Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mac cogumuzun bekledigi gibi gecti onumuzdeki maclara bakmaliyiz

Yorum

• O değilde sene başında bursa ile beşiktaşı yenince burada bir taraftarımız 2001-2002 sezonu da bursa beşiktaş galibiyetiyle başlamıştı ama düşmekten son anda kurtulduk demişti.şom ağız mı demeliyiz helal olsun mu bilemedim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ekonomik anlamda yanlış yaptığını söylemedim zaten o konuda elinden geleni yapıyor. ama küme düşme sıkıntımız olmasaydı dediklerim önemli değildi orta sıralarda bitirirdik sıkıntı olmazdı.(bence hertürlü kupayı alıp avrupaya kesinlikle gitmeliydik o ayrı bir mesele) ama sıkıntımız büyük ve transfer yapmıyorsak yabancıda gelmiyorsa dediğin sebeplerden dolayı o zaman daha tecrübeli biri ile anlaşmalıydık hami ile değil. yabancıyı kastetmiyorum. bu sıkıntılı süreci hami ile atlatamazdık ki başkan zaten en büyük hatayı hoca konusunda yapmıştır bunu da kabul etmek lazım.
        Bir iddaan ve kaybın olmayacağı gözüken o anda, aylık 100 Bin TL' ye hocalık yapacak Hami' den daha mantıklı ve yerli hoca tercihi kim olabilirdi mesela ?
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeş o kadar taraftar vardı ama tvye çıt çıt çekirdek sesi geliyordu hakemde rakipte problem yok mu o zaman kendi futbolcuna baskıyı kuracaksın biz de hiçbir türlüsü yok.simdi tg eminimki takimi havaalanında çiçekle karşılar
          Takım sahada gezecek 2 kuruşluk top oynamayacak, beyefendi saçma sapan takım yönetecek taraftar çekirdek yemesin de naptın ilk 5 dk anladım bunlardan bi yol olmayacağını

Yorum

• Turk futboluna ramazan diye birini kazandirmis hahahahaha kimlerin eline dustuk

Yorum

• haminin hoca olmadığını geldiğinden beri söylüyorum adamlığı biraz olsun var diyordum ama o da yokmuş bugün net olarak anladım.

Yorum

• https://m.youtube.com/watch?v=U0cxwS...v-google&gl=TR puan tablosuna bakıp dinleyin iyi gelir

Yorum

• Böyle Yaşamaktan Bıktım Ben Usta - Müslüm Gürses https://youtu.be/DzFC4JWlPlM @YouTube aracılığıyla@UstaMuharrem . Çilesiz bir günüm olmadı gitti. Bilmedim ömrümün suçu ne usta. Allah'ın gücüne gider mi bilmem. Verdiği bu candan ben bıktım usta.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sadi kötü hocadir. Bunu tartismam bile. Ama kötüyü yollayip kötünün ciragini getirin demedik.

Hamiyi sapkadan kim cikardi. Getirsinler dogru dürüst bir teknik direktör.

Sadi iyidir kötüdür.
                    Bu ayrı bir tartışma konusudur.
                    Lakin Sadi Hoca bu kadro ile bir sinerji yaratmıştı.
                    Ve bu kadro için düşünüldüğünde başarılı da sayılabilirdi.
                    Ama sırf taraftarın baskısı, istememesi nedeniyle Sadi'yi göndermek zorunda kaldılar.

Sorun, taraftarın sabır denen olgudan yoksun olması. Hemen olsun istiyorlar.
                    Adamlar sezon sonuna hocamızla anlaşacağız dediler. Şu an anlaşacağımız uygun hoca yok dediler.
                    Bunu bile bile şimdi isteriz, şimdi isteriz diye tutturmanın manası nedir? Ben bunu anlamıyorum.

Şu an taraftar nedeniyle yaptıkları planı bile bozmak durumunda kalacaklar.
                    Ben inanın anlamıyorum, taraftarın mantık haritasını anlayamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet arkadaşlar bir 'Önemli olan memleket meselesi' akşamının daha sonuna geldik.
                      Vicdanlar rahat! Yüzler gülüyor!
                      3. köprü vatana millete hayırlı olsun. Hadi yine iyisiniz memleket şaha kalktı.
                      Ne adamsin yaaa seviyoruz seni abi, forumun yeni reisi sensin
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• hamiye gore
                        tik oynamasiz bugun
                        ne guzel

Yorum

• ARKADAŞLAR okay ve aytaç sakatlıkları hakkında bilgisi olan var mı

haftaya yetişitler mi

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O seneden Sonra Samet Aybaba gelmiş ve istemediği iki futbolcu olmuştu takımdan; Osman ve Hami...
                            Hami kafada futbolu bırakmıştı,Osman'ı da takımda yaşı büyük adamı istemiyorum,onlar varken takıma laf geçiremem demişti,12 yıllık adam o güne kadar en ufak sorun çıkarmamış,en ufak terbiyesizlki yapmamış,abilik yapsın diye takımda tutacağına adamı kovdulardı.
                            • Memento mori

Yorum

• Ya haydi Kurban Berdyev biraz zor, o zaman Mercelo Bielsa'yi getirin su takimin basina yaa...
                              Bosta mi hâla ?
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bir kaç oyuncu kadro dışı bırakılmalı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X