Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sezon Zivas, Satılmışşehir ve Mersin İY gibi şikeci-teşvikçi takımlar düşerse tadından yenmez.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Gazeteler pansuman tedavisine başlamış...

"Böyle penaltı verilmez"....tarzı bir sürü başlık, açıklama, yorum...

Bursaspor'un penaltıya kadar 3-4 tane "faulu teğet geçen" pozisyonlardan penaltı çıkarmaya çalıştığı doğrudur...Ve bu pozisyonların çoğunda stoper mevkiinde sırıtan Mbia hep başroldeydi...

Sercan'ın penaltı pozisyonunda çekme var ve Sercan da bunu fırsat bilip kendini yere bırakmış. Bu da doğru . Mbia çekerek faullü hareket yapmış, rakibin dengesini değiştirmişse iş bitmiştir.

Yorum yaptığı, çıktığı kanalın suyundan içen eski tüfek hakemlerin bu yamanma derdi nedir ?

(Not: Son birşey. Bu eyyam denilen şey sahaiçi kadar sahadışı da olduğu müddetçe türk futbolunda bu sancı hep devam edecek....)
      En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 08:54.
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Takım 2 farklı öne geçtiği maçta bile bana "ümit vermiyor , hatta korku salıyorsa " takımın ne halde olduğu çok açık. Ve bu durum birçok taraftar içinde dünki maçta aynıydı....

Oyunu tutup, soğutacak tecrübeli (büyük turnuva maçları, milli maçlar, avrupa tecrübesi) Mbia, Cavanda, Ekici, Erkan, Marin, Cardozo...hiçbiri çıkıp "sahadışındaki olmayan teknik adamlığı" üstlenip oyuna müdahil olamadı. Bursa'nın dalga dalga geldiği (daha doğrusu orta saha yokları oynadığından) sırada Mbia'nın stoper bölgesinde harcanması nedeniyle asıl bölgesi ön libero tabir edilen bölgedeki görevini üstlenmeyi ( kendisi bizzat olmasa dahi yatkın birini o bölgeyi tutmaya yönlendirmediler) akıl edemediler...

Aslında akıl ettiler/edebilirlerdi....Takım komple dumura uğramış vaziyette ve bananecilik hakim olmuş...İlerde topu ayağında bulan TV8 Veteran mücadelesinde maçlar gibi yağma Hasan'ın böreğini bulmuş gibi har vurup harman savurdular..

İyi de bu gidişat devam edecekse YENİ YÖNETİM NİYE SEÇİLDİ...??
        En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 08:45.
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Sorun orta sahada.....

Bir sürü Paşamız var..... Lakin savaşacak askerimiz yok.....
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bizde bir huy vardır karşı takımdan bir oyuncunun çok affedersiniz bir yerlerini kaldırma huyu..O günün şanslısı, değeri beş para etmez ikinci lig topçusu Sercan'dı. Biz çok yaparız bunu hatırlayın bir çok örneği vardır senede total golü 2 yi geçmeyen oyuncuları maçta bir çalım yedirip, iki sut çektirip, hem kendisinin gaza gelmesine hemde onun seyirciyi costurmasını sağlarız. Dünün talihlisi Sercan, Karabükte her zaman cansıkan ilkyarıda da Konya'da Traore, Eskişehir'de Ömer Şişmanoğlu, İBB'de Mahmut Tekdemir, Doka ve Chibuike ve benzeri...

İçime en çok oturan maçı kaybetmekten çok bunlar olmuştur mesela dün Sercan gibi seviyesi düşük bir oyuncunun halısahada çalım atar gibi çalım atması, Gol atması ve yüzündeki o anlamsız çirkef ifade. Şunlara müsade etmeyin lütfen . Trabzonspor'u kendilerinin çıkış maçı olarak görmesinler. Trabzon'a şansım tutuyor demesinler...
            En son eMR3 tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 08:55.

