İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 23.Hafta l Trabzonspor 1 - 2 Osmanlıspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
Dün, Onur, Akakpo, Erkan ve Marin hariç diğerlerini silin.
Akakpo'ya helal olsun. Çok beğendim. İstatistiklerde isabetli pas yüzdesinde 1. sıradaydı 48 pasla bir ara
Erkan ve Marin de olmasa rakip sahaya top taşıyacak adamımız yok.
Lütfen Erkan'a bundan sonra kimse laf etmesin. Üstelik kolay kolay ikili mücadeleyi katırmıyor.
Marin rakiplerin arasına çok iyi girip pozisyonlr hazırlıyor. Bonservisi alınıp devam ettirilmeli
Onur olmasa 8-1 yenşlirdik.
Bosi tam bir saatli bomba. Çok kritik anlarda ve yerlerde top kaptırıp gol yedirtiyor.
Son sözüm taraftara;
Bir oyuncu her maç kötü oynayacak diye bir kural mı var? Yusuf'a her top geldiğinde ıslıklamak insanlık adına üzüntü verici2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Evet Hami nin de yanlis tercihleri var o konuda onu da elestirelim ama ondan ziyade sıkıntı olan topcular kosmuyor arkadas kosmuyor...
Dün ki takimda Onur ve Muhammet disinda bu takimin 11 in de oynayacak potansiyelde 1 tane adam yok...
Lafi uzatip gerilmeye gerek yok...Kökten temizlik şart. ..
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSibel bursa seyircinin tepkisini forumlarında girip görebilirler neler diyorlar vs.Dünyanın hiçbir yerinde zır başarısız ve ümit vermeyen bir takıma kimse sahip çıkmaz.Biz eziyet çekmek için Trabzonsporu tutmadık.
Sorun şu ki, futbol oynamayan bir takımın ateşlenmesinden bahsediliyor. Oynamayan takım ateşlenmez. Bir ümit verir sana da gazlarsın takımı.
Şunu da eklemek istiyorum. Bizim taraftarımız farklı. O sana desteği ilk önce verir. Buna karşılık futbol ister.
Ha veremedin mi, o zaman ağlama.
Biz takımı yaşamak için ordayız. O rezil futbol karşısında sonuna kadar hoplayıp zıplamak başka boyut olsa gerek.
Yorum
-
Hocayı bu maçta eleştiremem.. kadroya baktığım zaman en iyi kadroyu çıkarmış. yalnız Hami hocanın takımı motive etme konusunda eksikleri tartışılabilir.
Dünkü maçta oyuncular felaketti. Şansal'ın söylediği gibi 6 faul yaparak maç bitirmiş olduk. Bu oyunun yetersiz hırsını ortaya koyuyor
Yorum
-
Hiç abartmıyorum, Hami nin taktiği işler kötü gidincd yav Özer Yavvv diye kenardan bağırmaktan öteye geçmiyor. Birde suratını böyle sevimsiz bir şekle sokup ağzını da saçma sapan bir halde görüyoruz sinirlenince. Kenardan verdiği tepkilere bakın 2-3 maç önce ne dediğimi anlayacaksınız.
Bi kere sen teknik patronsun biraz cool ol. Senin o sıfatını , çaresizliğini gören topçu seni daha bi tarafına takar mı?
Küçük Emrah vari tavırlar yakışmıyor o klubeye.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Akkapoyu çok beğendim.1461 de de aynıydı.Stoperdi çok iyi bu adam ucuz ve görev adamı aykutla iyi bir ikili olur yanlarınada çok iyi yabancı bir stoper defans sağlama alınır.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün, Onur, Akakpo, Erkan ve Marin hariç diğerlerini silin.
Akakpo'ya helal olsun. Çok beğendim. İstatistiklerde isabetli pas yüzdesinde 1. sıradaydı 48 pasla bir ara
Erkan ve Marin de olmasa rakip sahaya top taşıyacak adamımız yok.
Lütfen Erkan'a bundan sonra kimse laf etmesin. Üstelik kolay kolay ikili mücadeleyi katırmıyor.
Marin rakiplerin arasına çok iyi girip pozisyonlr hazırlıyor. Bonservisi alınıp devam ettirilmeli
Onur olmasa 8-1 yenşlirdik.
Bosi tam bir saatli bomba. Çok kritik anlarda ve yerlerde top kaptırıp gol yedirtiyor.
Son sözüm taraftara;
Bir oyuncu her maç kötü oynayacak diye bir kural mı var? Yusuf'a her top geldiğinde ıslıklamak insanlık adına üzüntü vericiAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
Yorum
-
Takım olma ruhu terkedilmiş bir takımdan bahsediyoruz.
Hakları gasbedilmiş moralmen bitmiş bir takımdan bahsediyoruz.
Yürüyen ve oyunun sonlarınan doğru fizik olarak yerlerde sürünen bir takımdan bahsediyoruz.
