İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Onur, Cavanda, Aykut, Ekici, Güray, Cardozoİlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarin kimler yok kadroda?
Yorum
-
Iyi en azindan yusuf Özer ve mustafa oynayabilecek.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur, Cavanda, Aykut, Ekici, Güray, Cardozo
esteban
bosingwa akakpo mustafa musa
okay aytac
sefa marin yusuf
muhammet
olur herhalde."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Akkopo?İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence hami yarın yumluyu oynatmaz adam idman yapamadı douglas berki akkopo oynar tahmini kadrom
..........................esteban................................
salih...........bosigwa(akkopo)....douglas.....musa
.......................aytaç.......akay.........................
sefa(yusuf)................marin.......................erkan
..............................muhammet.......................
Yorum
-
oynanan futbola bakınca bu ruhsuzlara bakınca takımda taktik sistem hiçbeşin olmadığna bakınca ama tabiki bu ruhsuzlara bakınca net akhisar galibiyetiolması lazım yaa biz değilmiydik geçende bunlarla karşılaşan tek pozüsyonumuz yok kendi sahamızda akılmantık akhisasır net galibiyetiolur diyor golde atamayız bu ruhsuzlarla.
3-0 4-0 gibi rezil oluruz diyorum .
ama tabi bir ödeşme karamehmet iddaaa filan varsa bu ruhsuzlar 0-1 1-2 de kazanabilir.
Yorum
-
En çok Akakpo'yu merak ediyorum. Eğer hız konusunda sıkıntısı yoksa ve birazda hava topu alabiliyorsa bizi idare eder.
Onur'un sakatlığıyla beraber bence diğer tüm sakatların oluşturduğu dezavantajdan daha büyüğü geldi. Esteban'dan zerre umudum yok çok vasat bir kaleci.Keşke Uğurcan olaydı.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Lütfen bosiyi 11 e yazmayın..Eğer yarın 11 de çıkarsa Hamiye yuh çekerim...Akhisarın sahası rezil..Çukurlarla dolu..Yarın maçtan çok oyuncularımızdan revirlik olan olacak mı diye merak ediyorum..Bosi daha 2 gün önce antreman maçı hariç aylardır sahaya çıkmadı..Allah oyunculara yardım etsin..Maç sonucu olarakta her sonuca hazırlıklıyımVakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
Haklısın renkdas bosi oynarsa sakatlanma olasiligi cok yüksek.İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLütfen bosiyi 11 e yazmayın..Eğer yarın 11 de çıkarsa Hamiye yuh çekerim...Akhisarın sahası rezil..Çukurlarla dolu..Yarın maçtan çok oyuncularımızdan revirlik olan olacak mı diye merak ediyorum..Bosi daha 2 gün önce antreman maçı hariç aylardır sahaya çıkmadı..Allah oyunculara yardım etsin..Maç sonucu olarakta her sonuca hazırlıklıyım
Avni akerinde zemini bozuk oldugu icin bosi yi gs macina saklamak gerek."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Her daim. Artık bağımlılık yaptı bizdeİlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMağlubiyete hazır miyiz uşaklar? ?
Yorum
-
akokpo ne bilem iki gün önce gelmiş topçuyu sitede gördüm 1461 oyuncusuİlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkkopo?
kadro bu olur diyorum
Yorum
-
'Trabzon kümeye' tezahüratlarının başlayacağı bir maç olur... Bizim ruhsuz, kabiliyetsiz, ahlak yoksunu topçularımız bundan utanır mı? Tabi ki koca bir hayıııırrrr....
Sent from my iPad using TapatalkOyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
Aytaç'ı alın şurdan tipik hareketleri bitmiyor hep aynı şey topu istop etme çekme diyecemde takımda orta saha var neyse akhisar 5 maçtır kazanmıyor ligde kupada ufak bi moral verdik şimdi altın bi 3 puan sunma zamanı ben 2-0 diyorum ama 3 te olabilir belki Muhammet yeni olduğu için çabalar bi kaç hafta sonra onuda bu tayfaya katarız gibime geliyor bu arada maaşlar filan yatmış bizimkiler parayı sever belki oynar dicemde bu işte her türlü para alıyon istersen küme düş
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum