Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yunus Güneş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biletler satışta renktaşlar
    Maçı beraber izlemek vardı be Yunus. Cumartesi olsa atlayıp geliyorduk Ankara'dan

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yağtığı iyi ortalar,şutlar ve frikikler dışında ekici nin sahada yararlı işler yaptığını düşünmüyorum.
      çoğu pozisyonda uygun pozisyondaki arkadaşına pas vermek yerine ya çalım yada şut çekiyor.
      ekicinin bize geldiği günden bugüne kadar,
      adana maçında sonerin, m.beşire atmış olduğu pas tarzında
      pas verdiğini net olark hatırlamıyorum.
      ekici bencilliği bıraksa golcülerimize çok gol attırır
      ama çalım ve şut sevdası düzünden gol atamıyoruz.
      Abi dua et şu yazdıklarını pek okuyan olmasın linç edilme riskin var

Sana katılıyorum.

Soner birçok konuda yetersiz kaldı, formayı kapamadı, heves göstermedi. Ama Ekici de öyle bir pas atmış değil. Aralara oynama konusunda pek iyi değil, daha çok kanatlara oynadığı toplar ve uzun paslarla katkı sağladı. Onun dışında özellikle bu yıl çok bencil oynuyor.

Umarım bu durumu düzeltir de katkısı artar.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kırılma maçıdır benim gözümde.

Tamam mı, devam mı bu maç gösterecek bence.

Vira bismillah...

Kaybetsek ama çok iyi mücadele edip çok iyi oynasak da kötü bir gösterge değildir sanırım?
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi dua et şu yazdıklarını pek okuyan olmasın linç edilme riskin var

Sana katılıyorum.

Soner birçok konuda yetersiz kaldı, formayı kapamadı, heves göstermedi. Ama Ekici de öyle bir pas atmış değil. Aralara oynama konusunda pek iyi değil, daha çok kanatlara oynadığı toplar ve uzun paslarla katkı sağladı. Onun dışında özellikle bu yıl çok bencil oynuyor.

Umarım bu durumu düzeltir de katkısı artar.
          Renktasim ben bi adim daha ileri gidiyorum ekici iyi paraya satilabilir takim oyununa katlisi sifir ve bazen takimin ahengini bile bozdugu oluyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Salih dursun stoper olarak çıkmasın sahaya dua edelim ..
            Cavanda'yı sola atıp Salih'i sağ beke koymaz inş.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• 2'de 2 yapıp girsek lige süper olur ama nerdeeeeeeeeee.

Yorum

• İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Renktasim ben bi adim daha ileri gidiyorum ekici iyi paraya satilabilir takim oyununa katlisi sifir ve bazen takimin ahengini bile bozdugu oluyor

Yerine iyi bir oyuncu alınmak kaydıyla aynı şeyi ben de düşünüyorum, birazdan bizi buradan atmasınlar?

İyi paraya satmadığımız her oyuncuda performans düşüşünü gözlemledik hep birlikte.

Mehmet Ekici bana göre 5 milyon Euro üzeri her rakama satılabilir. Ama yerine iyi bir oyuncu alınmalı.

Eğer birkaç yıldır yaptığımız gibi para eden iyileri gönderip kimsenin istemediği kötüleri takımda tutarsak sonuç hüsran oluyor.

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2'de 2 yapıp girsek lige süper olur ama nerdeeeeeeeeee.
                  Yaptık da ne oldu abi sonrası fiyasko

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yerine iyi bir oyuncu alınmak kaydıyla aynı şeyi ben de düşünüyorum, birazdan bizi buradan atmasınlar?

İyi paraya satmadığımız her oyuncuda performans düşüşünü gözlemledik hep birlikte.

Mehmet Ekici bana göre 5 milyon Euro üzeri her rakama satılabilir. Ama yerine iyi bir oyuncu alınmalı.

Eğer birkaç yıldır yaptığımız gibi para eden iyileri gönderip kimsenin istemediği kötüleri takımda tutarsak sonuç hüsran oluyor.
                    Kırarım kafanı Çago ayıpdır günahdır bu Mehmet'e yapılan büşük bir komplo'dur
                    -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Zor maç, kazanacağımızı pek düşünmüyorum.

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yaptık da ne oldu abi sonrası fiyasko
                        O zaman İHO, Şota, Hurma faktörü vardı. Resmen voltranı oluşturdu adamlar

Yorum

• Sezona bu kadar iyi başlayıp bu noktaya gelmesi de çok ilginç. Hakem hataları da bunun en büyük etkeni. Tabii bunun arkasına sığınmak da olmaz İsmail abi
                          En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 15.01.2016, 13:16.

Yorum

• Bursaspor - Trabzonspor Maçı bilet fiyatları açıklandı:

Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kombine satıyor sanki adamlara bak, bu fiyata o stad dolmaz.
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Bilet almaya çalışıyorum, koltuk seçiminden sonra bilet tanımlama kısmı var, TC kimlik no istiyor, giriyorum tanımla diyorum "tanımlanamadı, bu kategori için uygun passolig kartınız yok" yazıyor. 1461 Passoligim var maça gidemeyecek miyim?
                                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X