Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onurdan önceki gördüğün "ne oyuncular" içinden bir kaleci örneği verir misin?
    Ne oyuncular derken kaleci anlamında demedim.Zira biz kaleci konusunda malesef kötüyüz.şenoldan sonra en iyi kaleci bizde hiç olmadı.Ne oyuncular derken efsaneleri kastettim.İşler kötü gidince bizim taraftar topçu mopçu dinlemez herkesi gömer.Mesela şenol güneşin trabzonsporluluğu tartışılıyor düşünebiliyormusun.Yıllarca trabzona hizmet eden bombacı dediğimiz hamiye yaklaştırmayın kulübe uzak olsun diyenler var.Daha nice efsanelere yapılan haksız saygısızlığı görünce onura yapılanlar gayet normal..kazanılan yada kaybedilen maça göre şekillenir bizimkilerin duyguları.Not:Herkes için demeyeceğim yorumum çoğunluk içindir zira bilinçli insanlarda çok var.Umarım dahada çoğalırlar.
    Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sabredilseydi belki biraz Jefferson

İyi gününde olduğunda manyak kurtarışlarına şahit olduğumuz Petkoviç

Forum abilerimizin daha iyi bildiği Pfaff

bunların evveli de tek isim zaten. Ondan bugüne kadar bir tek Onur Recep Kıvrak'a bu kadar yoğun teveccüh gelmiştir.
      Petkoviç tam bir kovaydı hatırladığım kadarıyla, pfaf ıda yazacaktım ama şenol güneşe kadar gider diye hiç girmeyim dedim o topa. Yalnız pfaff bize geldiğinde dedem yaşındaydı yere yatamıyordu

Velhasıl kelam tolga şu an bjkde kalecilik yapıyorsa bunu onura borçludur, onur gibi kalecimizde yakın zamanda gelmemiştir değerini bilelim. Bazıları özeldir herkese mustafa yumlu muamelesi çekmeyelim.

Yorum

Abi aynı sürelerde takımda belki Onurla aynı miktar olmayabilir ama maliyet-fayda analizine tutarsak ederinin çok üstünde alan yığınla adam vardı,hala var.Bunların hangisinde maç sonu hakem hatalarına dahi tepki gösteren ,çıkıp iki laf eden birini gördünüz? Belki Onur kaptan olarak misyon yüklendi diyebilirsiniz ama bahsettiğim o diğerleri tv'ye gazetelere her konuda konuşma hakkına sahiptiler. Bakın şike davası filan demiyorum hakem hataları için bile hiç biri gıkını çıkarmadı. Şimdi aldığı paraya focuslanıp bu sahiplenme duygusunu yaşayan adamı diğerleri ile bir mi tutalım?

İkinci olarak 2,5 sene mecburi ayrı kalması hariç yine oyunda kaldığı süre -kazandırdığı fayda açısında 2010-11 sezonunda sonra max. seviye olan tek oyuncumuz olan Onur'u kadronun herhangi bir bireyi olarak görmek biraz insafsızlık olmuyor mu?

Geçen burada bir arkadaş MRA bize iyi kötü Avrupa Kupalarında gruptan çıkardığını yazdı. O maçların tamamında ,İrlandanın amatör bozması takımla oynadığımız ön eleme dahil düzenli olarak 3-10 arası net pozisyonu çıkaran ,dün İtandjenin yaptığının 5 katı zorluktaki topları içeri almayarak takımı ayakta tutan kimdi? Görüyorsunuz adamın emeği ,yeteneği bile gün geliyor başkalarının hanesine yazılıyor.

...

Ben hata ve yanlışları görmeme pahasına olacak sevgiden taraf değilim. Bu konuda ifrat tefrit ayarı bozuluyor olabilir bazen ama yine de her kulübün önde gelen sembol bir oyuncusu olmalı. Bu bize has bir durum değil ve sevindiğim şey başka kulüplerde bizim ruhumuzu temsil ediyor diye Emre belözoğlular,Bülent korkmazlar,Noumalar yıllarca el üstünde tutulurken biz Onur gibi bir adamı bizden diye sahiplendik.
        Kardeşim,

Onur yanılmıyorsam 8 senedir bu takımın sözleşmeli futbolcusu..Onurun bu kadar sevilmesinin sebebi geçmişte gösterdiği performasıdır...

Performansının karşılığını maddi olarak almıştır..Onur hatalı goller yemeye devam ederse performansı eleştirilecektir...Onur iyi kaleci olduğu sürece bu takımın bir parçası olacaktır..
        https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne oyuncular derken kaleci anlamında demedim.Zira biz kaleci konusunda malesef kötüyüz.şenoldan sonra en iyi kaleci bizde hiç olmadı.Ne oyuncular derken efsaneleri kastettim.İşler kötü gidince bizim taraftar topçu mopçu dinlemez herkesi gömer.Mesela şenol güneşin trabzonsporluluğu tartışılıyor düşünebiliyormusun.Yıllarca trabzona hizmet eden bombacı dediğimiz hamiye yaklaştırmayın kulübe uzak olsun diyenler var.Daha nice efsanelere yapılan haksız saygısızlığı görünce onura yapılanlar gayet normal..kazanılan yada kaybedilen maça göre şekillenir bizimkilerin duyguları.Not:Herkes için demeyeceğim yorumum çoğunluk içindir zira bilinçli insanlarda çok var.Umarım dahada çoğalırlar.
          Be güzel kardeşim, sen de söyleyemiyorsun bak yok işte, 10 futbolcu var 1 kaleci var o da zor geliyor, bakın mençıstıra bulabildi mi şımaykıldan sonra kaleci, onurun değerini bilelim, performansı kötü satalım yerine, düzelir kendine gelir yine en iyi olur demek daha doğrudur, bizim menfaatimizedir.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alttan alttan Onur'a lafı sok, sonra da her ihtimale karşı inşallah maaşallah peşrevine gir. Ne uyanık adamlarsınız be, helal olsun. Onur'u satalım bence de, sen geçersin kaleye!.. Bi bitmediniz arkadaş!
            Benimle ilgili bir sorunun mu var. Hayırdır ?

Yorum

• Onur kadar tas dussun basiniza
              Bugun Onur'u satmaya kalksan Gs dahil istanbul'un uc buyutulmusleri salyalari aka aka saldirirlar
              Onur bir sene sakatliktan oynamadi kaldiki onunde douglas yumlu oynuyor e biraz da formsuz diye ne bu asmaca kesmece????
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• Onuru eleştiririm arkadaş herkesi eleştiririm.Eleştirme hakkımız vardır yeterki art niyet olmasın.Galatasaray maçında yediği gol,avrupadan elenmemiz vb birsürü hatasını sayarım.Ha kaleci hata yapar doğrudur,olabilir lakin onur yan toplarda çokta iyi değil yani görünen köy klavuz istemez.çok çok iyi olduğu konu mesela karşı karşıya pozisyonlarda iyi kalecidir..
                Ali yazar Veli bozar

Yorum

• Siz haklısınız selçuk gibi burak gibi egemen gibi ve niceleri gib vefasıca ne haliniz varsa deyip arkasını dönüp kaçmadı diye onur suçlu..Vay efendim onur 2.5 alıyor acaba kaç istanbul takımı peşinden koştu bu parayı rahat rahat kazanırdı...O korkak gibi kaçmadı bizimle kaldı performansı kötü diye insaflıca eleştirin ama aldığı paradan vurup komik duruma düşmeyin..İlla ekonomi yapacaksanız iho ve hurmanın kazıklarını sayalım tek tek..Kimsede onura sıradan bir futbolcu gözüyle bakmamızı beklemesin şimdi onur ve soner onur ve ishak onur ve bamba dauglous ve bir sürü saymadığım çöp adamla aynı kefeyemi koyalım ..
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Zaten az olan değerlerimizi yerin dibine sokmak mı daha akıllıcadır yoksa onlara şans tanımak onlara destek olmak mı?

Onuru eleştirmek şu an bu takımda en gereksiz iş gibi geliyor bana. Kim ne derse desin.

Yorum

• Onuru nasil eski günlerine döndürecegizi konusacagimiza Onuru satalimi konusuyorsak hala ortada cok büyük art niyet var demektir ki dünki macdaki defans 4 lüsü ile yenilen 3 gol bence hic de anormal bir durum degil.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Petkoviç tam bir kovaydı hatırladığım kadarıyla, pfaf ıda yazacaktım ama şenol güneşe kadar gider diye hiç girmeyim dedim o topa. Yalnız pfaff bize geldiğinde dedem yaşındaydı yere yatamıyordu

Velhasıl kelam tolga şu an bjkde kalecilik yapıyorsa bunu onura borçludur, onur gibi kalecimizde yakın zamanda gelmemiştir değerini bilelim. Bazıları özeldir herkese mustafa yumlu muamelesi çekmeyelim.
                        Valla Tolga Onur'a borçluysa Onurda Tony Silva'ya borçludur diyebilirim. Kendisi şişman yanakları ve gürbüz ergenirisi suretiyle kaleciden çok hamburgerciye benzese de Alper Boğuşlu ile birlikte Onurun birşeyler öğrendiği isimdir.

İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kardeşim,

Onur yanılmıyorsam 8 senedir bu takımın sözleşmeli futbolcusu..Onurun bu kadar sevilmesinin sebebi geçmişte gösterdiği performasıdır...

Performansının karşılığını maddi olarak almıştır..Onur hatalı goller yemeye devam ederse performansı eleştirilecektir...Onur iyi kaleci olduğu sürece bu takımın bir parçası olacaktır..
                        Abi gidenin yerini doldurmayı beceremediğimiz içinde biraz üzerine titriyoruz diyebilirim. Şu takım Abdullah Ercandan beri sol bek bulamıyor. Onur bugün ki (size göre) düşük performansını yetenek kaybına mı yoksa konsantrasyon eksikliği ve yan etkilere mi borçludur onu tespit etmek lazım. Ben yeteneklerine güvendiğim için elbette ikinci ihtimalin üzerinde durulması ve gerekli rehabilitasyonun yapılmasından yanayım.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Onur cardozo mbia marin cavanda ekici erkan bunlarin formu tartisabilir ama kaliteleri asla
                          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

Valla Tolga Onur'a borçluysa Onurda Tony Silva'ya borçludur diyebilirim. Kendisi şişman yanakları ve gürbüz ergenirisi suretiyle kaleciden çok hamburgerciye benzese de Alper Boğuşlu ile birlikte Onurun birşeyler öğrendiği isimdir.

Abi gidenin yerini doldurmayı beceremediğimiz içinde biraz üzerine titriyoruz diyebilirim. Şu takım Abdullah Ercandan beri sol bek bulamıyor. Onur bugün ki (size göre) düşük performansını yetenek kaybına mı yoksa konsantrasyon eksikliği ve yan etkilere mi borçludur onu tespit etmek lazım. Ben yeteneklerine güvendiğim için elbette ikinci ihtimalin üzerinde durulması ve gerekli rehabilitasyonun yapılmasından yanayım.
                            Ben onur tolgaya ders verdi demek istemedim, sonuçta tolga daha eski bir kalecidir, benim demek istediğim onurun sakatlığı ile kaleye geçen tolga onurun verdiği özgüveni sonuna kadar kullanmıştır, tolga iyi bir kaleci değildi bunu herkes biliyor, şu an bjkde de hali ortadadır.

Yorum

• Gerilim, sinir, stres şehrin üstüne çökmüş kabus gibi. Biraz sükunete ihtiyacımız var. Bırakalım herkes işini yapsın. Keskin sirke gibi kendimize zarar veriyoruz.

Yorum

• Arkadaşlar başkalarının yazdığını bana atfetmeyin.Eleştiri yapmak bu adamı satın demek değildir.O adamı kötülemek ne işi var bizde demek değildir.Zira değerlerine yeterince sahip çıkan bir kulüp değiliz zaten.Eleştri ve övgüde realist olma taraftarıyım.Bazıları iho ve hurma göndermesi yapmış )Bak işte buna da üzülürüm..ihonun seçildiği zamanı iyi biliyorum buradaki bayram havasınıda.Memlekette bir popülizm havası var bir bulaşmış gitmiyor.her konuda böyle eleştiride vede övgüde abartma aşırıya gitme..zamanla bunlarda da iyileşme olacaktır.inşallah temennimiz o yönde
                                Ali yazar Veli bozar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X