Yorum

• 2-0 dan maç veren bir takımız.. Neyin hesabını yapıyoruz ki? Ne durumda olduğumuz belli.. Takımı 2-0 geriye geçmiş Bursanın Taraftarını gördünüz dimi? Hakemi nasıl etki altında alıyorlar.. Trabzonda Bursa 2-0 öne geçse taraftarlar bizim futbolculara sövmekten başka bişey bilmezler.. Haa bu arada 20 gündür takıma forvet almayan yönetime de selam olsun. Feda Vefa derken bizim takım vefat etti de haberimiz yok..
              Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2-0 dan maç veren bir takımız.. Neyin hesabını yapıyoruz ki? Ne durumda olduğumuz belli.. Takımı 2-0 geriye geçmiş Bursanın Taraftarını gördünüz dimi? Hakemi nasıl etki altında alıyorlar.. Trabzonda Bursa 2-0 öne geçse taraftarlar bizim futbolculara sövmekten başka bişey bilmezler.. Haa bu arada 20 gündür takıma forvet almayan yönetime de selam olsun. Feda Vefa derken bizim takım vefat etti de haberimiz yok..
                Şu taraftar olayını bir geçin, bizdeki ruhsuzları taraftar eliyle itse koşmaz. Büyük takımsan maç 2-0 iken rakip taraftar baskısını öyle bir lehine çevirirsin ki, ne rakip ne hakem ne de rakip taraftar ne olduğunu anlamaz. Takım leş leş leş, ölü adamı levyeyle dürtsen uyandıramazsın.

Yorum

• m bia ve cavanda.
                  Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Takım 2 farklı öne geçtiği maçta bile bana "ümit vermiyor , hatta korku salıyorsa " takımın ne halde olduğu çok açık. Ve bu durum birçok taraftar içinde dünki maçta aynıydı....
                    Bu cümlenize olduğu gibi katılıyorum. Dün bu twiti 2-0 öne geçer geçmez attım. Hiç ümitlenmedim maçı alırız diye.
                    Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• Dün [MENTION=47130]Muhammet YILMAZ[/MENTION]'la maçı beraber izledik. Maç başı ikimizde şok olduk. Takım iyi pas yapıyor ve 2 tane gol bulunca Allah Allah ne oluyor dedik. Muhammet "tamam maç bizim artık dedi" ben ise; "Biz hayatta böyle kolay kazanamayız daha çok şeyler olur" dedim ve dememe kalmadı bizimkiler saçmalamaya başladı. Rakip bekler akın akın bindirme yaparken Erkan, Ekici ve Marin (diğer 2'sinden daha çok geriye geliyor) geriye hiç yardım etmiyorlar bu nedenle orta saha ve defans berbat gözüküyordu. Bunu ben televizyon başında rahatlıkla görürken, kulübedeki şahıs göremiyordu. En uçta da kibar kibar oynayan ve gol vuruşundan başka hiç bir artısı olmayan bir Cardozo olunca rakip TV8 halı saha turnuvası kıvamında her atakta tehlike yaratmaya başladı. 2-1 olunca bu maç gitti dedim Muhammet yine inanmadı 2-2 olunca o da yavaştan huylanmaya başladı. İlk yarı bittiğinde konuşurken maçı 4-2 Bursa alacak ve kazma oğlu kazma Sivok bile bize gol atacak dedim. Çünkü her duran top tehlike oluyor, bizim futbolcular adam tutmayı bile İSTEYEREK YAPMIYORLAR, yalandan adamın yakınında duruyorlar. Serdar Aziz, Sivok, Sercan gibi futbolcu olmaları bile mucize olan yetenek fakirlerini bizim karaktersizler yıldız yaptı, haftaya bunların hepsi nal toplar. Bize karşı oynayan her rakip Barça, her oyuncu yıldız oluyor. Çünkü karşıda Trabzonspor yok. Karaktersizler ordusu, çıtkırıldım, pısırık bir takım demeye utandığım bir oluşum var. Yazık bize bu karaktersizlere güvenip maça gidiyoruz, bir şeyler bekliyoruz. Kenarda duran şahıs oyundan o kadar memnun ki son oyuncu değişikliğini bile YAPAMIYOR. Hırstan sağa sola saldıran, takım arkadaşlarına kızan ADAMLAR istiyorum takımda.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buna erkan ve cardozoyuda ekleyince 2 kisi kaliyor zaten bukez bek ve gobege yuk biniyor... gobek ve bekte kimi oynatsan one cikaniyor anca adam kovaliyor.... ama malesef yine suc gobek ve beklerin oluyor...
                        Aynen durum bu.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sorun orta sahada.....

