Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ceza almamak için sakinleşmeyi bekledim ama şimdi hiç bir şey yazmak gelmiyor içimden. Allah'ım yardım et.
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Aslında bizde galatasaray gibi borçları ödemek için iddaa işine girelim 11 maç kalmış 1/2 ve 2/1 e göre ayarlasın hami takımı en azından borç sorununu kapatırız. gs böyle yapiyor kaç haftadir
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Asbaşkanımız da yüreklere su serpti: "bu takım ligden düşmez."
        There is no spoon...

Yorum

• İlk olarak safa77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kumede kalma teknik direktoru yilmaz vural gelsin. Dussekde kimse sasirmaz. Belki iki futbolcu samarlar

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
          İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Muhammet Demir'in yürüyerek çıkması beni niye çıkarttın tepkisiydi..
          Başlarım onun (küfürden zor vazgectim) tepkisine
          Takim yeniliyor, her saniye önemli herkes çıkmasını bekliyor

Çıkarılması kesinlikle yanlıştı, topculugunuda cok begenirim, fakat bu halde, bu ortamda, bu sezonda takımı değìlde egosunu düşünen kimseye acımam...kesinlikle cezalandirilmali, antep değil burasi diyecem ama mahalle takimindan bile beter, başta bir otoriter yok...normal olanlar
          En son Emre İskender tarafından düzenlendi; 06.03.2016, 23:04.
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Maçtan önce dedik ki,

''Konyaspor sabırlı oynayan ve iyi defans yapan bir takım. Üzerine gidersek yeniliriz. Sağlam defans yaparak, kontra atak oynamalıyız.''

Peki bu akşam Trabzonspor ne yaptı?

Esteban - Bosingwa - Douglas - Yusuf - Sefa - Akakpo - Ramazan - Özer - Marin - Muhammet ile maça başladı.

Teknik direktör Hami Mandıralı, bazı bölgelerde risk almak zorundaydı. İstemediği bazı futbolcuları oynatmak zorundaydı.
            Fakat risk alınması gereken bölge konusunda büyük bir tercih hatası yaptı.
            Douglas tercihi büyük bir risk ve kumardı! Ve tutmadı!

İyi defans yapmamız gereken bir maçta, iyi takım olan Konyaspor'a karşı defans bölgesinde risk almamak gerekirdi.

Risk alınacaksa defans bölgesinden uzak bir yerde risk almak gerekirdi. Fakat bu tercih hatası bize pahalıya mal oldu.
            Bu maçta Douglas yerine Akakpo'yu stoperde oynatmamak büyük bir hataydı.

Bu kadar bariz bir durum hakkında bile tercih hatası yapan Hami Mandıralı sıfırı tüketmiştir.
            Soruyorum size, ''Rakibinizin iki hücumcusu da hızlıyken, karşısına Douglas gibi ligin en ağır stoperini koyar mısınız?''
            Bu kadar mantıksız göbek defansı kurar mısınız?
            Maalesef Hami Mandıralı böyle bir mantıksız defansı kurdu...
            Haliyle Traore gibi süratli adam da fişek gibi gelip, kaleciyi de geçip golü yazdı.

Hami Mandıralı'nın ikinci hatası...

Ramazan çok güzel oynadı. Fakat hem hararetli hem de sarı kart ile oynuyordu. Üstelik 1-2 tane riskli faul yapmıştı.
            Tüm bu gerçekleri görmeyip, bu çocuğu hala oyunda tutmak çok büyük bir teknik direktör hatasıydı.

Hami Mandıralı'nın üçüncü hatası...
            1-0 yenik durumdayken takımın santraforu Muhammet Demir'i çıkarıp, Cardozo'yu oyuna almak büyük bir hataydı.
            Trabzonspor'un öne geçmek için aksiyon yapması gerekirken, santraforunu çıkarması hiç yakışık almadı.

Sonuç olarak Konyaspor bizden daha iyi bir takımdı.
            Fakat yenilginin esas nedeni teknik direktörün tercih hatalarıydı.

