinton gibi hızlı oyunculara karşı bizim kağnı hızındaki defans sefilleri oynar..Kümeye bir adım daha yaklaşırız.. Bu arada hoca iyi otnadık felan demiş Allah sbır versin
Erman Hocaya hekal olsun. Sorun takimda degil Hocada dedi.
Sen ilk önce defansini saglama al dedi Hamiye.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Yorum
-
_______ Esteban _________
Bosi Yumlu Douglas Yusuf
____ Ramazan Akakpo ____
Sefa _____ Özer _____ Marin
_________ Demir __________
Çıkabilecek en mantıklı kadrolardan biri buydu. Bu oyuncuların çoğunun Trabzonspor forması giymesiydi asıl hata.
Hami' nin teknik taktik bilgisi yerlerde sürünüyor ama Konya maçından zaten umutlu değildik.
Elimizdeki malzeme bu. Yapacak birşey yok. Önümüzde 11 maç ve fikstür avantajımız var. Sakatlıktan ve cezalardan dönecek Cavanda, Aykut, Güray, Aytaç, Okay ve Ekici ile birlikte çok rahat minimum 11 puan alacağımızı düşünüyorum.
Moral bozmaya gerek yok. Yumlu kadar rahat uyuyamayacağım ama herkese iyi akşamlar.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
"Trabzonspor'un genç oyuncusu Ramazan Övüç, 11'de çıktığı ilk maçta %100 pas isabeti (22/22) ve 6 pas arası yaparak Trabzonspor'da uzun süre sonra bu istatistiğe ulaşan oyuncu oldu."
yeni gördüm bu istatistiği helal kardeşime bu çocuk ortasahada çok hareketli ve yetenekli. hantal okay ve beceriksiz özer yerine, aytaç ile beraber oynamasından yanayım.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Trabzonspor'un genç oyuncusu Ramazan Övüç, 11'de çıktığı ilk maçta %100 pas isabeti (22/22) ve 6 pas arası yaparak Trabzonspor'da uzun süre sonra bu istatistiğe ulaşan oyuncu oldu."
yeni gördüm bu istatistiği helal kardeşime bu çocuk ortasahada çok hareketli ve yetenekli. hantal okay ve beceriksiz özer yerine, aytaç ile beraber oynamasından yanayım.
kırmızı görmeyeydi haftaya oynardı mersine karşı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Trabzonspor'un genç oyuncusu Ramazan Övüç, 11'de çıktığı ilk maçta %100 pas isabeti (22/22) ve 6 pas arası yaparak Trabzonspor'da uzun süre sonra bu istatistiğe ulaşan oyuncu oldu."
yeni gördüm bu istatistiği helal kardeşime bu çocuk ortasahada çok hareketli ve yetenekli. hantal okay ve beceriksiz özer yerine, aytaç ile beraber oynamasından yanayım.
Darısı korkak ve ruhsuzların başınaAdalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle_______ Esteban _________
Bosi Yumlu Douglas Yusuf
____ Ramazan Akakpo ____
Sefa _____ Özer _____ Marin
_________ Demir __________
Çıkabilecek en mantıklı kadrolardan biri buydu. Bu oyuncuların çoğunun Trabzonspor forması giymesiydi asıl hata.
Hami' nin teknik taktik bilgisi yerlerde sürünüyor ama Konya maçından zaten umutlu değildik.
Elimizdeki malzeme bu. Yapacak birşey yok. Önümüzde 11 maç ve fikstür avantajımız var. Sakatlıktan ve cezalardan dönecek Cavanda, Aykut, Güray, Aytaç, Okay ve Ekici ile birlikte çok rahat minimum 11 puan alacağımızı düşünüyorum.
Moral bozmaya gerek yok. Yumlu kadar rahat uyuyamayacağım ama herkese iyi akşamlar.There is no spoon...
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben soruma kimse cevap vermedi
ekici
aytaç
okay sakatlıkları sordum
kimsenin takip etme isteği kalmamış
neyse hayırlı akşamlarAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
Yorum