Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aklimda deli sorular

musayi sol bek oynatir veya sol bek yusuf oynar

orta saha kesin aytaç okay

forvet muhammet olacak

marin forvet arkasi olacak

cavanda yok yerine salih oynar

aklimda tek soru

defans kimi oynatacak douglas garanti oynar

mustafa bosigwa akopo hangisi oynayacak acaba

en azinda şu oynayacaklarin kapasitesi yok ama

mücadele edeceklerine eminimyabancilardan fayda görmedik

Yorum

• Benim bu zamana kadar gördüğüm Hami yabancı düşmanı Marini oynatacağını pek sanmıyorum. Bir ihtimal zorunluluktan Douglas oynayabilir. O da Musa ve Salih defans oynamazsa.

Yorum

• özetlere bende baktim deniz yilmaz iki asist yapmis ..

ugur demirok stoper ve osmanlispor harikalar yaratamaya devam ediyor ugur semirok da cok iyi oynadi ..

(ndiaye yine gol atmis) bize lazim degildi
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Yarın Marine , Muhammete ve oynarsa Bosingwaya güveniyorum. Marin yerine Özer oynarsa galibiyet beklemeyin yine.
          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Hamiden Douglas Mustafa ikilisi ve Özerli bir kadro bekliyorum. Sagdada Salih Solda Musa.

Kadro kurmakta inanilmaz beceriksiz ve yabancı düşmanı.
            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hamiden Douglas Mustafa ikilisi ve Özerli bir kadro bekliyorum. Sagdada Salih Solda Musa.

Kadro kurmakta inanilmaz beceriksiz ve yabancı düşmanı.
              Mustafa Douglas ikilisi defansta intihardır. Bir takım 2 ağır savunmacıyı kaldırmaz. Ayrıca çakma savunmalarla da maça çıkılmaz. Ne yapıp edip Akokpoyu defansa monte etmesi gerekiyor. Forvet de Muhammet Demir den başka alternatif gözükmüyor. Ortalamayı Okay Aytaç Erkan Yusuf Marin oynatması gerekir diye düşünüyorum. Başka türlü şansımız yok gibi.

Yorum

• Kesinlikle kazanılması gereken bir maç. 3 puandan öte getirisi olur bu galibiyetin ama ne zaman bu tür maçları kazandık ki? İnşallah yarın kazanırız.
                Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• başkan olsaydım trabzonda en psikopat azılı 500 ts li adamı toplar .antrenmanı bastırıdım.bunlar korkuyla oynar.bunların analayacağı dil budur.

trübünü doldurmak baklava vermek para vermek işte sonuç.

Yorum

• bence hami yarın yumluyu oynatmaz adam idman yapamadı douglas berki akkopo oynar tahmini kadrom

..........................esteban................................
                    salih...........bosigwa(akkopo)....douglas.....musa

.......................aytaç.......akay.........................
                    sefa(yusuf)................marin.......................erkan
                    ..............................muhammet.......................

Yorum

• seneye salih le fatih bu kadroda olmiyacagina göre bunlardan para kazanma imkani yokken bu kazma oyuncular nasil hla 11 de yada kadroya giriyor hadi musa la sefa yi anlarim degerleri düsmesin diye oynatiyorlar ama bu 2 linin genclerin önüne gecmesini anlamiyorum
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yeri değil ama Güray Vural'ı tiwitter da 886 kişi takip ediyor.Sanırım bu kendi hesabı.Tiwetter hesabı bulunan oyuncularımızın takip sayılarını arttıracak çalışma yapmamız gerektiğini düşünüyorum.
                        Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yeri değil ama Güray Vural'ı tiwitter da 886 kişi takip ediyor.Sanırım bu kendi hesabı.Tiwetter hesabı bulunan oyuncularımızın takip sayılarını arttıracak çalışma yapmamız gerektiğini düşünüyorum.
                          İyi değindiniz bu konuya, bununla alakalı vaktim olduğunda A takım oyuncuları, 1461 oyuncuları vs. twitter hesaplarını bulup buraya eklemeyi düşünüyorum.
                          Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İyi değindiniz bu konuya, bununla alakalı vaktim olduğunda A takım oyuncuları, 1461 oyuncuları vs. twitter hesaplarını bulup buraya eklemeyi düşünüyorum.
                            Futbolcularımızın soyal medya hesapları diye başlık açarak yaptığımız zaman çok iyi olur.Güray ın hesabını görünce üzüldüm gerçekten.
                            Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak Mehmet SELEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Futbolcularımızın soyal medya hesapları diye başlık açarak yaptığımız zaman çok iyi olur.Güray ın hesabını görünce üzüldüm gerçekten.
                              Bazen sahte hesaplar olabiliyor o konuda da dikkatli olmak lazım.
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• GurayVural22 hesabı fake arkadaşlar.. Gerçek hesabı @22gry_sym
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X