Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 23.Hafta l Trabzonspor 1 - 2 Osmanlıspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maç boyunca 6 faul yapılmış 4 ünü Mustafa yapmış söylemi var doğruysa takım mücadele etmiyor demektir

mücadele edeni de biz göndeririz nasılsa

MRA 15-30 yaş arası adamların yönlendirmesi ile takım yönetilmez diyor haklı

Adam bugün şunu alalım diyor, yarın tutmadı biz de diyor çıkıyor işin içinden

şu gitsin kim Şenol; çünkü hoca bile değil

şu gitsin kim Ersun, kim gitsin MRA, Vahit gitsin çok berabere kalıyor, oyuncular gitsin 1000 tane sayarım

Volkan Varis vs vs

e ne oldi şimdi..

bıktım artık
    çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
    RİLKE

Yorum

• Gerçekten bu maç için, hocaya suç bulunmaz diyenler ve Erkan, Marin gibi topçuları performansı için övenler var. İnanılır gibi değil.
      "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bosinin niye hala geri alındığını anlamış değilim adam bildiğin çok kötü bu saaten sonrada olmaz zaten.Abilik se abilik yaptığını görmedim.takım ateşlemek se kendi hayalet gibi takım yönetmekse UMRUNDA bile DEĞİLLLL.Eeeee.???
        zaten adama 2 milyon odeyecektik. oynamasada ödeyecektik. Borcumuz vardi. Adam takım bulamadı.. Emekeli e olsa olurdu. Ama o bizde oynamayı tercih etti. sanırım 2 yıl 2600 e yani 600 bin ero ya 2 yıl oynatalım dedik. bu bir risktir. Bosi savunma yapan bir takımda bomba ama hucum oynayacak bir takımda faydalı olur.
        ile tecrubeli
        13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak el_conquistador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gerçekten bu maç için, hocaya suç bulunmaz diyenler ve Erkan, Marin gibi topçuları performansı için övenler var. İnanılır gibi değil.
          Hocam futbol takım oyunudur. Erkan ve marin sadece bizim takımda ayagında top tutumayı becerebilen adamlar. Hami konusunda suç bulmuyorum. Hami ye 6 macta super hoca takıntısına girdiler. amacsız 6 mac. adam bu. henuz kendini ispatlamadan Ts de td olması iyi bir şans aslında. bu donemde kazanacagi 3 galibiyet belkide bir sezon sans yaratırdı. ama o beceriye sahip degil.
          tek iyi yonu artık 6 maclık adamlarla bu işin olmayacagini bazı taraftarlara gostermesi olur
          En son cyberentalpi tarafından düzenlendi; 28.02.2016, 11:59.
          13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam futbol takım oyunudur. Erkan ve marin sadece bizim takımda ayagında top tutumayı becerebilen adamlar.
            Evet, takım oyunu. Her takımda sorumluluk alan, liderlik yapan futbolcular mevcuttur. Marin hadi neyse ama Erkan berbatın ötesi berbattı. Bir örnek: ilk yediğimiz golde adamını takip etmedi, velhasıl orta geldi, golü yedik. Sadece o değil, hiçbir pozisyonda geri koşmadıki. 1986 yılında belki Maradona için geçerliydi bu ama bugünkü modern futbolda sadece ilerde dikilip, iki çalım atacağım diye beklemekte neyin nesi? Üstelik futbolcu kalitesini geçtim, sadece aldığı maaş onu dünkü takıma liderlik yapmaya mecbur kılıyor. 90 dakika boyunca sende bir kere Erkan bu takımın lideri diye bir his oluştumu?

Yorum

• Maçın özetini bir daha izliyorum. Üşenmeyin bir bakın ,sol kanat komple yoook .Her tek top onurla karşı karşıya.. Hele hele okaya bir bakın ya sanki HIV virüsü kapmış öldü ölecek. 1 metre önündeki adama bir kere bakıyor,tek müdahale yok,Adam rahatça pas veriyor şut çekiyor okay sedace çocukken yaptığımız gibi topa kıçını dönüyor.Bosi her hamle yaptığında ıska geçiyor kademe yapmasını beceremiyor her top bosiyi geçiyor musa nizam sol kanattan başka her yerde şu izlediğim fecahatin iğrençliğin eksik kadroyla felan alakası yok bu düpe düz TERBİYESİZLİK bu futbolcu grubu Terbiyesiz inşallah sende izliyorzundur.Usta Başkan.Gerekeni yaparsın.
              En son nakzo tarafından düzenlendi; 28.02.2016, 12:48.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Hami hoca takımı diriltmeye geldi ama kendisi ölü gibi. Takım bu durumlara düşecek kadar vasat değil tamam eksiklikler var kabul ama sezon başı şampiyonluğuna gider denilen bir kadro bu. Hami sanki zorla getirilmiş oraya. Teknik adam aynı zamanda psikolog gibi takımı bir sözüyle ateşleyebilmeli.. Böyle ruhsuz duracaksan kenarda neden geldin diye sorarım?
                Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Takım kadar oraya giden seyircilerde kötü. Hiç mi itici güç olmaz takımına bi seyirci kitlesi anlamış değilim. Trabzon'da taraftarlık yok seyircilik ve çekirdekçilik var.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hele hele okaya bir bakın ya sakin HIV virüsü kapmış öldü ölecek 1 metre önündeki adama bir kere bakıyor.Adam rahatça pas veriyor şut çekiyor okay sedace çocukken yaptığımız gibi topa kıçını dönüyor.
                    Kaç haftadır oynamıyor Okay? Bu Adamın fitness durumu yetersiz ama 90 dakika sahada tutuluyor. Üstüne üstelik, ikinci yarı orta saha tek başına onun başına yükleniyor. Bu kadar acemilik olmaz

