Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 24.Hafta l Torku Konyaspor 2 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu hami galiba hekimoglunun adamı aslında galiba değil

Yorum

• Ulan Yumlu sana mı kaldı oralar Allah'ın cezası.

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Mustafa Yumlu reportaj veriyor. Geceleri uyuyamiyormus.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
        Nasil hami beni oynatir diyedir kesin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Bir zamanlar bir Dortmund vardı kümeye oynayan ve 70 bin kişi o takımın maçına gidiyordu, sonra bir baktık ki o Dortmund dünya takımı oldu şampiyonluklar aldı korkulu rüyası oldu Münih'in...
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Hami yollanmaz yada istifa etmezse küme düşme hattındaki takımlardan biri 10 puan alırsa küme düşebiliriz.

Yorum

• Lucescu bu ortama gelmez.. Yeni stadla falan kandırmaya çalışacaklar ama çok zor.. En akılcı yol yine Ersun Yanal gözüküyor ama oda artık zor gelir iyi para verirsek belki..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• (imzamı attım ve çıkıyorum ben...futbolunuz ile başbaşa kalın zira bi şekilde bir şeye gönül vermişse bir insan ondan bir şekilde iyi veya kötü zevk almasını bilecek...zevk alanlardan olun kazansanız da kaybetsenizde...Haya size hep güzel şeyler getirsin, yüzünüzden gülücükler eksik olmasın, çünkü bizim insanımız bunu fazlası ile hak ediyor hem de fazlası ile... )
                En son B61 tarafından düzenlendi; 06.03.2016, 23:02.
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• her hocanin Ismini yazdik güvenc kurtar yazan olmadimi daha
                  BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• sefayı kazanma olayından bir an önce vazgeçmeliyiz

bu takımın kanatları yusuf erkan olmalı eldekilerin en iyisi çünkü

ramazan iyi oynadı ama kırmızısına üzüldüm

haftaya bir tek erkan mı dönüyor

cezalılardan

aykutun cavandanın cezası ne zaman bitecek

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kumpas dedikleri şey bize kuruldu galiba artık buna inanmaya başlıcam. Şikeden sonra ya da birileri yemin etti bu TS'yi bitirecez diye...
                      yahu kalenin dibinde sefa boş kaleye kaçırıyor, o golü atsa maç yeniden başlayacaktı. operasyon eyvallah ama asıl sorun bizim takımda. asıl operasyonu zaten forvet çıkarıp forvet almakla kendi kendimize yapıyoruz

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nasil hami beni oynatir diyedir kesin

şu halde güldürdün beni allahda seni güldürsün

Yorum

• İlk olarak BlackPanther tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu hoca kim olur o zaman. Winner bir hocayi bende isterim. Ama kim??

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
                          yılmaz vural, adam hem winner hemde fighter.............. )))
                          County of Essex

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hikmet karaman duydum tolunay diyen oldu Resit akcay diyen oldu hala ersun yanal diyen var..
                            Sonra vizyondan konusurlar...

Bize WINNER lazim.. Topcularin büyük saygi duyacagi biri lazim.. Otorite sahibi olan lazim.. Futboldan anlayan bir topcunun piskolojisinden anlayan sistem belirleyen biri lazim

Derdimiz sistem değil, vizyon değil.Kümede kalmak derdimiz.Yemişim vizyonunu .Bu takımı kümede bırakacak bir adam lazım.Türk futbol tarihinin en başarısız hocasının bu akşam defedilmesi lazım.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mustafa üzerimizde şansızlık var diyor AHAHAHAHAHA. Koşmuyorsunuz bile ne şanssızlığı tövbe yarabbi
                              Her sefer adam kaciriyor hep gec kaliyor onlar hep sanssizlik mi??

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Yumlu'ya küfür ediyorum buraya da yazıp ceza almak istemiyorum

Sen orta sahaya kadar koş forveti kovala, adama arkadan defalarca dal düşür sonra üstünde şansszılık var he

Ulan sende ki şans kimse de yok yeşil sahalara çıktığına dua et

Yorum

Yükleniyor...
                                X