İlk olarak Yunus Güneş tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Maçı beraber izlemek vardı be Yunus. Cumartesi olsa atlayıp geliyorduk Ankara'dan
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Abi dua et şu yazdıklarını pek okuyan olmasın linç edilme riskin varİlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyağtığı iyi ortalar,şutlar ve frikikler dışında ekici nin sahada yararlı işler yaptığını düşünmüyorum.
çoğu pozisyonda uygun pozisyondaki arkadaşına pas vermek yerine ya çalım yada şut çekiyor.
ekicinin bize geldiği günden bugüne kadar,
adana maçında sonerin, m.beşire atmış olduğu pas tarzında
pas verdiğini net olark hatırlamıyorum.
ekici bencilliği bıraksa golcülerimize çok gol attırır
ama çalım ve şut sevdası düzünden gol atamıyoruz.
Sana katılıyorum.
Soner birçok konuda yetersiz kaldı, formayı kapamadı, heves göstermedi. Ama Ekici de öyle bir pas atmış değil. Aralara oynama konusunda pek iyi değil, daha çok kanatlara oynadığı toplar ve uzun paslarla katkı sağladı. Onun dışında özellikle bu yıl çok bencil oynuyor.
Umarım bu durumu düzeltir de katkısı artar."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKırılma maçıdır benim gözümde.
Tamam mı, devam mı bu maç gösterecek bence.
Vira bismillah...
Kaybetsek ama çok iyi mücadele edip çok iyi oynasak da kötü bir gösterge değildir sanırım?"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Renktasim ben bi adim daha ileri gidiyorum ekici iyi paraya satilabilir takim oyununa katlisi sifir ve bazen takimin ahengini bile bozdugu oluyorİlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi dua et şu yazdıklarını pek okuyan olmasın linç edilme riskin var
Sana katılıyorum.
Soner birçok konuda yetersiz kaldı, formayı kapamadı, heves göstermedi. Ama Ekici de öyle bir pas atmış değil. Aralara oynama konusunda pek iyi değil, daha çok kanatlara oynadığı toplar ve uzun paslarla katkı sağladı. Onun dışında özellikle bu yıl çok bencil oynuyor.
Umarım bu durumu düzeltir de katkısı artar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Cavanda'yı sola atıp Salih'i sağ beke koymaz inş.İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalih dursun stoper olarak çıkmasın sahaya dua edelim ..
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktasim ben bi adim daha ileri gidiyorum ekici iyi paraya satilabilir takim oyununa katlisi sifir ve bazen takimin ahengini bile bozdugu oluyor
Yerine iyi bir oyuncu alınmak kaydıyla aynı şeyi ben de düşünüyorum, birazdan bizi buradan atmasınlar?
İyi paraya satmadığımız her oyuncuda performans düşüşünü gözlemledik hep birlikte.
Mehmet Ekici bana göre 5 milyon Euro üzeri her rakama satılabilir. Ama yerine iyi bir oyuncu alınmalı.
Eğer birkaç yıldır yaptığımız gibi para eden iyileri gönderip kimsenin istemediği kötüleri takımda tutarsak sonuç hüsran oluyor."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Yaptık da ne oldu abi sonrası fiyaskoİlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2'de 2 yapıp girsek lige süper olur ama nerdeeeeeeeeee.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Kırarım kafanı Çago ayıpdır günahdır bu Mehmet'e yapılan büşük bir komplo'durİlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerine iyi bir oyuncu alınmak kaydıyla aynı şeyi ben de düşünüyorum, birazdan bizi buradan atmasınlar?
İyi paraya satmadığımız her oyuncuda performans düşüşünü gözlemledik hep birlikte.
Mehmet Ekici bana göre 5 milyon Euro üzeri her rakama satılabilir. Ama yerine iyi bir oyuncu alınmalı.
Eğer birkaç yıldır yaptığımız gibi para eden iyileri gönderip kimsenin istemediği kötüleri takımda tutarsak sonuç hüsran oluyor.
-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
O zaman İHO, Şota, Hurma faktörü vardı. Resmen voltranı oluşturdu adamlarİlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaptık da ne oldu abi sonrası fiyasko
Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Sezona bu kadar iyi başlayıp bu noktaya gelmesi de çok ilginç. Hakem hataları da bunun en büyük etkeni. Tabii bunun arkasına sığınmak da olmaz İsmail abiEn son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 15.01.2016, 13:16.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum