Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 20.Hafta | Akhisar Belediyespor 2 - 1 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim yazdıklarımı yanlış okuyorsun galiba renktaş. Bn maç başı artı başarıya ödül yazıyorum. Diğer türlü sadece maç başı kalkarsa 0 maç oynayan ile 45 maç oynayan aynı parayı alır.maç başını ortadan kaldıracağına artıracan. Tamamını maç başı yani ilk 11 yapacan ki rekabet artsın. O zaman sakatlanma ve hastalık bilr azalır.
    neyse bu konuda pek anlaşamayacağız galiba takım için hayırlısı neyse o olsun
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Maçı izlemek için gram istek yok içimde .
      .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maçı izlemek için gram istek yok içimde .
        Trabzonspor ismi olunca dayanamıyoruz yapacak birşey yok. yoksa yarın izlenecek bir şey olmayacak sahada

Yorum

• Yenilme sırası size geldi, yarın çıkın ve görevinizi yapın. Yenilin ve dönün yine pişkin pişkin.
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 1461 Trabzon kaybetti. Basketbol takımı kaybetti. Bu maçı alalım bari.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1461 Trabzon kaybetti. Basketbol takımı kaybetti. Bu maçı alalım bari.
              birde onun yaninda giresunspor ve basketbol da yenildi la ugursuzluk bende lanet olsun
              Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor ismi olunca dayanamıyoruz yapacak birşey yok. yoksa yarın izlenecek bir şey olmayacak sahada
                Ligin geri kalan maçları artık bizim için gazozuna maçlar oldu, Türkiye kupasından da elendik, uzay boşluğundaki göktaşı gibi dolaşıyoruz ortada
                .

Yorum

Ligin geri kalan maçları artık bizim için gazozuna maçlar oldu, Türkiye kupasından da elendik, uzay boşluğundaki göktaşı gibi dolaşıyoruz ortada
                  hayır basketbol takımını izleyelim diyoruz oda adamı kanser eder. hayır yok bizim takımlardan hakikaten cübbeli ahmetin dediklerine inanamaya başlıyorum bu takımın üstünde beddua mı var ne varsa

Yorum

• Umut tok gibi dursada Avrupa için matematiksel olarak hala şansımız var.Takım kötü evet ama düzelme eyilimine girerse avrupa hayal değil 2 maç eksiğimiz var an itibariyle ikisini kazansak 30 puan yapıyor. Direk avrupa ihtimali doğuyor.

Umut fakirin ekmeği...

Yorum

• bu Kadar eksik inanilir gibi degil ...fatih atikli ilk onbir izliyecegiz ...bunun üstüne mavi pijama formalarimizla cikalim sahaya tam olsun
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Taraftar olarak böyle düşünmemeliyiz, eksik iki maçımızı kazansak lig 3.ile aramızda 4 puan fark var, üstelik 3.ile kendi sahamızda oynayacağız, taraftarın çözülmesi takımı doğrudan etkileyen bir faktör ve bu takımın kötü oynamasının nedenleri arasında gösterilebilir,taraftarın üst üste 3-4 maç bu takıma destek olduğunu daha görmedim, ben Akhisar maçını kazanarak sıralamada yükselişe geçeceğimize inanıyorum.

Yorum

• Mücadele etmeyen her futbolcu için ağır laflar edeceğim.
                          Bekliyorum.

Yorum

• Bosi Marin Muhammet takıma tam monte edilip bi seri tuttursak 3.bile bitiririz ama bizdede pek ümit yok
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• gaylarla konya berabere kalmis bizim icin iyi sonuc

mutlaka kazanmaliyiz artik
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Arkadaşlar, Bursa maçının özetini izledim. bizim deniz yılmaz iki asist yapıp süper oynamış. aynı deniz bizdeyken kafası kopmuş tavuk gibi dolanıyordu. bize gelen futbolu unutuyor. bilmem yanılıyormuyum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X