Bosingwa'yı oyuncu t.d. yapalım. Hami'den iyi yapacağına eminim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 23.Hafta l Trabzonspor 1 - 2 Osmanlıspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer mac her mac nasil beceriyoruz bilemiyorum ama her defasinda rezil futbolla haftayi kapatiyoruz.
Sezon sonu takimin %80 i değismeli yoksa bunlar bizi batirir. Kadro artik kangren olmus, genc oyuncular ve Onur haric herkes satilmali yollanmali. Avrupanin en iyi scoutlarini getirelim onlarin listesi zaten vardir, ucuz ucuz buluruz yeniden yapilanip genc ve hirsli kadroyla lige baslariz. Tabii cok kaliteli hoca sart.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak dağlıca61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirilerine laf sokan Hami hoca gerçekten takımı iyi çalıştırmış....!
Yorum
-
Oyun gidişatından gol yiyeceğimiz belliydi .Tüm pozisyonlar da Onur kurtardı.Top bizdeyken ne yapacagimizi bilmiyoruz ve butun toplar pozisyon olarak kalemize geri dönüyor.Acil tedbir alınmalı.Yenilmeyecek takım degil Osmanlıspor.Tebrikler! Yüzüme güzel bir yumruk attın. Ama şunu bil ki fikrim hiç acımadı.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan ve Bosingwa dışında herkes fasa fiso oynuyor.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan ve Bosingwa dışında herkes fasa fiso oynuyor.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımı sabote eden Onur da çok kötü dimi hocam?
Yorum
Yorum