Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir kaç oyuncu kadro dışı bırakılmalı.
    bundan nasıl bir çözüm bekliyorsun? mesela kim?

Yorum

• Takımda mücadele etmeyen kimse yok ki.Neden kadro dışı koşturalım,takım takım değil ve futbol takım oyunudur,sorun bunu neden görmek istemiyoruz.
      Hami'yi isteyenler yanıtlasın,bizim kadro G.Birliği veya Konya kadrosundan kötü mü?
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir kaç oyuncu kadro dışı bırakılmalı.

11 adam bulamıyoruz kadro dışı yapalım çok güzel

Yorum

• Fenerbahçe maçina çikmasin takim bence kesinlikle
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir iddaan ve kaybın olmayacağı gözüken o anda, aylık 100 Bin TL' ye hocalık yapacak Hami' den daha mantıklı ve yerli hoca tercihi kim olabilirdi mesela ?
            belki 100bine değil ama türk olup tecrübe olarak 3e 4 e katlayacak hoca vardı piyasada ayrıca aylık 100 bini 250 bin yaparsın maç başı geliri ile kapatırsın belki farkı
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Haftaya nakulma ve velinton gibi hızlı oyunculara karşı bizim kağnı hızındaki defans sefilleri oynar..Kümeye bir adım daha yaklaşırız.. Bu arada hoca iyi otnadık felan demiş Allah sbır versin
              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haftaya nakulma ve velinton gibi hızlı oyunculara karşı bizim kağnı hızındaki defans sefilleri oynar..Kümeye bir adım daha yaklaşırız.. Bu arada hoca iyi otnadık felan demiş Allah sbır versin
                Nakulma ve Velinton otobana cevirir defansi.

Erman Hocaya hekal olsun. Sorun takimda degil Hocada dedi.

Sen ilk önce defansini saglama al dedi Hamiye.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Yorum

• _______ Esteban _________
                  Bosi Yumlu Douglas Yusuf
                  ____ Ramazan Akakpo ____
                  Sefa _____ Özer _____ Marin
                  _________ Demir __________

Çıkabilecek en mantıklı kadrolardan biri buydu. Bu oyuncuların çoğunun Trabzonspor forması giymesiydi asıl hata.

Hami' nin teknik taktik bilgisi yerlerde sürünüyor ama Konya maçından zaten umutlu değildik.

Elimizdeki malzeme bu. Yapacak birşey yok. Önümüzde 11 maç ve fikstür avantajımız var. Sakatlıktan ve cezalardan dönecek Cavanda, Aykut, Güray, Aytaç, Okay ve Ekici ile birlikte çok rahat minimum 11 puan alacağımızı düşünüyorum.

Moral bozmaya gerek yok. Yumlu kadar rahat uyuyamayacağım ama herkese iyi akşamlar.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Erman hoca iyi yapıştırıyor Hamiye ha şöyle...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• ben soruma kimse cevap vermedi

ekici
                      aytaç
                      okay sakatlıkları sordum

kimsenin takip etme isteği kalmamış

neyse hayırlı akşamlar

Yorum

• "Trabzonspor'un genç oyuncusu Ramazan Övüç, 11'de çıktığı ilk maçta %100 pas isabeti (22/22) ve 6 pas arası yaparak Trabzonspor'da uzun süre sonra bu istatistiğe ulaşan oyuncu oldu."

yeni gördüm bu istatistiği helal kardeşime bu çocuk ortasahada çok hareketli ve yetenekli. hantal okay ve beceriksiz özer yerine, aytaç ile beraber oynamasından yanayım.
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          "Trabzonspor'un genç oyuncusu Ramazan Övüç, 11'de çıktığı ilk maçta %100 pas isabeti (22/22) ve 6 pas arası yaparak Trabzonspor'da uzun süre sonra bu istatistiğe ulaşan oyuncu oldu."

yeni gördüm bu istatistiği helal kardeşime bu çocuk ortasahada çok hareketli ve yetenekli. hantal okay ve beceriksiz özer yerine, aytaç ile beraber oynamasından yanayım.

kırmızı görmeyeydi haftaya oynardı mersine karşı

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "Trabzonspor'un genç oyuncusu Ramazan Övüç, 11'de çıktığı ilk maçta %100 pas isabeti (22/22) ve 6 pas arası yaparak Trabzonspor'da uzun süre sonra bu istatistiğe ulaşan oyuncu oldu."

Sorumluluk aldı. Cesur davrandı.

Darısı korkak ve ruhsuzların başına
                            Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              _______ Esteban _________
                              Bosi Yumlu Douglas Yusuf
                              ____ Ramazan Akakpo ____
                              Sefa _____ Özer _____ Marin
                              _________ Demir __________

Çıkabilecek en mantıklı kadrolardan biri buydu. Bu oyuncuların çoğunun Trabzonspor forması giymesiydi asıl hata.

Hami' nin teknik taktik bilgisi yerlerde sürünüyor ama Konya maçından zaten umutlu değildik.

Elimizdeki malzeme bu. Yapacak birşey yok. Önümüzde 11 maç ve fikstür avantajımız var. Sakatlıktan ve cezalardan dönecek Cavanda, Aykut, Güray, Aytaç, Okay ve Ekici ile birlikte çok rahat minimum 11 puan alacağımızı düşünüyorum.

Moral bozmaya gerek yok. Yumlu kadar rahat uyuyamayacağım ama herkese iyi akşamlar.
                              hocam hami 45 dakika yusufun zaten yetersiz bek pozisyonuna marinin yardıma gelmediğini, bizim sol tarafın otoban olduğunu göremiyor. ne biliyim mesela sefayı o kanada koyup atakları engellemeyi akıl edemiyor. kurduğu kadroyu geçtim takımda saha içinde bile oynama yapamıyor. devre arası heralde biri telefon etti, marini ortaya özeri kanada çekti de bi nebze ataklar kırıldı.
                              There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben soruma kimse cevap vermedi

ekici
                                aytaç
                                okay sakatlıkları sordum

kimsenin takip etme isteği kalmamış

neyse hayırlı akşamlar
                                MEHMEDİN SAKAT OLDUĞUNA İANANMIYORUM.Alenice bilerek oynamıyor 6 aydır yok adam 5 maç oynadı koca sezon .
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Yükleniyor...
                                X