Yorum

• taraftarın bağırmaya zorlanılmasını hiç anlamıyorum. bağırmak falan boş işler bunlar. kendini eğlendirmek isteyen kendine pay çıkaran özellikle bjk taraftarının uydurduğu şeyler. önemli olan sahadaki durumdur. tribünlerde oraya göre şekil almalı ve olumlu katkı yapmaya çalışmalıdır. trabzonspor taraftarının sorunu orada başlıyor.sahadaki futbol kötüyse üstüne tuz biber ekliyorlar, hemen moralleri bozuluyor. oysaki rakibi ıslıklamak küçük de olsa kendi futbolcumuzun iyi hareketlerini, presini, iyi bir pasını alkışlamak takımı canlandırabilir. şarkılar söylemek hem boğazı yoruyor, hem de saha ile alakasız kalıyor. bunların dozu iyi ayarlanmalı.maçın büyük bir bölümünde saha ile ilgilenmeli taraftar. olmuyorsa da yapacak bir şey.çekirdek yemelerini, arabesk şarkı söylemelerine tercih ederim.

Yorum

• Ben haftalardır bekliyorum.Başkanın önlem almasını bekliyorum.Tümerle ersun hoca TV de konuşuyor.Ben utanıyorum.Tarihimizde böyle bir hale düşmezdik biz.Gençler hatırlamaz 2002 dede kötüydük;ama.Paramız hiç yoktu batmıştık Brezilya 3.liginden takım kurduk ama o zaman bile şu hale düşmedik.Sertlik istiyorum artık gülen yüz saçma espiri felan ffilan twet bizi kurtarmaz .SERTLİK HAKEDENE HAKKETTİĞİ DİLDEN KONUŞMAK LAZIM.BUNU BİZ TARAFTAR YAPAMAYACAĞIMIZA GÖRE YAPTIK MI İŞ BAŞKA BOYUTA KAYIYOR.YÖNETİMSEL TEDBİR İSTİYORUM.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• onur gerçekten eski onur olmaya başladı. Allah sakatlık vermesin inşallah

defansta akakpo ya bayıldım ama acaba bir maçlık mı diye düşünmeden edemiyorum. 3-5 maç izlemek lazım. baskılı oynadığımız!!!!! veya baskı yediğimiz veya derbilerde de izlemek gerek ama dün muhteşemdi

bosi bitmiş ama bu görüntünün oluşmasında bir çok etken var. ama yine de 2. golde net hatalı

musa nizam gitmeli artık

yumlu ucuza oynayacaksa ve yedek kalacaksa kalsın. 11 de oynayamaz

okay akşam rezaletti. bu adam koşmuyor ya da daha doğrusu dribling atamıyor. yapısına aykırı sanırım. aytaç veya mbia ile beraber ortanın ortasında olabilir bence. ama ne tam ileri ne tam geri tuhaf bi adam

atik atık

sefa ya ne diyeyim bilmiyorum ama oynadıkça bişeyler olur mu diye düşünüyorm.

yusuf fena değil iyi paraya satılacaksa satılsın yoksa iyi bir takımda iş yapma ihtimali az da olsa var. en azından maliyetsiz yedeklerden olur

erkan takımın bu zor günlerinde göze çarpan iyilerden

marin dün akşam futbolu bilen tek ts liydi. bu adamın dilinden anlayan 2-3 oyuncu olasa yeter ama seneye kesinlikle kalmaz bu takımda. kaçarak gider

muhammet çok iyi olacak ama dün akşam 2 seçiminde büyük hata yaptı. vurması gereken yerde vurmadı. hiç vurulmaması gereken yede pas vermesi gerekirken vurdu.

beşir çok hantal geliyor izlediğim maçlarda. pres yok. daha genç.

cardozo,ekici,özer,cavanda,aykut,güray,aytaç yoktu

nerden baksanız takımın yarısı yok

bjk,fb,gs için böyle birşeyi düşünürseniz onlar içinde felaket olur

seneye inşallah düzgün 3-4 transfer ve td ile olacak bu iş

Yorum

• En çok zoruma giden takımın her mağlubiyeti kabullenmiş olması. İsyan eden, bu böyle gitmez diyen bir Allah kulu yok. Geçen gs maçında 7, bu maçta 6 faul yapmışız. Osmanlıspor'un kara uşakları her ikili mücadeleyi kazanmış. Arkamıza atılan her top gol tehlikesi. Gol dışında kaleyi bulan şutumuz YOK ! Biraz adamların beceriksizliği ( belki de acımaları ) bir de Onur tarihi farkı önledi.

Ciddi ciddi acaba küme düşer miyiz demeye başladım.
                            En son oflubektas tarafından düzenlendi; 28.02.2016, 13:11.
                            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Maci canli izlemedim ama yenilgiyi haketmisiz bsya bir gol pozisyonu harcamis adamlar. Akakpoyu begendim diyenler var. Yedigimiz 2. Golde 3 kisi gelen oyuncuya basiyor ama bizim sol kanattan gelen oyuncuya yakin olmasina ragmen akskpo toplu iyuncuya basiyor. Bu kadar buyuk hatayi yapiyorsanda brnim icin bir degerin kalmiyor

Yorum

• mental anlamda takım bu sezonu kafasında bitirmiş. rakip olarak osmanlı çok güçlü takım zaten. çok eksiğimiz vardı maalesef. musalarla fatih atiklerle olacak iş değildi. yenilgiyi bekliyodum. osmanlı çok boş alanlar yakaladı bitanede biz hediye ettik zaten.. yapcak bişey yok kazanabildiğimiz kadar maç kazanıp bu sezonu rafa kaldırmalıyız.

Yorum

Yükleniyor...
                                X