Hocası hoca olmayan bir takımdan bahsediyoruz.
Ve nihayetinde yenilgilere alışmış bir takımdan bahsediyoruz.
Bu takımdan bu sene ne futbolcu ne de hoca bazında bir beklentisi olmasın kimsenin.Tek hedef ligte kalmak.Gerisi önümüzdeki sezon...Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
Elinde musa gibi mecburiyetten oynattığın bir sol bekin var.Daha iyisini süremiyorsun bu maçta sahaya. Maçın bana kalırsa en kötüsüydü,savunma anlamında hiç bir şey yapmadı .yenilginin baş aktörüydü. Bosingwa da vasat bir çizgideydi. zaten yediğimiz goldeki hatası malumumuz. Hal böyle olunca beklerimiz savunma anlamında hiç bir varlık göstermemiş oldu.
marin de bir kaç haftadır az da olsa bir yükseliş gösteriyordu ,bu maçta da en çok verim beklediğimiz oyuncuydu ve hiç bir şey yapmadı maç boyunca. zaten takım savunmasına etkisi sıfırken ona birde erkanın savunma zaafiyeti eklenince yenilgi de zaten kaçınılmaz oldu .
karşınızda süratli ve diri bir takım var ,kimse de bunu yabana atmamalı .
şimdi hami hoca'nın şu maça nasıl olumlu bir etkisinin olmasını bekleyelim ? adam bas bas bağırıyor elimde olanlar bunlar diye ,üstelik sahaya sürdüğü takımda alternatif olarak kenarda beklettiği tek oyuncu da yusuf erdoğan .
Açıklamalarında saçmalık olarak nitelendirdiğimiz ifadeleri bana göre çaresizliğinden kaynaklanıyor. Tarihimizde hiç bir teknik direktör bundan daha kötü bir kadro zaafiyetiyle karşılaşmamıştır . Hami hoca da herkesin kabulüdür ki bu gibi durumlara karşı sıfır tecrübeye sahip. Hal böyle olunca da eleştiri dozunu biraz daha hafifletmek gerek diye düşünüyorum .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Taraftarlık izlemeyle olmaz.O zaman iyi gün taraftarıyız biz.Küme düşsek kimse desteklemeyecek takımı,gitmeyecek maça öyle mi ? 3-0 dahi yenilsen o stadda ise bağıracaksın bu kadar.
Ankaragücü amatörde oynayacak nerdeyse her maç 10bin kişiye oynuyo.Ve taraftar susmuyo 90 dakika..
Takım oynayınca desteği herkes verir.Önemli olan kötü günde bağırmak.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
yediğimiz 1. golde herkes mustafa yumlu'ya kızmış, kime kusra bakmasın o pozisyonda onur hatalı. klasik pozisyonlardan biriydi kaleci kim var kim yok bakmaz alır o topu. onur'unda sezon içerisinde hatalı gol yeme opsiyonu var onu da bu maçta kullandı.
bosingwa ve musa nizam yokları oynadılar resmen. akakpo'nun iyi gözükmesi tek başına kalmasından ikili oyunlarda görelim daha erken onun için. hami için söylenecek kelime bulamıyorum heralde vizyon sahibi başkan bir şeyler söyler onun için.
Yorum
-
haminin bu güne kadar sahaya müdahale anlamında bir girişimini gören oldu mu? hayır ben göremedim de.. merak ediyorum..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Bosi Musa fatih atik yumlu bunların takımda yeri yok akakpo çok iyi bir stoper yanına İtalyan bir stoper ya da Yugoslav alınırsa tandem oturur Aykut ve Altınordu daki çağlar da diğer stoperlerimiz olsun isterim kale için de Onur Uğurcan yeterli cavanda kalacaksa yerli bir yedek Kamil ahmet alınabilir asıl mesele sol bek bir yerli bir yabancı Aziz Behiç/Emre Taşdemir yedek olarak alınabilir biri ama klas bir sol bek lazım yabancı orta saha için iki ön libero lazım bize yabancı 6 8 numara okay Aytaç yedek kalabilir sadece yetersizler çünkü Ekici on numara kullanılsın ama yedek olarak iyi bir on numara bulalım yabancı Brezilya olabilir yine sol ve sağ açık yabancı Güray ve Yusuf yedek olarak kullanırız forvet olarak sprinter bir yabancı merkez forvet istiyorum eren derdiyok ve muhammet demir yedek olarak planlanmı birkaç tane de a2 den genç kadroya dahil edilmeli Yusuf yazıcı Abdülkadir Semih bu üçü bence yeterli olur.. Takımda üç kaleci ile birlikte 28 kişilik kadro oluşturulmalı ve bu kadroya sabredilmeli Ersun yanal da teknik direktör olmalı yabancılar birinci sınıf olmalı
Yorum
Yorum