Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 18.Hafta | Bursaspor 4 - 2 Trabzonspor l Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hamza yi kisilik olarak seviyor ve basarili olmasini istiyordum ama bunun yaninda hocaligina da saygi duymaya basladim..Bu mac özelinde değil bu...

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kadro kalitesi falan hikaye arkadaşlar.. bursasporun kadrosu çok mu iyi.. şu sercanı mahalle takımında kadroya koyacak olan var mı aranızda.. biz 2-0 öne geçince hamza sercanı çağırdı ve çizgiye çekti.. ne olduysa ondan sonra oldu.. bizim sadilescu ise sadece izledi bu hamleyi..
      Şu Hamza'nın neyini beğenmedi yönetim takımın başına getirmedi,adam öyle yada böyle 6 ayda ülkedeki tüm büyük kupaları topladı.Bizde beni aşağıya geri gönderin diye yalvaran Sadi hocayı zorla takımın başında tutuyoruz.Mağlup duruma düşüyoruz 3.oyuncu değişikliği hamlesi gelmiyor.Soner diye Allah'ın yüce lütfu bir futbolcumsu şeyi kurtarıcı diye sahaya sürüyor.Sadi hocaya zerre kadar kızmıyorum artık.Kulübün Başkanı gerekli hamleleri yapacak yoksa 25.haftadan sonra takım küme düşme potasına girecek.
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• cavanda mbia,keşke bunlar yerine akbaşla zeki yavru oynasaydı hiç yoktan kapasitelri o kadar derdik,bu ybancılardan bize hayır yok,bu net
        @zafercalikoglu
        @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu Hamza'nın neyini beğenmedi yönetim takımın başına getirmedi,adam öyle yada böyle 6 ayda ülkedeki tüm büyük kupaları topladı.Bizde beni aşağıya geri gönderin diye yalvaran Sadi hocayı zorla takımın başında tutuyoruz.Mağlup duruma düşüyoruz 3.oyuncu değişikliği hamlesi gelmiyor.Soner diye Allah'ın yüce lütfu bir futbolcumsu şeyi kurtarıcı diye sahaya sürüyor.Sadi hocaya zerre kadar kızmıyorum artık.Kulübün Başkanı gerekli hamleleri yapacak yoksa 25.haftadan sonra takım küme düşme potasına girecek.
          kulübün başkanı enkazı temizleme derdinde.. maalesef kulübün eski başkanı öyle bir enkaz bıraktı ki bizim bilmediğimiz daha neler var kimbilir..
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• hamza net iyi hoca.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• cavanda ve mbia iyi oyuncular fakat takımda bir başı bozukluk var. adamlar halı sahaya çıkar gibi çıkıyor. bence teknik direktör değişmeli sadi bizi küme düşürür.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Geçen sezonki Bursa'daki maçta da hemen hemen aynı sonuç çıkacaktı ama biraz daha şanslıydık o zaman ve üzerinden koskoca 1 sezon geçti ama hala bizim takımda değişen birşey yok.

Sancılı dönemler bitmiyor maalesef ki maalesef şu yaşadıklarımız 2010-11'den sonra yaşadığımız ve kan kustuğumuz, kusmaya devam ettiğimiz süreçle ilintili, buna sebep olanların da Allah tekrardan belasını versin.
                En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 23:12.

Yorum

• şenol hoca karabük maçında paf takımı çıkarıcam diyor.. biz de nazilli maçında paf takımla çıkıcaz.. ama bizim hocamız adana maçında güya bursa maçının provasını yapacaktı.. 20 gündür maç yapmayan bir cavanda, mbia ve cardozo vardı bu gün sahada ve sadece yürüdüler.. umarım mra kovulur da altyapının başına onu geçiririz.. adam sadiden kat kat üstün mantaliteye sahip..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kulübün başkanı enkazı temizleme derdinde.. maalesef kulübün eski başkanı öyle bir enkaz bıraktı ki bizim bilmediğimiz daha neler var kimbilir..
                    Orası öylede neşter vurulmazsa takımı çok kötü günler bekliyor.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• nasıl bir takım yahu

maçtan önce çoğu kişi yenileceğiz diyor hazırız yani yenilsek de normal karşılayacağız

ama yok iki sıfır öne geçip öyle yeniliyor

acının dramın dibine vurduruyor
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Hamza'nın iyiliği kötülüğü falan değil mesele, şu anda süper ligdeki hiçbir takımda bizimki kadar başarısızlığa müsait bir ortam yok.
                        En son Soner Albayrak tarafından düzenlendi; 18.01.2016, 08:26.

Yorum

• Oyun liderimiz yok,sahada işler zora girince oyunu ele alan adam yok.Özer ve Onur bu konularda yetersizler.Şu maçın ve Osmanlıspor maçının açıklaması yok.
                          Bir şekilde futbolun basit doğrularını sahada hatırlatacak adam yok.
                          Sinir bozucu olan bu,sahada takımı gerçek manada sahiplenip,aidietlik gösteren yok.
                          • Memento mori

Yorum

• bir adrian bir colmanımız forvette bir henriquemiz yok. şuan adrian ve colman dursaydı hem daha az harcama yapmış olurduk. hemde daha çok puanımız olurdu. bu gerçekler acı işte.

Yorum

• adrian ekiciden farkı yok bence
                              fayda yönünden

Yorum

• Yav arkadaş adam belli ki Luce'yle önümüzdeki sezon için anlaşmış, napsın şimdi?

Getirsin bir teknik direktör, sezon sonu da versin tüm parasını feshetsin öyle mi?

Şu an yarım sezon gel çalış desen kim kabul eder? Doğru düzgün aklı başında bir teknik direktör kabul etmez.

Ne yapacağız? Demek ki bu sezonu öyle böyle bitireceğiz.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X