Yorum

• İlk olarak el cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              asbaşkanımız da yüreklere su serpti: "bu takım ligden düşmez."
              as başkana bak vziyona bak.50.yil şampiyonluk vaadi ...şimdi:bu takim düşmez beyanaaata bak.nedesem kelimeleri toparlayamiyorum.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Rudi Garcia diyorum başka da birşey demiyorum iyi geceler
                Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Konyaspor'a karşı kontra-atak oynayacağımız aşikârdı. Fakat kontra-atak oynayan takımın defansı Douglas-Yumlu olabilir mi ? Mümkün müdür ?

Fiziksel manada iyi olmayan ve hız anlamında da bu açığını kapatamayan Marin'in kanat, arkasında da sol bekte oynadığı ilk zamandan bu yana hiçbir türlü kademe ve pozisyon anlayışını geliştiremeyen, savunma yapmayı bilmeyen Yusuf'un bek oynatılması intihar değil midir ?

Bu külübe katıldığından beri en fazla 2-3 maçta "iyi sayılabilecek" performans gösteren Özer Hurmacı'nın devamlı halde hata yapmasına rağmen oyunda tutulmasını hangi mantık açıklar ?

Peki, 1-0 geride olan takımın ilk değişikliğini 70'lere doğru yapması ne demektir ? Üstelik geride olan takımın hocası maçtan hücumcu çıkarıp, başka bir hücumcu alıyor...

Umarım Hami Mandıralı teknik direktörlük hayatına bir an önce son verir.
                  And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Şimdi yazacaklarımı okuduktan sonra bana saldıranlar olacaktır.Ben takımın oyununu beğendim.Belki de bu maçı kazanabilirdik ancak, bir metreden iki pozisyonumuz kaçtı.Eldeki oyuncularla lig 3.sü olan takıma karşı iyi mücadele verildi.Hiç kimse bu takımdan sahaya çıkıp çatır çatır futbol oynamayı beklemesin.Sadece akıllı oynayarak maçları kazanabiliriz.Bu gün çok yaklaştık ama olmadı.
                    Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• şu takım ilk 4 hafta 10 puan almıştı. 20 maçta 17 puan. çok ilginç...
                      There is no spoon...

Yorum

• Yattara yaz 1890 gönder

arkadaşlar yeri değil ama destek olalım
                        En son special one tarafından düzenlendi; 06.03.2016, 23:28.
                        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                        HAMİ AYAZ

Yorum

• Çözüm ney gençler,ne olacak,bu girdaptan nasıl kurtulacağız. Tamam Hami gerçekten hoca falan değil de bu saatte bir daha hoca değiştirmek mantıklımı. 50. yıl şampiyonluğunun hocasını şimdi bulup getirebilirmiyiz. Nasıl olacak valla ben bilemez ve içinden çıkanaz oldum 😦
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Konyaspor'a karşı kontra-atak oynayacağımız aşikârdı. Fakat kontra-atak oynayan takımın defansı Douglas-Yumlu olabilir mi ? Mümkün müdür ?Fiziksel manada iyi olmayan ve hız anlamında da bu açığını kapatamayan Marin'in kanat, arkasında da sol bekte oynadığı ilk zamandan bu yana hiçbir türlü kademe ve pozisyon anlayışını geliştiremeyen, savunma yapmayı bilmeyen Yusuf'un bek oynatılması intihar değil midir ? Bu külübe katıldığından beri en fazla 2-3 maçta "iyi sayılabilecek" performans gösteren Özer Hurmacı'nın devamlı halde hata yapmasına rağmen oyunda tutulmasını hangi mantık açıklar ?Peki, 1-0 geride olan takımın ilk değişikliğini 70'lere doğru yapması ne demektir ? Üstelik geride olan takımın hocası maçtan hücumcu çıkarıp, başka bir hücumcu alıyor...Umarım Hami Mandıralı teknik direktörlük hayatına bir an önce son verir.
                            kontra oynayacaksak douglas ve yumlu oynar niye oynamasın.yusuf oynamaz doğru çünkü pozisyon hatası yapar.marin kanat oynamaz çünkü savunmaya yardım etmez. zaten plan da o değilmiş belli ki.çünkü topu bırakıp kapanmadık, yine geniş alanda oynamaya çalıştık.dik oyna saçmalığı.bu kadroyla dik oynanmaz.

Yorum

• Güzel olan tek şey Konya stadıydı..

Yorum

• Bence şu an hoca değiştirmek mantıklı değil bi Ersun var oda gelmez onun dışındakilerde 10 haftalık olur
                                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Yükleniyor...
                                X