Gitmez bence. Komik gelecek belki ama seri halde maç kazanmaya başlayacağımızı düşünüyorum. Hatta sene sonunda şampiyonluk geleceğini düşünüyorum. Çünkü kadro gayet iyi ve Konya maçında geri düşünce verilen tepki çok iyiydi.
hayde bakalim öyle olsun bende diyorum sampion olacagiz yenilgilere ragmen her yerde öyle diyorum kadromuz gercekten cok üst düzeyde ...seri galibiyetler alarak devre arasinda sonucu etki edebilecek bir playmaker alirsak sampionluk daha yakin olur ama öne bir gercekten bir kaliteli CALIM ATABILEN bir golcü almamiz gerek CALIM malesef cardozo atamiyor ndoye CALIM atmak nedir bilmiyor böyle cok zorlaniriz olmadik yerde golcü atar bir calim sut ceker kaleci tutar direkten Döner ama bisey yapar bizim golcülerimiz bu konuda nasil golcülerse artik ?? cardozoya lafim yok zamaninda iyi golcüymüs artik kabulenmek gerekiyor arada sirada önde durarak bir gol ati diye göklere cikarmamaliyiz bize golcü kivrak teknik bir oyuncu gerek savasan biri ??
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
geçen sene maçlardan önce yeneceğimizden emin olamıyordum ama gol atacağımız konusunda şüphe yaşamıyordum...
bu sene gol konusunda ciddi şüphelerim var...
cardozo da sorun yoktu atıyordu, adamı besleyecek ve destekleyecek hamleler yerine düzeni bozduk...
her zamanki gibi..
mbianın donusuyle birlikte okayda kendısıne geldıyse cıft forvet oynamamızda sakınca gormuyorum ama erkan ve yusufun defansa cıddı katkı yapmaları lazım o konududa cıddı sıkıntılarım var
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
her maç içeride dışarıda şu kadro banko çıksın geleni geçeni boğmazsa ben bir şey bilmiyorum...
Güzel kadro ancak takım olarak savunmamiz berbat çok yavaş oynuyoruz , 3 on libero en iyisi n'doye yerine on liberoya medjani daha iyi olur diye düşünüyorum .
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Geçen hafta lig sonuncu takımın bile bizim takımdan daha kişilikli oynadığından batsetmiştim
hala aynı düşüncedeyim...
bize ters gelen takımlara
hocalara,
futbolculara,
derbi haftalarında
takım başarılı sonuçlar alamıyor.
b.korkmaz son şans olarak gördğklerini bir kaç gün önce belirtti
bu hocada bize hep başarılı sonuçlar alıyor.
rakip takımlar kim olursa olsun
bizim kilit,iş bitirici oyuncularımızı oynatmıyorlar,
kısaca kilitliyorlar
ama biz,oynuyacağımız takımın maç çevirecek oyuncularını
kilit oyuncularına müsade ediyoruz,oynatıyoruz.
bu hafta olacağı gibi
dikkat edilmesi gereken oyuncuları:tita-welliton en önemlisi nakoulma
şota hocanın mücadeleci bir kadro çıkarması taraftarıyım.
yine ilerde 4-5 kişi kalıp,geriye yardıma gelmezlerse geçmiş olsun derim.
kesinlikle
medyani-aykut ve özer oynamalı
........Douglas..................Aykut........
.......................Medjani.....................
Cavanda.....Okay........Mbia....Constant
.........................Marin.........................
..............NDoye...........Cardozo...........
Bu da benim kadrom
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
gs muhtemelen seneye avrupaya katılamayacak, bu demek oluyorki ligi gs nin ardından 3. bitirsek şampiyonlar ligine katılma imkanımız doğar o yüzden işleri sıkı tutmalıyız
"Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad
gs muhtemelen seneye avrupaya katılamayacak, bu demek oluyorki ligi gs nin ardından 3. bitirsek şampiyonlar ligine katılma imkanımız doğar o yüzden işleri sıkı tutmalıyız
yanlis anlasilma olmasin yorumunuza saygim var lakin suanki trabzonsporumuzun kadrosu sampion olacak buna inanalim liderle fark 4 puandir ??mersini yenerek yeniden bir cikis yakalayacagiz ben inaniyorum sizde inanin bu adaletsiz ligi 3 bitirmeyecegiz 2 bitirmeyecegiz 1 bitirecegiz
BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum