İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Sende haklısınİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnızca futbolcularmı kardeşim
"Happiness is only real when shared"
Alexander Supertramp
Yorum
-
aynen sonrada 4 savunmacı iki ön libero ne işe yarıyor deniyor.İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna erkan ve cardozoyuda ekleyince 2 kisi kaliyor zaten bukez bek ve gobege yuk biniyor... gobek ve bekte kimi oynatsan one cikaniyor anca adam kovaliyor.... ama malesef yine suc gobek ve beklerin oluyor...
barçada neymar,suarez press yapıyorsa, silva adam kovalıyorsa bunlara ne oluyor
Marin ileri top taşıyormuş, herhalde silva ve neymar daha etkili!
Gözlerim Özeri arayacağını hiç tahmin etmezdimsakin olun...
Yorum
-
Umut topcu diil ama sirf bu yuzden milli takimda arda bie en iyi yaptigi sey pires arkadas bi bizde yok...İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen sonrada 4 savunmacı iki ön libero ne işe yarıyor deniyor.
barçada neymar,suarez press yapıyorsa, silva adam kovalıyorsa bunlara ne oluyor
Marin ileri top taşıyormuş, herhalde silva ve neymar daha etkili!
Gözlerim Özeri arayacağını hiç tahmin etmezdim
Yorum
-
Kim miş o ?İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevericekler renkdaşım vericekler madem başkanlığa soyundun vericen bu paraları istersen yönetim kurulunun bi servetlerini araştır sadece bir kişi var serveti 600 milyon euro.
Yorum
-
memmedaga bu forumda futbol bilgisi en zayıf kişilerin başında geliyorsun.sergen hagı marin cardozo vb.. adamlar özel adamlardır.onlar futbol yeteneği ile donanınımlanmış üst düzey yetenekli adamlardır onlar pres mires yapmaz onlardan pres bekliyen futbolsever gram futbol bilmiyordur onalra pres yaptırmaya çalışan hocada hoca değildir.
o tip üst düzey yetenekli adamlar çalım atar gol atar gollük pas atar zevk verir futbolun sonucunu seyrini değiştirir .press yapacak adamlar daha alt katagorideki kişilerdir.
sonuçolarak marin cardozodan pres bekleme.bekliyorsan voleybol izle.
Yorum
-
ben biliyorum araştır renkdaşım sende bulursun.İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKim miş o ?
Yorum
-
Araştırdım bulamadım söylede bilelimİlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben biliyorum araştır renkdaşım sende bulursun.
Yorum
-
Messi ,Neymar , Suarez mi alt kategori oyuncusu?Bu adamlar dahi pres yapıyorsa kendi oyuncularımızdan bunu beklemek en doğal hakkımız.İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülememmedaga bu forumda futbol bilgisi en zayıf kişilerin başında geliyorsun.sergen hagı marin cardozo vb.. adamlar özel adamlardır.onlar futbol yeteneği ile donanınımlanmış üst düzey yetenekli adamlardır onlar pres mires yapmaz onlardan pres bekliyen futbolsever gram futbol bilmiyordur onalra pres yaptırmaya çalışan hocada hoca değildir.
o tip üst düzey yetenekli adamlar çalım atar gol atar gollük pas atar zevk verir futbolun sonucunu seyrini değiştirir .press yapacak adamlar daha alt katagorideki kişilerdir.
sonuçolarak marin cardozodan pres bekleme.bekliyorsan voleybol izle."Happiness is only real when shared"
Alexander Supertramp
Yorum
-
senle eskiden aramız iyiydi ama galiba tarkanın şarkısındaki meteformoza uğramışsın.
saf değilim ne araştırdın ne bişe tek amacın beni eksiye düşürmek yani anlıyacağın artniyeli olmuşsun bana karşı neyse sorun yok.
peki yazıyım becerebilrisen google a yemek sepetini satan kişi yaz görürüsün.bak salllamasyonmu yazıyormuşum.
Yorum
-
Forumun şakacı veledi seniİlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülememmedaga bu forumda futbol bilgisi en zayıf kişilerin başında geliyorsun.sergen hagı marin cardozo vb.. adamlar özel adamlardır.onlar futbol yeteneği ile donanınımlanmış üst düzey yetenekli adamlardır onlar pres mires yapmaz onlardan pres bekliyen futbolsever gram futbol bilmiyordur onalra pres yaptırmaya çalışan hocada hoca değildir.
sonuçolarak marin cardozodan pres bekleme.bekliyorsan voleybol izle.
"barçada neymar,suarez press yapıyorsa, silva adam kovalıyorsa bunlara ne oluyor"
önce muhatabının ne yazdığına bak
Eminim Marin ve Cardozo Neymar ve Suarez'den daha kaliteli adamlardır
he yavrum mutlaka trölüm benim sen önce yaşını açıkla
bir bmn etkinliğine katıl tanışalım nesin necisin
örneğin halı sahada karşıma alayım seni
yaşının harbiden 13 olduğunu düşünüyorumsakin olun...
Yorum
-
İlk olarak Ecthelion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMessi ,Neymar , Suarez mi alt kategori oyuncusu?Bu adamlar dahi pres yapıyorsa kendi oyuncularımızdan bunu beklemek en doğal hakkımız.
o takımda mükemmel bir kordinasyon var neymar bi kişye bassa woooow neymar press yaptı zanneder futboldan anlamayanlar biz ise berbat ötesi oynayan hiçbir taktik sistem kordinasyon uyumu olmayan bir takımız cardozo marin kendini yırtsa press yapsa hiçbişey değişmez aksine hucumda tam biterler o press yüzünden.
takımımız takım olsa sistem uyum koooordinasyon vb tam olsa cardozo sadece beklemesi lazım gol atması için ve marinde beklemesi lazım pas ara pas vb için ama biz takım makım değiliz en berbat oynayan daha doğrusu ne oynadığı belli olmayan amatör bir takımız.
marin cardozo gibi dünya starları bu takımda rezil oldu biraz düşünün.
Yorum
-
İlk olarak memmedaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumun şakacı veledi seni
"barçada neymar,suarez press yapıyorsa, silva adam kovalıyorsa bunlara ne oluyor"
önce muhatabının ne yazdığına bak
Eminim Marin ve Cardozo Neymar ve Suarez'den daha kaliteli adamlardır
he yavrum mutlaka trölüm benim sen önce yaşını açıkla
bir bmn etkinliğine katıl tanışalım nesin necisin
örneğin halı sahada karşıma alayım seni
yaşının harbiden 13 olduğunu düşünüyorum
akıl yaşta değil baştadır.tanışıyoruz zaten hepimizbmn gemisindeki trabzonspor sevdalılarıyız yetmezmi.
halı saha demişken messi ile karşılaşma olur seninle karşılaşmamız.yiyeceğin çalımların etkisinden 6 ay çıkamassın.
yanlış düşünüyorsun yaşım 12.ama yaklaştın.
Yorum
-
Takım olgusunu kazanmak için ta en öndekilerden başlaması gerek presin top rakipte iken.Ama bizim ileri 5limiz topu seyrederken herhangi bir maçta galip gelmemiz ekstra işler bakıyor.Bu arada ne Marin ne de Cardozo benim için dünya starı değildir.İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo takımda mükemmel bir kordinasyon var neymar bi kişye bassa woooow neymar press yaptı zanneder futboldan anlamayanlar biz ise berbat ötesi oynayan hiçbir taktik sistem kordinasyon uyumu olmayan bir takımız cardozo marin kendini yırtsa press yapsa hiçbişey değişmez aksine hucumda tam biterler o press yüzünden.
takımımız takım olsa sistem uyum koooordinasyon vb tam olsa cardozo sadece beklemesi lazım gol atması için ve marinde beklemesi lazım pas ara pas vb için ama biz takım makım değiliz en berbat oynayan daha doğrusu ne oynadığı belli olmayan amatör bir takımız.
marin cardozo gibi dünya starları bu takımda rezil oldu biraz düşünün."Happiness is only real when shared"
Alexander Supertramp
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum