Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tartışmaların uzamaması adına lütfen herkes yazımına biraz daha dikkat etsin... Tartışma içerikli mesajlar kaldırılmıştır.

Herkese iyi akşamlar...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

• Onur'un kaleciliğine güvenmiyorum.Ortalama bir kalecidir bence üst düzey değildir,standardı yoktur.Bazen mükemmel olabilir bazen batırabilir.Büyük hedefler için yeterli mi bence şüpheli.Ha dağınıklığını giderir dengeyi bulursa refleksleride iyi zaten o zaman zirveyi görebilir.Onur yada herhangi bir oyuncu eleştirilebilir ama realist olmak lazım.Duygusal olarak çok övmek yada yermek yersiz.Bu takım ne oyuncular gördü.
      Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tartışmayı an itibariyle bitirmezseniz ceza vermek durumunda kalacağım.
        Şu tiplerle aynı yerde bulunmamızı sağlayarak Allah cezamızı vermiş zaten.. Sataşmak, iftira atmak ve üstüne tehdit etmek forum kuralları gereği ceza gerektirmiyorsa, varsın bu heriflere cevabını vermek suç olsun. Cezası neyse çekeriz...

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onur'un kaleciliğine güvenmiyorum.Ortalama bir kalecidir bence üst düzey değildir,standardı yoktur.Bazen mükemmel olabilir bazen batırabilir.Büyük hedefler için yeterli mi bence şüpheli.Ha dağınıklığını giderir dengeyi bulursa refleksleride iyi zaten o zaman zirveyi görebilir.Onur yada herhangi bir oyuncu eleştirilebilir ama realist olmak lazım.Duygusal olarak çok övmek yada yermek yersiz.Bu takım ne oyuncular gördü.
          Onurdan önceki gördüğün "ne oyuncular" içinden bir kaleci örneği verir misin?

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tartışmayı an itibariyle bitirmezseniz ceza vermek durumunda kalacağım.
            Cezayı hak edene vermelisin dostum.

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tartışmaların uzamaması adına lütfen herkes yazımına biraz daha dikkat etsin... Tartışma içerikli mesajlar kaldırılmıştır.

Herkese iyi akşamlar...
            Dikkat etmesi gereken kişi belli bence abicim.
            iyi akşamlar
            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onur'u öyle bir konuma sokuyorlar ki ne yapsa suç oluyor. Kızsa bu psikopat, kızmasa tamam bağları kopartmış zaten (Oflubektaş size eleştiri olarak yazmadım). Onur Onur'dur arkadaşlar, çamura da atsan Onur'dur. Ama çelmeyi taktın mı yere düşene vuran çok oluyor. İyi de çelmeyi kim taktı?

Biz böyle birbirimizi yiyoruz işte
              İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onur Trabzonspor un yıkılmayan son kalesidir..

Yaşasın davasına ihanet etmeyen onurlu taraftarlar yaşasın kalesini terk etmeyen büyük kaptan ONUR RECEP KIVRAK..
              İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onura giydirenler neden -hep aynı tipler nedir bu karın ağrısı çözemedim.
              İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onur'un son 5 sezonda Trabzonspor'a verdiği katkıyı kimse verememiştir. 100 gol yese de Onur'un yeri ayrıdır.
              İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birader onura performansı üzerinden vuracaksan eyvallah,

Ama sen kalkıp ta orta fol yok yumurta yokken hurma denilen herif yüzünden bu adamı kadro dışı yapmaya kalkışan, sonrada satmadığım için en büyük pişmanlığım onurdur diye ihonun ağzından konuşacaksan kusura bakma kardeşim.

Onur ne yapmış, 6 ay sakat kalmış sonra çıktığı iki üç maç kötü oynamış, satalım gitsin bu mudur fayda maliyet bakış açısı?

Burada yönetici bir arkadaş estebanın süper bir performansla onurdan kaleyi alacağını ve bir daha bırakmayacağını istediğini de okuduk.

Sonuç esteban o maç 3 yedi. Şu an esteban nerde bilen yok.

Madem çok profesyonel düşünüyoruz onur kaç ay maaşını alamamış gıkı çıkmış mı? Bunları da konuşalım...
              Kardeşim,

Artık o karabulutlar dağıldı..Hurmalar,İholar,Shotalar gitti..Güzel haberler geliyor,gelecekte...Kadrodaki tüm futbolcular performanslarına göre değerlendirelecek ve gelecek sezonda kalacaklar yada gidecekler..

