İlk olarak x_man tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 15.Hafta l Rizespor 3 - 0 Trabzonspor l Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlttan alttan Onur'a lafı sok, sonra da her ihtimale karşı inşallah maaşallah peşrevine gir. Ne uyanık adamlarsınız be, helal olsun. Onur'u satalım bence de, sen geçersin kaleye!.. Bi bitmediniz arkadaş!
Çok agrasifsin bu gün..Avatarındaki siyam kedisinin tatlığı ile tezat bir ruh halin var...
Birşeye dikkat ettim, yazdığın yazıları genelde düzeltme mesajı çekiyorsun ağabey...Bir hışımla yazıp sonra imla hatalarını mı düzeltiyorsun
Seni tatlı bir siyam kedisinden kar leoparına çeviren zatın mesajlarını ben 1 aydan beri banladım..Kafam rahat sanada tavsiye ederim
Yorum
-
Ben taraftar olarak takımda kendimden bir parça görmek istiyorum ...Son yıllarda bunu temsil eden tek değer onur recep kıvraktır..Açıkca söylüyorum burdaki bazı kafalar iho ağzından konuşuyor..Bu kafanın bizi getirdiği nokta ortada..ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
Sırf bu yüzden online oldumİlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Çok agrasifsin bu gün..Avatarındaki siyam kedisinin tatlığı ile tezat bir ruh halin var...
Birşeye dikkat ettim, yazdığın yazıları genelde düzeltme mesajı çekiyorsun ağabey...Bir hışımla yazıp sonra imla hatalarını mı düzeltiyorsun
Seni tatlı bir siyam kedisinden kar leoparına çeviren zatın mesajlarını ben 1 aydan beri banladım..Kafam rahat sanada tavsiye ederim
Kar leoparlarına laf yok
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnura giydirenler neden -hep aynı tipler nedir bu karın ağrısı çözemedim.
Ali yazar Veli bozar
Yorum
-
Şu milyon Avro götürüp antrenmana bile çıkmayanlara laf yok, sahada rezilleri oynayan savunmacılara laf yok, Onur için idam sehpası kurulmuş. Sebep: Her zamanki insanüstü kurtarışlarını yapmayışı... Esteban Alvarado çok kurtardı.
Adamın birkaç yüz mesajı var, neredeyse hepsi aynı temcit pilavini ısıtıp ısıtıp buraya dökmekten ibaret.
Birazdan Muharrem Usta'yı asmaya gelenlerle hem-dem oluruz...
Yorum
-
Hocam hem Erkan hem Ozer kaliteli futbolcular da bizde dikisleri tutmadi cok verimsizler ama oburleri takimi sirtliyorlar ve iskelet onlarin uzerine kurulmaliİlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkanı sıyıralım aradan, ben kalitesinden şüpheliyim.ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
DEEP BLUE
Henüz o kadar değerin yok gözümde... Seni sorun etmem için biraz değer vermem lazım. Uğraşırsan olur.İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenimle ilgili bir sorunun mu var. Hayırdır ?
Yorum
-
takımın kötü olduğu safsatalarına katılmıyorum.. bu takım kötü de akhisar ya da başakşehir çok mu iyi.. ligde fener ve bjk hariç kimse iyi değil.. eğer cincon maçında cüneyt ç. bizi doğramasaydı şimdi onlar da bizim gibiydi..
takımda çok kötü oyuncular var.. mesela salih, douglas, alper gibi.. en büyük mesele de bunların hepsinin birden sahada olması.. ama ortalama düzeyinde de oyuncu gurubu var: özer, aykut demir, erkan zengin gibi.. bunların da genelde kulübede değerlendirilmesi taraftarıyım.. bir de iyi oyuncu gurubu var bunların da her maç oynaması gerekir düşüncesindeyim: marin, ekici vs gibi..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
ben hocanın yerinde olsam mbiayı, cavandayı falan stoperde denerim ama douglas ve yumluyu 18 kişilik kadroya almam.. yumlu belki yerli kontenjanından kulübede olabilir ama douglasın orada yer işgal etmesi bile büyük ziyandır..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
[emoji23][emoji23][emoji23] yemin ediyorum senin gibi birine rastlamadim ben, yok böyle bisey ya :-)İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenüz o kadar değerin yok gözümde... Seni sorun etmem için biraz değer vermem lazım. Uğraşırsan olur.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum