Simdi ümitlenen hatta inanan saf taraftarlar da olur...asil onlara aciyorum!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Sayısal verilerde haklısın..Ama net hakem hatalarını ve taraftarın staddakı rezil hareketlerini vurgulamak da alice harıkalar dıyarı olmuyor...İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl bir hummadır bu ya 6 maçta 4 yenilgi 1 beraberlik zorrrrrrla alabilen takım sanki şampiyonluğa oynuyor. kardeşimmmmmm ligin en kötü takımlarından birisin, başında hoca ve yönetim olmayan tek takımsın, kendi sahasında sezon başından beri 1 galibiyetin var, puanın 14, ligdede herkesin sene başında dalga geçtiği bursa bile seni puan sıralamasında geçti hanı sen bunu kabul etsende bu böyle ,Alice harikalar diyarında kumpanyasının bize seyrettirsende bu böyle .
Yorum
-
renktas cok güldürdün beni. Allah senide güldürsün. bu moralimi bozan mac ve hakemden sonra iyi geldiİlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİHO bombayı bağlayıp istinyeye gidiyor yarın.
20 ölü 45 yaralı en az bekliyoruz. Devrim şehidi
Yorum
-
Aynen öyle. Bu kafa maalesef asıl tehlike ve son yıllarda hiç olmadığı kadar yüksek sesi çıkıyor bu kitlenin.İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkanı falan geçin, bu konuşlarını beğenip gaza gelen taraftarlardır asıl tehlike. sizler oldukça bu yaşananalar müstahak bize.
Yorum
-
Toplanıp linç ediyorlarmış iyi mi ? Ayakkabı -Çanta kombinasyonuyla feminist darbesi sonucu alaşağı edilir belki.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFeministler İho'ya çullanır şimdi. Böyle üslup böyle konuşma olur mu yahu ayıp.
İHO'ya post-modern darbe
...
Allahım kimlen sınanıyoruz??????Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum