Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 23.Hafta l Trabzonspor 1 - 2 Osmanlıspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçı dikkatli göze izleyince ;
    Takımın pres yapmadığını alan daraltmadığını görüyoruz.
    Erkan, Marin ayağında topu alıyor etrafına bakıyor herkes durmuş araya kaçan sorumluluk alan yok.
    Takımda arkadaşlık duygusu yok.
    Hafta içi bu takım antremanlarda ne yaptı.
    Teknik ekip Osmanlı maçlarını izleyip analiz yapıp oyuncularını uyarmadımı.
    Hami maçta ellerini bağlamış maçı film seyreder gibi izliyor.
    Çok sorun var kulüpte
    Bu en kaz zor temizlenir
    Başkanı camia seviyor
    Ekonomi anlamında iyi işler yaptı biraz da saha içine odaklan başkanım

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Expansea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maçı dikkatli göze izleyince ;
      Takımın pres yapmadığını alan daraltmadığını görüyoruz.
      Erkan, Marin ayağında topu alıyor etrafına bakıyor herkes durmuş araya kaçan sorumluluk alan yok.
      Takımda arkadaşlık duygusu yok.
      Hafta içi bu takım antremanlarda ne yaptı.
      Teknik ekip Osmanlı maçlarını izleyip analiz yapıp oyuncularını uyarmadımı.
      Hami maçta ellerini bağlamış maçı film seyreder gibi izliyor.
      Çok sorun var kulüpte
      Bu en kaz zor temizlenir
      Başkanı camia seviyor
      Ekonomi anlamında iyi işler yaptı biraz da saha içine odaklan başkanım
      topu alırken de bu arkadaşlar koşmadığı için alan kapatmadığı için diğerlerinin canın çıkıyor, topu alınca soluklanmaya başlıyorlar. aynı şekilde öndekiler defansa yardım etmiyor, arkadakiler öne yaklaşamıyor. tam anlamıyla bölünmüş bir takım izliyoruz.

Yorum

• Bu senenın belkıde en ruhsuz en kotu futbolunu oynadık.Bıtesede su sene kurtulsak

Yorum

• İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O ne protestoydu öyle ? Takim rezildi, hoca rezildi, protesto rezildi, taraftar rezildi...kâbus gibi bir aksam oldu.
          Protesto çok kötüydü. Büyük hayal kırıklığı yaşadım.

2001-2002 sezonundaki kabusu yaşıyorum.

Bereket, alttaki 4 takım sürekli kaybediyor bu ara

Bir türlü puan anlamında rahatlayamadık

Bu kadar keyifsiz ve depresif bir sezon bir daha yaşatmasın Allah bize
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Hami'nin beden dili çok olumsuz

Çaresizlik sendromu
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• g.birliği tak tak tak tak tak tak tak vura vura küme düşme işini bitirdi çıktı .Senin 2 maçtada yenildiğin akhisara 3 tane daha attı hami efendi.Bugün sivata berabere kaldı küme hattıyla aranda kaldı.9 point hami efendi haftaya konya ile oynuyorsun gelinlik kız gibi elini beline bağlayıp bekliyorsun sen konyaya kaybedersen mersin sivala oynayacak sivas yenerse fark 6 puana düşecek hami efendi.Ben bu takımı yapmadım demekten başka bir söylemin ya da icraatın olacak mı hami efendi.Kalemi kağıdı eline alıp hiç hesap kitap yapıyormusun hami efendi.Çile senesi çileseneside hasta ölüyor Doktor başkanımız var benim yaptığım şu hesabı sen yapıyormusun sevgili başkan oyuna ne zaman müdahil olacaksın dört gözle bekliyoruzzzzz.
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                g.birliği tak tak tak tak tak tak tak vura vura küme düşme işini bitirdi çıktı .Senin 2 maçtada yenildiğin akhisara 3 tane daha attı hami efendi.Bugün sivata berabere kaldı küme hattıyla aranda kaldı.9 point hami efendi haftaya konya ile oynuyorsun gelinlik kız gibi elini beline bağlayıp bekliyorsun sen konyaya kaybedersen mersin sivala oynayacak sivas yenerse fark 6 puana düşecek hami efendi.Ben bu takımı yapmadım demekten başka bir söylemin ya da icraatın olacak mı hami efendi.Kalemi kağıdı eline alıp hiç hesap kitap yapıyormusun hami efendi.Çile senesi çileseneside hasta ölüyor Doktor başkanımız var benim yaptığım şu hesabı sen yapıyormusun sevgili başkan oyuna ne zaman müdahil olacaksın dört gözle bekliyoruzzzzz.
                Konya macini kaybedersek hami gitmek zorunda.g.birligi gibi bir uzulmezde biz bulmak zorundayiz.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Konya macini kaybedersek hami gitmek zorunda.g.birligi gibi bir uzulmezde biz bulmak zorundayiz.
                  Yılmaz VURAL
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• O kadar kötüyüzde ki atak yapmadan yenildiğimiz kim varsa bir hafta sonra perişan oluyor.Bak hami efendi g.antep en iyi adamını bize sattı yinede bi şekilde maç alıyor izliyormusun gs ye 2-0 galippppp.Ligin tartışmasız en kötü takımıyız ha şu yönden müsterih olabiliriz.Bizim nesil bir daha böyle rezil bir takım göremez...

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yılmaz VURAL
                      Eli belinde gelinlik kız gibi beklemediği için bize gelemez bağırır çağırır futbolculara hesap sorar hırslıya söverse futbolcuya incinir beyzadeler olmaz yılmaz Vural.
                      En son nakzo tarafından düzenlendi; 28.02.2016, 20:30.

Yorum

• Osmanlıspor bile bize fark yapacak oyun ortaya koyabiliyor.
                        Çok basiretsiz kaldık.
                        Bu futbolcu topluluğu bizi dosta düşmana rezil etti.
                        Bundan daha kötüsü de olmaz artık.
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Dünya futbolu için yıllar geçsende en unutulmaz örneğiz.Besyolarda spor yöneticiliği bölümlerinde yüksek lisans tezi olabiliriz çok para harcanarak kurulabilecek en kötü takım:TRABZONSPOR....

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sevgili abim akkabbo stoperrrrrr sol bekin nerde 30 metre sol kanat bombooooooş. Musa kanatta yok hiçbir zama okay piyasada yok bosi zaten felaket akappo ne yapsın orda maçın tamamında en iyi adam 2.yarı ın başından beri en kötü adam bosi.Alındığından beri en kötü transfer okay ...orta sahasında okay denen bir adamın olması senin maç kazanamaman çin en büyük etken yapılanma olacaksa çöpleri satıp.İlk başta hemen n'diayeyi alacaksın yapılanmanın ilk adamı bu ha bi arada okay denen yetenek fakirini kimbise kastıysa Allahya onu kasım kasım kassın.
                            aynı seyleri yamzak icin girdim.Bosi ve musa TSL nin gelmiş gecmis en kotu bek performansını gosterdiler.Bunun yanında yumlinin olaganustu oyunu eklenince eger dun fark yemediysek bunu tek basına defans yapan akakpo ya borcluyuz.Takımın acık ara en iyi oyuncusuydu.Kestigi top sayısını ben bir yerden sonra saymayı bıraktım.Ve neredeyse hic pas hatası yapmadı.Kestigi butun topları oyuna dogru soktu.Bakarak,görerek pas atarak oyun kurdu.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzon kentiyle bir bağı olmayan kişilerin Trabzonspor'lu olmasını sağlayan isimlerden biridir Hami Mandıralı. Bu avatarda yıllardır hiç değişmedi. Ama bu Hami Hoca'nın beceriksiz bir teknik direktör olduğu gerçeğini değiştirmez...
                              Abi sen nerelisin? Sadece meraktan soruyorum

Yorum

• Hami varsa her iddiaya girerim..Konya kazanır...Hami ile kümede zor kalırız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X