Bir sürü Paşamız var..... Lakin savaşacak askerimiz yok.....
                          Faik Bey;

Aylardır,yıllardır bu paşalardar bahsediyorum.
                          ama bazı arkadaşlarımız bu durumdan rahatsız değiller,
                          futboldan anladıklarını zannediyorlar...
                          bunun savaşını veriyorlar,
                          marin,ekici,erkan vs bunlar defans yapmak içinmi alındı diyorlar...
                          hucüm yapmaları için alındı diyenler var,
                          bizler bu düşünceyle daha uzun yıllar yerimizde saymayız,süratla geriye gideriz
                          şimdi olduğu gibi,
                          anlayışa bak,
                          marin,ekici,erkan,cardozo birde bunlara okay,mabia veya aytaç birini ileride kaldığını düşün,
                          rakip atak yaparken rakibin peşinden kim koşacak,
                          bu paşalar kıçlarını kaldırmıyor.
                          bencillikleri üst düzeyde..
                          bizler 2-0 değil 4-0 önde başlasak dahi
                          bu oyun anlayışıyla daha çok rezil oluruz.
                          kişiliğinden yoksun insanlar.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            memmedaga bu forumda futbol bilgisi en zayıf kişilerin başında geliyorsun.sergen hagı marin cardozo vb.. adamlar özel adamlardır.onlar futbol yeteneği ile donanınımlanmış üst düzey yetenekli adamlardır onlar pres mires yapmaz onlardan pres bekliyen futbolsever gram futbol bilmiyordur onalra pres yaptırmaya çalışan hocada hoca değildir.

o tip üst düzey yetenekli adamlar çalım atar gol atar gollük pas atar zevk verir futbolun sonucunu seyrini değiştirir .press yapacak adamlar daha alt katagorideki kişilerdir.

sonuçolarak marin cardozodan pres bekleme.bekliyorsan voleybol izle.
                            Tamam pres yapmasın da bari top saklasın, arkadaşlarına duvar olsun, rakip defansı biraz rahatsız etsin. Adam HİÇ BİR ŞEY YAPMIYOR.

Yorum

• bu yazıyı hafta içi yazmıştım.
                              özellikle ekiciye dikkat çekmiştim.
                              Bursa yeni stadında ilk resmi maçını bizle oynuyacak.
                              batalla yın gelişiyle küsmüş taraftarını kazandı.
                              bu demek oluyor ki stadda ciddi bir seyirci olacak.
                              ikinci yarının ilk maçı
                              sol bek ve golcü haala alınmadı,cardozo geç geldi..
                              bjk maçına taraftarımızın gelmesi ve moral için bursa da yenilmememiz gerekiyor.
                              **
                              yağtığı iyi ortalar,şutlar ve frikikler dışında ekici nin sahada yararlı işler yaptığını düşünmüyorum.
                              çoğu pozisyonda uygun pozisyondaki arkadaşına pas vermek yerine ya çalım yada şut çekiyor.
                              ekicinin bize geldiği günden bugüne kadar,
                              adana maçında sonerin, m.beşire atmış olduğu pas tarzında
                              pas verdiğini net olark hatırlamıyorum.
                              ekici bencilliği bıraksa golcülerimize çok gol attırır
                              ama çalım ve şut sevdası düzünden gol atamıyoruz.
                              huylu huyundan vazgeçmez bursa maçında neler yaptığını dikkatlice izleyelim.
                              **
                              inşallah gülen taraf oluruz.

Yorum

• cavanda sabote etti zaten rahat ol ben dun macı ızlerken bunu net bı sekılde gordum ozelıkle 2 -3 pozısyonda resmen gel benı gec dedı adama pardon adam dedım sercana
                                Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X