yusuf ve yumluyu kadroda görmek istemiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Cardozo Van Persieden bir tık alttadır tartisilmaz. Van Persie en iyi 10 Forvettendir. Van Persieden sonra ligde Eto ve Cardozo gelir. Cardozo ile orta saha arasındaki fark nedeniyle Onun sucu yok. Diyorsunuz top tutmuyor. Aldığı topu atacak , bakıyor kimse yok en yakındaki 20 metre uzakta. Bizimkiler yerlesene kadar top kayboluyor. Önde pres yaparsan oynar Cardozo. Tabi biraz daha hızlı olsa daha iyi olurdu. Ancak sistemimiz olsa Cardozo cok rahat sıralar golleri.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
Uşaklar, birazdan işten çıkacam.
19.00'dan itibaren ekranda olacağım.
Hakemlerin son 2 maçta A.Aker'de bizi doğramasından sonra futbola dair bir beklentim kalmadı.
Aşkın rengi bordo-mavi olunca koşulsuz bırakamıyorsun peşini
Sevindir artık bizi Trabzon'um
Sonra sıra küçük şikeci Mecnun'un takımına gelsin.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak levithan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyusuf ve yumluyu kadroda görmek istemiyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Elinde Mehmet Ekici Onur var sen bunları küstürmek için elinden geleni yap tam bir ihanet başka bir açıklaması olamaz
ayrıca geçen a sporda söylediklerine göre Mehmet ve Erkan'ın kavga haberi Hurma'ya gittiğinde Hurma efendi kendi aralarında anlaşsınlar demiş Hurma'nın görevi de çok zormuş gerçekten!ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İlk olarak levithan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen forumda ekici ile karşılaştım.foto çekildik.sakat filan değil bu belli.ama aklı Trabzon'da değil gibi bana geldi.
GS ve Şenol GÜNEŞ ilgileniyormuş.
Adamı küstürdük bir kıskanç oyuncunun kaprisleri yüzünden.
Birlik beraberlik yok, huzur yok. Kaosla beslenen bir yönetim
Aralık'ta defolun gidin bu camiadan
1996 ve 2011'deki muhteşem Trabzonspor'u izlemek istiyoruz artık
Hep stres, hep sinir, sağlık bırakmadınız yahu2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo Van Persieden bir tık alttadır tartisilmaz. Van Persie en iyi 10 Forvettendir. Van Persieden sonra ligde Eto ve Cardozo gelir. Cardozo ile orta saha arasındaki fark nedeniyle Onun sucu yok. Diyorsunuz top tutmuyor. Aldığı topu atacak , bakıyor kimse yok en yakındaki 20 metre uzakta. Bizimkiler yerlesene kadar top kayboluyor. Önde pres yaparsan oynar Cardozo. Tabi biraz daha hızlı olsa daha iyi olurdu. Ancak sistemimiz olsa Cardozo cok rahat sıralar golleri.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleetoo yu geçtik gekas bile golünü yazıyor, topsuz alanda bile mücadele ediyor
kweuke ve gekas ı alsak takır takır gol atardık ligde
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmin olun bize gelince ayaklarına kramp girer,topa vurmayı unuturlar.Bize gelen iyi oyuncularda böyle enteresanlıklar oluyor nedense.
Yorum
-
Ya Allah askina bir gidin ya. Cardozo diyoruz , Kweuke diyor Gekas diyor.
Kweuke ve Gekas bu kadar iyiyse avrupada oynamiyorlar? Alt klasman takimlari Eskisehir ve Rizede oynuyorlar. Anadoluda biraz parlayan ne kadar atık varsa aldık 10 tane yarar veren gösterin? ;
Sefa
Serdar
Deniz
Musa
İshak
Ugur
Salih
Erkan(Kalitesi Trabzonspor seviyesinde ama hırsı degil.)
Soner
GökhanEn son emrhan61 tarafından düzenlendi; 19.10.2015, 18:03.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleetoo yu geçtik gekas bile golünü yazıyor, topsuz alanda bile mücadele ediyor
kweuke ve gekas ı alsak takır takır gol atardık ligde- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Yorum
-
İlk 11: Esteban, Salih, Aykut, Douglas, Cavanda, Mbia, Medjani, Marin, Özer, Yusuf, Cardozo
Yedekler: Yavuz, Mustafa, Musa, Okay, Aytaç, Sefa
Lig TV'nin verdiği kadroyla resmi sitedeki kadro farklı...En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 19.10.2015, 19:08.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum