Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dert edecek hiçbir şey, sadece sabır . her şey güzel olacak...
    Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• maçın 2 kırılma anı vardı

skor 2-1 iken,

Ekici ve Marin'in atamadığı 2 final pası

Onlardan biri bile gol olsa maç böyle bitmezdi
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak KazazogLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Senin tuttuğun takımdan büyük olabilir, benim takımımdan büyük değil.
        Yav, amma duygusal insanlarsiniz..

Biz ne diyoz siz ne diyorsunuz...

Güneş balçıkla sivanmaz.

Bir gerçekten bahsediyordu herkesin kabul ettiği , TS ile karşılaştırılmış...

Yani...ne desem...bilemedim..

Neyse...
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben de Ustayı destekledim hala destekliyorum ama şu iho yönetimi niye ibra edildi biri bana bunu açıklasın arkadaş, açıklasıııın...
          bunun nedenini cidden bilmiyor musun ?
          13 Vitor Hugo

Yorum

• Şuan için Başkanında suçu var Sadi'nin de Oyuncularında.
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mbia da cavandada bu halleriyle dediğin gibi oynasa oyun değişmezdi, ikiside yan gelip yatmış sanki takım kupa maçları oynarken
              Okay'ın kötü performansı ve hataları yanında M'Bia olsa bu kadar zarar vermezdi veya direk oyundan alınabilirdi .

Zokora olsa bu işe okey verirdim ama M'Bia kısıtlı alanda top oynabilecek durağanlıkta biri değil. Stoper oynasa bile bu maç kesinlikle tercih edilebilir maç değildi. Yanlış seçimi yanlış maçta yaptı Sadi efendi.

....

Sadi Tekelioğlu gitmeli hoca işi bir an önce hallonulmalı. Böyle devam edemeyiz mümkün değil. Sayın Başkan'dan istirhamım budur.
              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İki ay Sadi hocanın takımı çalıştırması ayıp, büyük kulübe yakışmıyor, ama üç yılda altı teknik direktör değiştirmek çok yakışıyor!
                "Bunu da savunmuyoruz ama" diye başlayaraktan gelecektir İHO seviciler...
                Hamiş

Yorum

• iho şöyle yapmış, böyle yapmış... ya adam ağlaya zırlaya ... olup gitti. gittiği günü reha ilan ettik. bugünkü yanlışı dünkü yanlışla açıklamaya çalışmak cidden çok saçma. iki ayda takımın başına bir antrenör koyamamak başarısızlıktır, bunun ilerisi gerisi yok artık. Muharrem Usta'nın Trabzonspor için bir fırsat olduğunu, onunla büyük başarılara aday olduğumuzu her fırsatta söyleyen biri olarak başarısızlığa başarısızlık demekten nasıl imtina edeyim...
                  İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                  ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Usta eleştirilebilir ama baştan asan kesenlere sitemim. Bir sürü sorunla boğuşuyor yönetim. Zaman az henüz

Usta geleli 1,5 ay oldu. Takat mı bıraktılar ,geçmiş yönetimden gelen tüm pislikleri bu yönetim temizlemeye çalışıyor. Ha deyince olmuyor hemen
                    Takımın başına bir hoca getirmek ve eksik yerlere takviye yapmak bu kadar zor işmi?
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      timsah arena açılışı,batalla dönüşü,hamza hocayla yeni başlangıç filan derken bursanın motivasyon yüksek olur.
                      Maçtan önce belirttim..Batalla yoktu bir tek.Bursa adına maçı alan en büyük faktör TARAFTARdı.2-0 olmasına karşın desteği bırakmadılar.Hakemi ve oyuncuları baskı altına aldılar.Sonuç olarak maçı da aldılar.
                      Futbol acımasız bir oyun..İlk 10 dakika ve son 10 dakika yorumlarını okursanız bunu görürsünüz.Gerçekten de şaşırtıcı şekilde iyi başlasak da sonunu getiremedik.Klasik biz.
                      Hastalığında olsa gerek Cavanda resmen maçı hediye etti..3 duran top da Serdar Azizi tutamayan Aykut da ona eklenince evlere şenlik oldu.Ekicinin pas hataları ve mücadele etmeyişi eklenince bu son kaçınılmaz oldu.Ve takımda onlara ayak uydurdu.
                      Ayrıca daha önce de söyledim yine söylerim..Marin şuanki fizik durumu ve ikili mücadele yetersizliğinden ötürü hamle oyuncusu olur en fazla.Bu konuda Marin fazla abartılıyor.4m edecek bir oyuncu değil,şuan.
                      Önümüze bakmak lazım.Yönetim gaza gelip yanlış hamleler yapmamalı.Transfer çok önemli değil şu durumda.Eldekileri gönderip maaş bütçesini rahatlatıp sezon sonuna sağlık bakmak önemli.Sezon sonu sözleşmesi biten oyuncular başta olmak üzere iyi bir araştırma ile planlama yapılmalı.
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• bu rezillik tamamen iho denen zavallının eseri

ama burda dedik bu sadi bu kadro ustanın ayağını kaydırır

tamamen acele etmeyin tamam zor durumdayız ama işler daha da kötüye gidiyor

daha çok çalışmalısınız somut adımlar bekliyoruz

iho denen zavallı

tükürsem tükürüğüme acırım ama gördüğüm yerde tükürcem suratına
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Muharrem Usta neden eleştirilemiyor bu forum da.
                          Biri bir eleştiri yapsa İho'cu yaftası yapıştırılıyor ne için.Kimse bu adama bu konu da yanlış yaptı diyemeyecek mi
                          Başkan oldu yaptığı tek olumlu sözleşmeler de ki indirim.Teknik direktörlük konusunda hata yapıldığını ne için kabul edilmiyor.

Yorum

• Takımda büyük takım hüviyeti yok. Sıfırı tüketmişler gibi kısır döngü içersinde bursa savunmasını geçebilecek bi tane adam yok. Bursa duvar ördü o duvara çarpıp çarpıp geri döndüler eridiler bittiler! Takımda hoca yok taktik mantalite sıfır fiziki mantalite sıfır psikolojik mantalite sıfır.. Bugün küme düşmeye oynayan herhangi bi takım gibiydik ve Bursa büyük takım gibi oynadı. Bu utanç bize bir sezon değil 10 sezon yeter.

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Transferden önce kulübün çorba olan düzenini düzeltmeleri gerekiyor,bu kadroda kafa olarak bitmiş sahada net görülen en az 3 adam var.Önce onlarla yola gidilecek mi belli olsun,sonra transferler gelir.
                              Ne zaman gelecek transferler sezon bitince ligi 10.bitirincemi.
                              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• En çok ağrıma giden olay,

Şampiyonluklar görmüş biri olarak,

Gitgide efsane Trabzonspor takımının sıradanlaşmasıdır.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X