Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onur cardozo mbia marin cavanda ekici erkan bunlarin formu tartisabilir ama kaliteleri asla
    Erkanı sıyıralım aradan, ben kalitesinden şüpheliyim.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alttan alttan Onur'a lafı sok, sonra da her ihtimale karşı inşallah maaşallah peşrevine gir. Ne uyanık adamlarsınız be, helal olsun. Onur'u satalım bence de, sen geçersin kaleye!.. Bi bitmediniz arkadaş!

Çok agrasifsin bu gün..Avatarındaki siyam kedisinin tatlığı ile tezat bir ruh halin var...

Birşeye dikkat ettim, yazdığın yazıları genelde düzeltme mesajı çekiyorsun ağabey...Bir hışımla yazıp sonra imla hatalarını mı düzeltiyorsun

Seni tatlı bir siyam kedisinden kar leoparına çeviren zatın mesajlarını ben 1 aydan beri banladım..Kafam rahat sanada tavsiye ederim
      https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Ben taraftar olarak takımda kendimden bir parça görmek istiyorum ...Son yıllarda bunu temsil eden tek değer onur recep kıvraktır..Açıkca söylüyorum burdaki bazı kafalar iho ağzından konuşuyor..Bu kafanın bizi getirdiği nokta ortada..
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok agrasifsin bu gün..Avatarındaki siyam kedisinin tatlığı ile tezat bir ruh halin var...

Birşeye dikkat ettim, yazdığın yazıları genelde düzeltme mesajı çekiyorsun ağabey...Bir hışımla yazıp sonra imla hatalarını mı düzeltiyorsun

Seni tatlı bir siyam kedisinden kar leoparına çeviren zatın mesajlarını ben 1 aydan beri banladım..Kafam rahat sanada tavsiye ederim
          Sırf bu yüzden online oldum Kar leoparlarına laf yok
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onura giydirenler neden -hep aynı tipler nedir bu karın ağrısı çözemedim.
            Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Şu milyon Avro götürüp antrenmana bile çıkmayanlara laf yok, sahada rezilleri oynayan savunmacılara laf yok, Onur için idam sehpası kurulmuş. Sebep: Her zamanki insanüstü kurtarışlarını yapmayışı... Esteban Alvarado çok kurtardı.
              Adamın birkaç yüz mesajı var, neredeyse hepsi aynı temcit pilavini ısıtıp ısıtıp buraya dökmekten ibaret.

Birazdan Muharrem Usta'yı asmaya gelenlerle hem-dem oluruz...

Yorum

• Onur'a karsi olan arkadaslarin niyetini hala cözemedim. Derdiniz nedir ? Onur ne yapiyor'da gitmesini istiyorsunuz ?

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Erkanı sıyıralım aradan, ben kalitesinden şüpheliyim.
                  Hocam hem Erkan hem Ozer kaliteli futbolcular da bizde dikisleri tutmadi cok verimsizler ama oburleri takimi sirtliyorlar ve iskelet onlarin uzerine kurulmali
                  ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Dün defans 4 lüsünün seviyesi Trabzonspor kalitesine uygun olsaydı şu an Onuru tartışıyor olmayacaktınız.4-22-24-64 def olun gidin takımdan.Hele 64 sen resmen takımı yok etmeye gelmişsin.22 nonun maç satmasına alışmıstık sana da alışırız
                    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benimle ilgili bir sorunun mu var. Hayırdır ?
                      Henüz o kadar değerin yok gözümde... Seni sorun etmem için biraz değer vermem lazım. Uğraşırsan olur.

Yorum

• Çok ilginç, 22 hariç hepsi dört ve dördün katları...
                        22 her yerde arıza. Bahçeli Matematiğini bile çıldırtır...

Yorum

• takımın kötü olduğu safsatalarına katılmıyorum.. bu takım kötü de akhisar ya da başakşehir çok mu iyi.. ligde fener ve bjk hariç kimse iyi değil.. eğer cincon maçında cüneyt ç. bizi doğramasaydı şimdi onlar da bizim gibiydi..

takımda çok kötü oyuncular var.. mesela salih, douglas, alper gibi.. en büyük mesele de bunların hepsinin birden sahada olması.. ama ortalama düzeyinde de oyuncu gurubu var: özer, aykut demir, erkan zengin gibi.. bunların da genelde kulübede değerlendirilmesi taraftarıyım.. bir de iyi oyuncu gurubu var bunların da her maç oynaması gerekir düşüncesindeyim: marin, ekici vs gibi..
                          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• ben hocanın yerinde olsam mbiayı, cavandayı falan stoperde denerim ama douglas ve yumluyu 18 kişilik kadroya almam.. yumlu belki yerli kontenjanından kulübede olabilir ama douglasın orada yer işgal etmesi bile büyük ziyandır..
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Şu başakşehirin oynadığı topa bakıp utanmaları gerek bizim topçuların. Bizim kadronun üçte biridir tahminen değeri.. Parayı hangi hoca ile harcayacağını iyi seçeceksin...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Henüz o kadar değerin yok gözümde... Seni sorun etmem için biraz değer vermem lazım. Uğraşırsan olur.
                                [emoji23][emoji23][emoji23] yemin ediyorum senin gibi birine rastlamadim ben, yok böyle bisey ya :-)
                                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X