İlk olarak artvints tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İşte sorun burada saklı..İnce ayrıntı sahadışı ve sahaiçinde yönetmek....İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam Şota kötü, takım kötü vs.
Ancak rakiplerimiz hakemlerle avanta puanlar toplarken biz 9 puan kaybettik en az. Hakemler adil yönetse 1. sırada idik. bunuda göz ardı etmeliyiz''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Hangi dediğini yaptı?İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan bakalım bu kafları da yiyecek mi, Yoksa gereğini mi yapacak göreceğiz
Sent from my iPhone using TapatalkOyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
bak bu (herkese hakkını vererek eleştirmek. kupa kimde meselesi ) güzeldi...çok doğru tespit .İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiho eğer bi tarafını yaladığın adama da laf söylesen samimiyetine inanırdım...ama artık istersen ana avrat düz git pa-lav-raaaa....sadece atar yapıosun yok ben mafyayım bilmem ne...seçim için yapmıyacağın şey yokkk...artık kandıramazsın bu taraftarı...''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Şampiyonluğa gerek yok. Şu şerefsizlere karşı bir şeyler yapsa şampiyon olmuş gibi görülürdü zaten milletin gözünde. Ama anca laf. Başka bir şey yok.İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok şanssız bir adam bu iho.
süper kadro kurdu 50 tane hoca getirdi takımı şampiyon yapmak için ama olmadı gitti bee hay böyle talihinde kaderinde .
Yorum
-
baskanimiz ne ederse etsin tamam suclari olabilir ama son maclarda olan olaylari görmüyormusunuz anlamiyorum linc ediliyoruz siz baskan diyorsunuz ?? baskanimizin sucu ne ?? ayrica esi agir ameliyat gecirmis bu arada Allah acil sifalar versin yani bu baskanimizin sucu nedir anlamiyorum ?? kendisimi ciksin sahaya goller atsin ne etsin ?? herseyi deniyor hepinize iyi aksamlar ne edelim haftaya cumartesi istanbula macimiz var artik bu takim toplanmali konusmali tam kadro cikmali sahaya yeter artik ya Istanbul basininin oyununa gelmeyelim bu baskan kim olursa olsun suan bizim baskanimiz sahip cikalim onura baskana yeter artik ya oyuna gelmeyelim da ya bu trabzonspor bizim arkadaslar baskanimiz Dogru dedi galatsarayi yenseydik hamza istifa edecekti hamzayi kurtarma operasyonu oldu ??BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
Feminist olan değil insan olan tepki koyar. Çok saçma ve iğrenç konuştu.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFeministler İho'ya çullanır şimdi. Böyle üslup böyle konuşma olur mu yahu ayıp.Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum