Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ne anlatti Medjani reyiz söylede gaza gelelim birazİlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedjaniyi başkan yapalım bence tartışmasız ihodan daha dik duruşlu biri.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Utanıyorum ya taraftar başkanından utanır mı ?Böyle bir adam daha başımıza gelmez ibretlik ,belgeseli felan yapılsın ilerde çocuklarımıza izletiriz hani japonlar çocuklarını her yıl Hiroşima ya götürüyor ya.Bizde çocuklarımıza çok çalışmalıyız deriz yoksa bizi ilerde yeni iholar yönetir.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElim ayağım titriyor sinirden sen ne konuşuyorsun tvlerde!
Nesin sen ya nesin ne!Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bişe demedi sahadaki mücadelesinden yola çıkarak söyledimİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe anlatti Medjani reyiz söylede gaza gelelim biraz
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Çifti bırak Cardozo veya Ndoye'yi koysa yine rahat kazanırdık.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞota işin suyunu çıkarıyor hocam.içerde çift forvetle çıkacaksın naparsan yap çift forvet şart.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
başkanı falan geçin, bu konuşlarını beğenip gaza gelen taraftarlardır asıl tehlike. sizler oldukça bu yaşananalar müstahak bize.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum