Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

STSL 8. Hafta | Mersin İdmanYurdu 3 - 2 TRABZONSPOR | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu maç eğer Yusuf ve Mustafa oynayacaksak, televizyonu direk kapatacam ve seyretmicem.
    Kesin seyredersiniz ben de öyle diyorum sonra sonuna kadar seyrediyorum.

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      asporda mario gomezin basın toplantısı var
      bizle ilgili birşey mi söyleyecek ,bize ne?
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• yense ne olur bjk kesin şampiyon olucak bu yıl .şikebahçe ikinci yapılır. biz 4-5-6 arası oluruz. anlamsız bir sezon daha.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gitmez bence. Komik gelecek belki ama seri halde maç kazanmaya başlayacağımızı düşünüyorum. Hatta sene sonunda şampiyonluk geleceğini düşünüyorum. Çünkü kadro gayet iyi ve Konya maçında geri düşünce verilen tepki çok iyiydi.

hayde bakalim öyle olsun bende diyorum sampion olacagiz yenilgilere ragmen her yerde öyle diyorum kadromuz gercekten cok üst düzeyde ...seri galibiyetler alarak devre arasinda sonucu etki edebilecek bir playmaker alirsak sampionluk daha yakin olur ama öne bir gercekten bir kaliteli CALIM ATABILEN bir golcü almamiz gerek CALIM malesef cardozo atamiyor ndoye CALIM atmak nedir bilmiyor böyle cok zorlaniriz olmadik yerde golcü atar bir calim sut ceker kaleci tutar direkten Döner ama bisey yapar bizim golcülerimiz bu konuda nasil golcülerse artik ?? cardozoya lafim yok zamaninda iyi golcüymüs artik kabulenmek gerekiyor arada sirada önde durarak bir gol ati diye göklere cikarmamaliyiz bize golcü kivrak teknik bir oyuncu gerek savasan biri ??
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• mersin i yeneriz. Konya macında fena oynamadık. Keske her macı Konya gibi kaybetsek tabi hakem faktoru olmadan.
            13 Vitor Hugo

Yorum

• geçen sene maçlardan önce yeneceğimizden emin olamıyordum ama gol atacağımız konusunda şüphe yaşamıyordum...
              bu sene gol konusunda ciddi şüphelerim var...
              cardozo da sorun yoktu atıyordu, adamı besleyecek ve destekleyecek hamleler yerine düzeni bozduk...
              her zamanki gibi..

Yorum

• Berabere biter

Yorum

• İlk olarak evonon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kesin seyredersiniz ben de öyle diyorum sonra sonuna kadar seyrediyorum.
                  evet haklısınız galiba
                  SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                  SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• mbianın donusuyle birlikte okayda kendısıne geldıyse cıft forvet oynamamızda sakınca gormuyorum ama erkan ve yusufun defansa cıddı katkı yapmaları lazım o konududa cıddı sıkıntılarım var
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• __________onur
                      cavanda_aykut_douglas_constant
                      ____ekici_mbia_okay
                      ________marin
                      _____ndoye_cardozo

her maç içeride dışarıda şu kadro banko çıksın geleni geçeni boğmazsa ben bir şey bilmiyorum...

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        __________onur
                        cavanda_aykut_douglas_constant
                        ____ekici_mbia_okay
                        ________marin
                        _____ndoye_cardozo

her maç içeride dışarıda şu kadro banko çıksın geleni geçeni boğmazsa ben bir şey bilmiyorum...
                        Güzel kadro ancak takım olarak savunmamiz berbat çok yavaş oynuyoruz , 3 on libero en iyisi n'doye yerine on liberoya medjani daha iyi olur diye düşünüyorum .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Geçen hafta lig sonuncu takımın bile bizim takımdan daha kişilikli oynadığından batsetmiştim

hala aynı düşüncedeyim...
                          bize ters gelen takımlara
                          hocalara,
                          futbolculara,
                          derbi haftalarında
                          takım başarılı sonuçlar alamıyor.
                          b.korkmaz son şans olarak gördğklerini bir kaç gün önce belirtti
                          bu hocada bize hep başarılı sonuçlar alıyor.
                          rakip takımlar kim olursa olsun
                          bizim kilit,iş bitirici oyuncularımızı oynatmıyorlar,
                          kısaca kilitliyorlar
                          ama biz,oynuyacağımız takımın maç çevirecek oyuncularını
                          kilit oyuncularına müsade ediyoruz,oynatıyoruz.
                          bu hafta olacağı gibi
                          dikkat edilmesi gereken oyuncuları:tita-welliton en önemlisi nakoulma
                          şota hocanın mücadeleci bir kadro çıkarması taraftarıyım.
                          yine ilerde 4-5 kişi kalıp,geriye yardıma gelmezlerse geçmiş olsun derim.
                          kesinlikle
                          medyani-aykut ve özer oynamalı

Yorum

• ........Douglas..................Aykut........
                            .......................Medjani.....................
                            Cavanda.....Okay........Mbia....Constant
                            .........................Marin.........................
                            ..............NDoye...........Cardozo...........
                            Bu da benim kadrom

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                            İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• gs muhtemelen seneye avrupaya katılamayacak, bu demek oluyorki ligi gs nin ardından 3. bitirsek şampiyonlar ligine katılma imkanımız doğar o yüzden işleri sıkı tutmalıyız
                              "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                gs muhtemelen seneye avrupaya katılamayacak, bu demek oluyorki ligi gs nin ardından 3. bitirsek şampiyonlar ligine katılma imkanımız doğar o yüzden işleri sıkı tutmalıyız
                                yanlis anlasilma olmasin yorumunuza saygim var lakin suanki trabzonsporumuzun kadrosu sampion olacak buna inanalim liderle fark 4 puandir ??mersini yenerek yeniden bir cikis yakalayacagiz ben inaniyorum sizde inanin bu adaletsiz ligi 3 bitirmeyecegiz 2 bitirmeyecegiz 1 bitirecegiz
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X