sadi hoca geçiş dönemi hocasıda olamaz.zaten sıkıntı burada.bu dönemi iyi geçireceksinki gelecek sezona hazırlık olsun.şu anda gelecek sezona mı hazırlanıyor.yok
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Mbia da cavandada bu halleriyle dediğin gibi oynasa oyun değişmezdi,zaten sağ beke koyacağın adam da yok,ikiside yan gelip yatmış sanki takım kupa maçları oynarkenİlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCavanda hem Lazio'da orada oynamış bir adam hem de mevkiisi itibari ile geri dörtlü parçalarından biri.Stopere kayması oraya uyumu M'Bia'dan daha kolay .
Ayrıca M'Bia yerinde oynasa arkasındaki adamlarında hatalarını az geriye gömülerek kapatırdı.
Gördüğün gibi kolay eleştiri yapmıyoruz dostum bizde bu oyunu yıllardır seyrederiz (azcıkta oynadık)///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Kusura bakmayın ama burada iho falan demogoji yapmanın manası yok. Takım iki aydır yoklukta göreve gelmiş alt yapı hocasının elinde oyuncak oldu. Mesele paraysa bu işi hem bedavaya hem de Sadi hocadan daha iyi yapacak bir sürü teknik direktör var piyasada. Çoğu da Sadi hocadan daha fazla öz evlat değil üstelik.
A takıma gelmiş alt yapıdan oyuncu kazandırmış vs. bunlar ölçü değil. Sormazlar mı altyapının başınadayken kaç oyuncu kazandırdın, kazandırdıkların bu kulübe ne kazandırdı diye.
Şu pespaye futbolu, büyüklüğünden eser kalmayan formayı sahada gördükçe içim acıyor. Bugün eleştirmez, şu duruma doğru dersek yarın da eleştirmeye hakkımız olmaz.
Yönetim geldiğinden bu yana Sadi hoca ve zihniyetinin değil A takımdan, alt yapıdan dahi uzaklaştırılması gerektiğini söylüyorum. Hatta daha ileri gidip takımı gerekirse Cardozo hazırlasın dahi demişliğim var. Yani ben 35 yıllık ömrüm, 3 para etmez futbol bilgimle Sadi hocanın takıma külliyen zarar olduğunu görüyorum da yıllarını Trabzonspor'a vermiş (!) koca adamlar mı göremiyor?
Dün eleştirmeyenin bugün de eleştirme hakkı yok artık, devre arası bitti sezon başladı. Yeni hoca şu demoralize ortama ancak yeni oyuncak olur. Vizyon sahibiysen bunu 2 ay önce görecektin. Ben ya da benim gibi düşünenler gördü diye böyle değil durum, böyle olduğu için böyle...İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
Mbia ile Ekici ve Cavanda farklı tutulmalı. Mbia yine çırpındı kötü oynamak ayrı , sallamamak artislik farklı. Cavanda 4 defa sağ sol artisliği yaparken top kaptırdı. Üst üste hemde. Ekici o ayak içi artis plase yaptığı anda oyundan alınmalıydı dk 25 de daha. OTORİTE yok takımda hiç yok. Mbia kötü oynamıştır o bile tartışılır hatta, Ekici ve Cavanda'nın durumu artislik vurdumduymazlık laubalilik
Yorum
-
Ustanın enkaz devraldıgı dogru. ama ilk hamlesi malesef yanlış. ilk işi hoca sorununu çözmek olmalı idi ki bana göre Ersun en uygun adaydı. bazı arkadaslar paradan kıstı felan diyorlar ama kazandığımız hermactan para alıyoruz. Hamza nın yarattığı pozitif etkiyi bizde yaratabilirdik.13 Vitor Hugo
Yorum
-
abi maç 2-0 iken pas yapıyor top yapıyorduk ilk 15 dk. sonra takım nedense çökmeye başladı kondisyonda bitince takım tükendi. oyunu açamadık. hoca bunu göremedi oyunu soğutacağımıza çok geri yaslandık zaten bu şekilde elbet gol atardı bursa.İlk olarak Metin Ural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesanki 4-2 biz kazansak bugun ortada hicbir sorun yokmus gibi transfer ve hoca konularina takilan insanlari anlamakta gucluk cekiyorum.
sen gidiyorsun cardozoyu çıkarıyorsun hani deniz hızlı olsa fizik gücü yüksek olsa eyvallah zaten forvet olduğunuda düşünmüyorum. maçı hareketlendirecek olan sevmesemde özerdi ikinci yarı mehmet yerine alınıp devam edilmeliydi.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum