Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yusuf ve yumluyu kadroda görmek istemiyorum.

Yorum

• geçen forumda ekici ile karşılaştım.foto çekildik.sakat filan değil bu belli.ama aklı Trabzon'da değil gibi bana geldi.

Yorum

• Cardozo Van Persieden bir tık alttadır tartisilmaz. Van Persie en iyi 10 Forvettendir. Van Persieden sonra ligde Eto ve Cardozo gelir. Cardozo ile orta saha arasındaki fark nedeniyle Onun sucu yok. Diyorsunuz top tutmuyor. Aldığı topu atacak , bakıyor kimse yok en yakındaki 20 metre uzakta. Bizimkiler yerlesene kadar top kayboluyor. Önde pres yaparsan oynar Cardozo. Tabi biraz daha hızlı olsa daha iyi olurdu. Ancak sistemimiz olsa Cardozo cok rahat sıralar golleri.
        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Uşaklar, birazdan işten çıkacam.

19.00'dan itibaren ekranda olacağım.

Hakemlerin son 2 maçta A.Aker'de bizi doğramasından sonra futbola dair bir beklentim kalmadı.

Aşkın rengi bordo-mavi olunca koşulsuz bırakamıyorsun peşini

Sevindir artık bizi Trabzon'um

Sonra sıra küçük şikeci Mecnun'un takımına gelsin.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak levithan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yusuf ve yumluyu kadroda görmek istemiyorum.
            aynen bende tahammül edemiyorum o 2 topçuya
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Elinde Mehmet Ekici Onur var sen bunları küstürmek için elinden geleni yap tam bir ihanet başka bir açıklaması olamaz
              ayrıca geçen a sporda söylediklerine göre Mehmet ve Erkan'ın kavga haberi Hurma'ya gittiğinde Hurma efendi kendi aralarında anlaşsınlar demiş Hurma'nın görevi de çok zormuş gerçekten!
              ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak levithan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                geçen forumda ekici ile karşılaştım.foto çekildik.sakat filan değil bu belli.ama aklı Trabzon'da değil gibi bana geldi.
                Erkan'ın yumruğundan sonra küstü diye duyumlar alıyorum.

GS ve Şenol GÜNEŞ ilgileniyormuş.

Adamı küstürdük bir kıskanç oyuncunun kaprisleri yüzünden.

Birlik beraberlik yok, huzur yok. Kaosla beslenen bir yönetim

Aralık'ta defolun gidin bu camiadan

1996 ve 2011'deki muhteşem Trabzonspor'u izlemek istiyoruz artık

Hep stres, hep sinir, sağlık bırakmadınız yahu
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cardozo Van Persieden bir tık alttadır tartisilmaz. Van Persie en iyi 10 Forvettendir. Van Persieden sonra ligde Eto ve Cardozo gelir. Cardozo ile orta saha arasındaki fark nedeniyle Onun sucu yok. Diyorsunuz top tutmuyor. Aldığı topu atacak , bakıyor kimse yok en yakındaki 20 metre uzakta. Bizimkiler yerlesene kadar top kayboluyor. Önde pres yaparsan oynar Cardozo. Tabi biraz daha hızlı olsa daha iyi olurdu. Ancak sistemimiz olsa Cardozo cok rahat sıralar golleri.
                  Eto'o leblebi gibi gol atıyor.
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• etoo yu geçtik gekas bile golünü yazıyor, topsuz alanda bile mücadele ediyor

kweuke ve gekas ı alsak takır takır gol atardık ligde
                    "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      etoo yu geçtik gekas bile golünü yazıyor, topsuz alanda bile mücadele ediyor

Emin olun bize gelince ayaklarına kramp girer,topa vurmayı unuturlar.Bize gelen iyi oyuncularda böyle enteresanlıklar oluyor nedense.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Emin olun bize gelince ayaklarına kramp girer,topa vurmayı unuturlar.Bize gelen iyi oyuncularda böyle enteresanlıklar oluyor nedense.
                        Aynen, bize gelene birşey oluyor

Yorum

• Ya Allah askina bir gidin ya. Cardozo diyoruz , Kweuke diyor Gekas diyor.

Kweuke ve Gekas bu kadar iyiyse avrupada oynamiyorlar? Alt klasman takimlari Eskisehir ve Rizede oynuyorlar. Anadoluda biraz parlayan ne kadar atık varsa aldık 10 tane yarar veren gösterin? ;
                          Sefa
                          Serdar
                          Deniz
                          Musa
                          İshak
                          Ugur
                          Salih
                          Erkan(Kalitesi Trabzonspor seviyesinde ama hırsı degil.)
                          Soner
                          Gökhan
                          En son emrhan61 tarafından düzenlendi; 19.10.2015, 18:03.
                          ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                          ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            etoo yu geçtik gekas bile golünü yazıyor, topsuz alanda bile mücadele ediyor

Avatar rep göstergesi ile birlikte ateş ediyor yalnız.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk 11: Esteban, Salih, Aykut, Douglas, Cavanda, Mbia, Medjani, Marin, Özer, Yusuf, Cardozo

Yedekler: Yavuz, Mustafa, Musa, Okay, Aytaç, Sefa

Lig TV'nin verdiği kadroyla resmi sitedeki kadro farklı...
                              En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 19.10.2015, 19:08.
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Maçı izlemiyorum.İnsallah mac sonu defolup gideceksin Şota efendi!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X