Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 10. Hafta | Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben utancımdan kapatıyorum genelde dinleyemiyorum.
    Öyle icden konustu ki ben hemen ihocu oldum dayanamayip, saka la saka, yine afkurup durdu iste.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam Şota kötü, takım kötü vs.

Ancak rakiplerimiz hakemlerle avanta puanlar toplarken biz 9 puan kaybettik en az. Hakemler adil yönetse 1. sırada idik. bunuda göz ardı etmeliyiz
      İşte sorun burada saklı..İnce ayrıntı sahadışı ve sahaiçinde yönetmek....
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk yarıda verilmeyen bir penaltımız daha var ..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Artık bu koltukta oturmayacam ama neler yapacağımı herkes görecek. Ne demek istedi acep?
          Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Hic sasirmadim IHO...her zaman ki gibi kuru siki...

Isin bu cünki...icraate gelince koskoca bir 0!

Seni de ne takarlar var ya...üüüüffff! Türk futbol camiasi tir tir titriyor simdi...
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkan bakalım bu kafları da yiyecek mi, Yoksa gereğini mi yapacak göreceğiz
              Hangi dediğini yaptı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
              Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• Feministler İho'ya çullanır şimdi. Böyle üslup böyle konuşma olur mu yahu ayıp.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iho eğer bi tarafını yaladığın adama da laf söylesen samimiyetine inanırdım...ama artık istersen ana avrat düz git pa-lav-raaaa....sadece atar yapıosun yok ben mafyayım bilmem ne...seçim için yapmıyacağın şey yokkk...artık kandıramazsın bu taraftarı...
                  bak bu (herkese hakkını vererek eleştirmek. kupa kimde meselesi ) güzeldi...çok doğru tespit .
                  ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    çok şanssız bir adam bu iho.

süper kadro kurdu 50 tane hoca getirdi takımı şampiyon yapmak için ama olmadı gitti bee hay böyle talihinde kaderinde .
                    Şampiyonluğa gerek yok. Şu şerefsizlere karşı bir şeyler yapsa şampiyon olmuş gibi görülürdü zaten milletin gözünde. Ama anca laf. Başka bir şey yok.

Yorum

• baskanimiz ne ederse etsin tamam suclari olabilir ama son maclarda olan olaylari görmüyormusunuz anlamiyorum linc ediliyoruz siz baskan diyorsunuz ?? baskanimizin sucu ne ?? ayrica esi agir ameliyat gecirmis bu arada Allah acil sifalar versin yani bu baskanimizin sucu nedir anlamiyorum ?? kendisimi ciksin sahaya goller atsin ne etsin ?? herseyi deniyor hepinize iyi aksamlar ne edelim haftaya cumartesi istanbula macimiz var artik bu takim toplanmali konusmali tam kadro cikmali sahaya yeter artik ya Istanbul basininin oyununa gelmeyelim bu baskan kim olursa olsun suan bizim baskanimiz sahip cikalim onura baskana yeter artik ya oyuna gelmeyelim da ya bu trabzonspor bizim arkadaslar baskanimiz Dogru dedi galatsarayi yenseydik hamza istifa edecekti hamzayi kurtarma operasyonu oldu ??
                      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Bugünden Trabzonspor için bir milattir mi ne demis heralde paydaş gudemedihlerine bu gaza gelip Onur'u Ekici'yi falan fesh edecek gibi geliyo bana

Yorum

• futbol duayenleri renkdaşlarım şimdi bu maç tekrar edilirmi edilmezmi kural hatası varmı yokmu net yazabilecek futbol bilgisine güvenen bir renkdaş aranıyor.

adminlerim dahil .kural hatası varmı yokmu.

Yorum

• Başkanın kullandığı seksist lisanı kınıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Feministler İho'ya çullanır şimdi. Böyle üslup böyle konuşma olur mu yahu ayıp.
                              Feminist olan değil insan olan tepki koyar. Çok saçma ve iğrenç konuştu.
                              Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Sanırım bırakıyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X