Benim yazdıklarımı yanlış okuyorsun galiba renktaş. Bn maç başı artı başarıya ödül yazıyorum. Diğer türlü sadece maç başı kalkarsa 0 maç oynayan ile 45 maç oynayan aynı parayı alır.maç başını ortadan kaldıracağına artıracan. Tamamını maç başı yani ilk 11 yapacan ki rekabet artsın. O zaman sakatlanma ve hastalık bilr azalır.
neyse bu konuda pek anlaşamayacağız galiba takım için hayırlısı neyse o olsun
Ligin geri kalan maçları artık bizim için gazozuna maçlar oldu, Türkiye kupasından da elendik, uzay boşluğundaki göktaşı gibi dolaşıyoruz ortada
hayır basketbol takımını izleyelim diyoruz oda adamı kanser eder. hayır yok bizim takımlardan hakikaten cübbeli ahmetin dediklerine inanamaya başlıyorum bu takımın üstünde beddua mı var ne varsa
Umut tok gibi dursada Avrupa için matematiksel olarak hala şansımız var.Takım kötü evet ama düzelme eyilimine girerse avrupa hayal değil 2 maç eksiğimiz var an itibariyle ikisini kazansak 30 puan yapıyor. Direk avrupa ihtimali doğuyor.
Ligin geri kalan maçları artık bizim için gazozuna maçlar oldu, Türkiye kupasından da elendik, uzay boşluğundaki göktaşı gibi dolaşıyoruz ortada
Taraftar olarak böyle düşünmemeliyiz, eksik iki maçımızı kazansak lig 3.ile aramızda 4 puan fark var, üstelik 3.ile kendi sahamızda oynayacağız, taraftarın çözülmesi takımı doğrudan etkileyen bir faktör ve bu takımın kötü oynamasının nedenleri arasında gösterilebilir,taraftarın üst üste 3-4 maç bu takıma destek olduğunu daha görmedim, ben Akhisar maçını kazanarak sıralamada yükselişe geçeceğimize inanıyorum.
Arkadaşlar, Bursa maçının özetini izledim. bizim deniz yılmaz iki asist yapıp süper oynamış. aynı deniz bizdeyken kafası kopmuş tavuk gibi dolanıyordu. bize gelen futbolu unutuyor. bilmem yanılıyormuyum.
Yorum