Mustafa Yumlu,Erkan Zengin,Mehmet ekici nekadar eleştiriliyorsa Onur da okadar eleştiriyor..

Tabiki Performansa göre eleştirilmeli Onur..Geçmişte bize yaşattığı güzellikler ve sorunlar, günahları ile sevaplarıyla birlikte artık geride kaldı..

Benim bu saatten sonra destekleyeceğim tek Adam Muharrem Ustadır..

Hiç bir futbolcunun aldığı para dışında bir takımla bağının olmadığını inanan biriyim....
              https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak beypba_61;
                [B
                tarafından gönderildi
                Onur davasına ihanet etmeyen son kahraman oldu.. 2,5 Milyon Avro garanti parayla davaya ihanet etmemek ne kadar zor olabilirki?

Onur son 5 sezonda en faydalı futbolcumuz oldu...Onur son 5 sezonda 2,5 sene Forma giymedi ne yazıkkı..[/B]
                Abi aynı sürelerde takımda belki Onurla aynı miktar olmayabilir ama maliyet-fayda analizine tutarsak ederinin çok üstünde alan yığınla adam vardı,hala var.Bunların hangisinde maç sonu hakem hatalarına dahi tepki gösteren ,çıkıp iki laf eden birini gördünüz? Belki Onur kaptan olarak misyon yüklendi diyebilirsiniz ama bahsettiğim o diğerleri tv'ye gazetelere her konuda konuşma hakkına sahiptiler. Bakın şike davası filan demiyorum hakem hataları için bile hiç biri gıkını çıkarmadı. Şimdi aldığı paraya focuslanıp bu sahiplenme duygusunu yaşayan adamı diğerleri ile bir mi tutalım?

İkinci olarak 2,5 sene mecburi ayrı kalması hariç yine oyunda kaldığı süre -kazandırdığı fayda açısında 2010-11 sezonunda sonra max. seviye olan tek oyuncumuz olan Onur'u kadronun herhangi bir bireyi olarak görmek biraz insafsızlık olmuyor mu?

Geçen burada bir arkadaş MRA bize iyi kötü Avrupa Kupalarında gruptan çıkardığını yazdı. O maçların tamamında ,İrlandanın amatör bozması takımla oynadığımız ön eleme dahil düzenli olarak 3-10 arası net pozisyonu çıkaran ,dün İtandjenin yaptığının 5 katı zorluktaki topları içeri almayarak takımı ayakta tutan kimdi? Görüyorsunuz adamın emeği ,yeteneği bile gün geliyor başkalarının hanesine yazılıyor.

...

Ben hata ve yanlışları görmeme pahasına olacak sevgiden taraf değilim. Bu konuda ifrat tefrit ayarı bozuluyor olabilir bazen ama yine de her kulübün önde gelen sembol bir oyuncusu olmalı. Bu bize has bir durum değil ve sevindiğim şey başka kulüplerde bizim ruhumuzu temsil ediyor diye Emre belözoğlular,Bülent korkmazlar,Noumalar yıllarca el üstünde tutulurken biz Onur gibi bir adamı bizden diye sahiplendik.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ben Onur'un satılmasından yanayım.
                  Ha inşAllah Onur beni haksız çıkarır.İnşallah benim düşündüğüm gibi olmaz.Eski günlerine geri döner.İnşallah ben mahcup olurum da özür dilemek zorunda kalırım.
                  Onurun yeri ayrı.Ama kendini toparlaması lazım.Böyle olmaz.

Yorum

• Takımda boş adam çok.O yüden rize maçında kaleci hatası falan yok bariz defans hataları var.Onur konusu bu maçın konusu değil ki.diğerlerine kıyasla onura kötü demek de olmaz.Forum ahalisin douglas ve papy transfer söylentileri döneminde yaptığı övgüler aklıma geliyor.İnannın çok garipsiyordum.Bizim taraftarın istediği futbolculara şüpheyle yaklaşmak lazım bence.Bu oyuncuların böyle ağır olduğu videolarda da belliydi.hep garipsedim bu kadar istenmesini.Lous schaub vb oyunculara şüpheyle bakan arkadaşlar douglas ta douglas diyorlardı.Papy de bunun kopyası zaten..yetenek algısı ve vizyon taraftarada lazım bence.
                    Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Mehmet kötü oynuyor satalım, yusuf bir türlü bekleneni veremedi satalım, cardozo ndoye golcü mü bunlar satalım,okay 2 maçtır kötü satalım, hepsini satalım anasını satayım, onuru başta satalım beşiktaş kapsın havada.

Yahu bir takım öyle kolay mı kuruluyor, satalım hepsini alalım 25 adam daha sonra 2 sene bekleyelim, takım kaynaşsın sonra yine satalım.

Of of, ofluyuz.

Yorum

• Forum yöneticileri en basit olanı yapıyorsunuz ve zamanında Hurma Erkanla Mehmet olayında yaptığı gibi kendi aralarında çözsünlere bağladınız muhabbeti.

Hak edene cezayı vermiyorsunuz.

Konuyu kapatmaya çalışıyorsunuz.

Benim gözümde İHO ve yönetiminden bir farkınız an itibarı ile kalmamıştır.

İlk olarak safa77 tarafından gönderildi
                        Roda çıksa bile damdoy girmesin eksik oynayalım

http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onurdan önceki gördüğün "ne oyuncular" içinden bir kaleci örneği verir misin?

Sabredilseydi belki biraz Jefferson

İyi gününde olduğunda manyak kurtarışlarına şahit olduğumuz Petkoviç

Forum abilerimizin daha iyi bildiği Pfaff

bunların evveli de tek isim zaten. Ondan bugüne kadar bir tek Onur Recep Kıvrak'a bu kadar yoğun teveccüh gelmiştir.
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onur'un kaleciliğine güvenmiyorum.Ortalama bir kalecidir bence üst düzey değildir,standardı yoktur.Bazen mükemmel olabilir bazen batırabilir.Büyük hedefler için yeterli mi bence şüpheli.Ha dağınıklığını giderir dengeyi bulursa refleksleride iyi zaten o zaman zirveyi görebilir.Onur yada herhangi bir oyuncu eleştirilebilir ama realist olmak lazım.Duygusal olarak çok övmek yada yermek yersiz.Bu takım ne oyuncular gördü.
                            Buyuk hedefler icin yetersiz derken, ne gibi mesela ? Ligde sampiyonluk gibi mi ? Onur bu hedef icin yetersiz kaleciyse zaten Allah belamizi vermis demektir, takimda begenilen topcu kalmadi. Elestiriyi anlarimda yillardir izledigimiz adama "Yetersiz" demek cok ilginc. Ne olduysa İho ile Hurma nin algi operasyonundan sonra oldu, eskiden sadece performans elestiri yerdi ama artik parasi ve yetersizligi, yeteneksizligi konusuluyor. Hurma operasyonundan once bu tip yorumlar gormuyordum forumda, ilginc cok ilginc...

Rakiplerde Neuer, Buffon yok. Volkan, Tolga ve medyada ergenlerin, futbol bilgisi Hagi, Alex, Sergen ile dolayisiyla 3 istanbullu ile sınırlı istanbulcularin pohpohladigi capsler yaptigi sempatik Muslera var. Cokta kasmaya gerek yok yani. Yetersizlerimiz evet var ama kalede degil, defanstan hucum bolgesine coook yetersiz var. Rize macina baksak goruruz o yetersizleri. Kweuke, Sercan Kaya kadar olamayan yetersizler...
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben Onur'un satılmasından yanayım.
                              Ha inşAllah Onur beni haksız çıkarır.İnşallah benim düşündüğüm gibi olmaz.Eski günlerine geri döner.İnşallah ben mahcup olurum da özür dilemek zorunda kalırım.
                              Onurun yeri ayrı.Ama kendini toparlaması lazım.Böyle olmaz.
                              Alttan alttan Onur'a lafı sok, sonra da her ihtimale karşı inşallah maaşallah peşrevine gir. Ne uyanık adamlarsınız be, helal olsun. Onur'u satalım bence de, sen geçersin kaleye!.. Bi bitmediniz arkadaş!

Yorum

• İlk olarak EMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Forum yöneticileri en basit olanı yapıyorsunuz ve zamanında Hurma Erkanla Mehmet olayında yaptığı gibi kendi aralarında çözsünlere bağladınız muhabbeti.

Hak edene cezayı vermiyorsunuz.

Konuyu kapatmaya çalışıyorsunuz.

Benim gözümde İHO ve yönetiminden bir farkınız an itibarı ile kalmamıştır.
                                Mesele ne gibi farklar biraz daha açsana... Kendini vebal altında bırakacak söylemlere devam et.
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X