Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her maç olduğu gibi bu maçı da büyük bir korku ve stres altında bekleyecek ve izleyeceğiz.

Allah bu RUHSUZ topçularımızın yar ve yardımcı olsun da çıkışa geçelim bir an önce
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• --------------esteban-----------

boss------douglas-----akakpo-------yusuf

-------okay---------aytac-----------------

sefa-------------marin--------------erkan

-------------muhammet---------------------

bence mecburen boyle olmalı.
      ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İcinde bulundugumuz durum, sakat oyuncular, takimin morali gibi etkenler goz onune alinirsa beraberlik kotu sonuc olmaz.
        FxY

Yorum

• Kaldık Okay-Aytaçlı ortasahaya malesef. Ortasahanın oyundan erken kopuşu ve kevgire döneceğimiz düşüncesi içimi karartıyor. Hele de Marin önlerindeyse. ileride biraz daha kadar baskılı oynar ortayı rahatlatırsak o zaman belki kötü senaryo gerçekleşmez.
          Ayrıca belki ortaya da Akakpo'yu koyar defansın önüne :-/
          En son Erkin tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 11:56.
          Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Marin ile Muhammet bir şeyler yaparsa sürpriz yapabiliriz. Bireysel yetenek AŞ.
            Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• duran toptan falan bir şey yaparsak yaparız.Kupa da izlediğim Akhisarın bize adım attıracağını düşünmüyorum.Hele bir de ileride Rodellega oynarsa buyurun cenaze namazına.(inşallah yanılırım.bu maçta galibiyete çok çok çok ihtiyacımız var.Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah )
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Çıkış maçı olarak değerlendirilebilecek bir maç olduğunu kesinlikle düşünmüyorum üstelik karşımızda ligte ne oynadığını bilen bir takım var galibiyet çok hayal.Bu takımın bu fikstürle üst üste maç kazanması imkansız artık 3-4 maçta bir galibiyet gelse kar olur.
                En son Şerafettin Kara tarafından düzenlendi; 07.02.2016, 11:47.

Yorum

• Bence,

--------------------Esteban

Cavanda Akakpo Douglas Yusuf

----------Aytaç Bosingwa Okay

------Marin Muhammet Abdülkadir

Yorum

• Bence Bosi ve Salihten biri stopere biri sağ beke geçecekse Salihi stopere reisi sağ beke çekmek daha mantıklı.Ben geçen maç Salihi stoperde nispeten beğendim ama sağ beke geçince full bek oynuyor
                    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Esteban
                      Bosi Salih Douglas Musa
                      Okay Aytaç
                      Sefa/Erkan Marin Yusuf
                      Muhammet

Sefayı koyarsa sağ açığa ki Erkan ve Yusuf sol orjinlidir tam bi kontra atak takımı oluruz Muhammet de antepte neredeyse her maç kontra atak taktiğiyle oynamıştı deplasmanlarda bence denenebilir
                      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bu maçı tek fark ile alırız.Son dakikalar sıkıntılı geçebilir.Fark yeriz filan diyenler var anladık tamam kırgınsınız da abartmaya da gerek yok bence.Bu sene düşe kalka böyle gidecek yapacak birşey yok.Yönetim doğru yolda.Hami hocanın biraz daha sakin olması lazım.Sahadaki oyuncu kulübeye bakınca kendisinden daha stresli,heyecanlı ve panik halinde bir hoca görüyor.Neydi o kupa maçındaki hareketleri, yüz ifadeleri, kafa sallamalar,boyun bükmeler filan. Dik oynayacağız dedin diye seni oraya tekrar getirirp iadei itibar yaptılar hocam az sakin ve daha güvenli lütfen.

Yorum

• edit

Yorum

• Yola çıkıyoruz bırazdan hayırlısı olur inşallah
                            TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• favori olmamamız avantaj bu nedenle maç %51 bizim

Yorum

• hami gibi kapasitesiz bir hocan sahadada eli belinde dolaşan 11 tane ruhsuz futbolcun varken alınacak 1 puan velinimettir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X